Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo Nulta Tačka ili Srbin Info to neće da vam kažu...oni iznose sirovo bez konteksta.
hehe, oni prevode i ostavljaju relevantne linkove, a ti niti imas linkove niti dajes relevantne odgovore, spajkujes samo
a starci su ljudi sa slabim imunitetom(vakcina može pomoći ali ne kao mlađima) i sa komorbiditetima.
kazem ja, cela ova tvoja kampanja je usredsredjena na pocetak vakcinisanja dece kojoj bi da pomognete kao sto ste i starcima pomogli, deci kojoj korona uopste nista nije mogla pre vakcinacije

znaci pomogla bi starcma vakcina da su mladji i bez komorbideta, ali avaj, morali su da umru od kovida protiv koga su se vakcinisali ,jer nisu mladi i zdravi?

pa sto ih niste podmladjivali i lecili umesto st ste ih vakcinisali, onda? zasto ste obecavali da vakcina sprecava smrt, ako sada kazete, pih, oni nisu bili za zivot?

Jedna u nizu "montaža" podržavatelja antimedicinskog lobija, kažem, jedna u nizu, ima ih mnogo.

Naime, na jednoj od 17000 FB objava koji su ovo prenele navodi se kako je u Italiji ustala policija protiv naredbe vlade u vezi korona mera nedavno. Jedan policajac vidi se kako protestuje. FB objava ovako glasi:

https://perma.cc/PKZ7-Y69Y?type=image
cap.png
Međutim, snimak je podmetnut tj. potiče iz 2013 godine a događaji koji se u njemu vide odigrali su se tokom đačkih demonstracija uoči predstojećih izbora u zemlji. Policajac iz videa je zapravo ljut na đake koji demonstriraju zato što su gađali jajima policajce na intervenciji.

O tom događaju iz 2013 izvestila je La Republika u ovom izveštaju: https://perma.cc/LND7-753B

Dakle, šta je ovde poenta? Poenta je da pokažem kakvim sve načinima se služi antivakcinaška strana da populizuje proteste te nagovore ljude da izađu na proteste, navodeći događaje iz prošlosti koji nemaju veze sa sadašnjim događanjima. Kako bi "dokazali".

Kako im verovati?

nema sta jovan nas je raskrinkao sa ovim bajatim snimkom italijanske policije. evo sad cemo sve da ga poslusamo

ja stvarno ne znam vise jel ovom coveku dobro? jer ranije kada smo diskutovali nije delovao da mu nesto fali

umesto da potkrepljuje linkovima tvrdnje o 48 sati spajk proteinu, on nudi ove bajate gluposti

eto, neka tamo italijanska policija je na strani jovana,, nije na nasoj strani i sta sad? ce da nas bije?
Kako im verovati?
kome, zabarima? I'm confused.
kakvim sve načinima se služi antivakcinaška strana da populizuje proteste,
eto, da kazemo da nema nikakvih protesta, ok, pa da diskutujemo iz svojh soba?

ne razumem, sta on zapravo hoce da kaze?
pa ja da sam se pitao ne bi niko protestovao, samo bi komunicirali internetom dok ne probijemo medijsku blokadu.

izgleda mi da se neko uplasio desavanja naroda
snimak je podmetnut
studija u lancetu je podmetnuta, pa je morala da bude povucena protv hidroksiklorokina

Poslednja izmena:
Dida, sve zavisi od nas. Ako smo mudri izvućićemo se ranije ako ne..ko zna...Bog neka nam da pameti i mudrosti te da umesto se gložimo između sebe, da budemo pametni i da zaratimo na virus..imamo oružje moćno. Ali hajde da se nadamo.

Da a nulta tacka iz drugih validnih izvora

Nulta tačka je od drugih zaveroloških izvora koji su isto tako krivotvorili podatke. Jer u studiji se jasno navodi ko je u kojoj kategoriji zastupljen od umrlih. A Mario Bojić(Mario Zna) je samo uzeo ovo i stavio na sajt bez da je pokazao original studije.

Čudan je lik, ali dobro. Jednom sam mu na sajtu pokazao kako je takođe pogrešio u vezi bebe-svinje koja se navodno rodila u Bosni 2021 a navodno su za to zaslužni globalsiti koji su pomešali gene. Na kraju vest je iz 2016 i to radi se o nekoj ženi iz Italije koja je pravila skulpture a ljudi se upecali da se radi o bebi-svinji. Naravno, odmah mi je blokirao odgovor.

Poslednja izmena:
Da a nulta tacka iz drugih validnih izvora
tacno, mi ostavimo linkove pa da se proveri svaka tvrdnja, a joca kaze da moramo njemu da verujemo jer je on neki ekspert kada kaze da spajk protein traje 48 sati, i posle ga nema vise - sto ce reci ko ne umre za dva dana, nece ni za 4 ili vise - ali to prosto nije istina, ali cak i da jeste, treba preziveti i ta dva dana po vakcinaciji

Najlaksi nacin je za usutkati opoziciju kreirati umjetnu opozicju u koje će se ubacivati i informaciju i dezinformaciju i onda to zaokruziti pod zbunjolu teorija zavjere.Za to im trebaju botovi koji ce upirati u dezinformacije 24/7 sve dok ne okrenu javno mjenje protiv opozicije.
Na kraju sva opozicija postanu ravnozemljasi antivakseri teoreticari zavjere itd.

Najlaksi nacin je za usutkati opoziciju kreirati umjetnu opozicju u koje će se ubacivati i informaciju i dezinformaciju i onda to zaokruziti pod zbunjolu teorija zavjere.Za to im trebaju botovi koji ce upirati u dezinformacije 24/7 sve dok ne okrenu javno mjenje protiv opozicije.
Na kraju sva opozicija postanu ravnozemljasi antivakseri teoreticari zavjere itd.

Što se onda ne ograde neki od njih od ovakvih vesti. Nego, nasuprot, oni ih baš koriste, znajući da nisu tačne. Pa ako se ko upeca upeca, ako ne, ide nova dezinformacija. Nemoj imati iluzije, ono što sam se uverio na žalost potvrđuje da se ovde svesno radi na tome da se dezinformiše. Mogu ti navesti ovde i staviri linkvoe za bar 10-tak ovakvih dezinformacija samo sa lažnim slikama..a koje su kasnije koristili baš mnogi od nabrojanih zaverologa..ili drugih dezinformacija na koje se pozivaju Alečkovića, Stojakovićka, Stojkovićka, Nestorović i sli...a sve dokazane neistine.

da budemo pametni i da zaratimo na virus.
umiru vam ratnici, starci kojima ste obecali da nece umreti ako se vakcinisu, zmijski, a sada kazete pih, bili su stari ionako i imali komorbiditete

sada cete decu ratnike da spremite koji uopste nisu umirali od kovida da i oni daju svoju zrtvu, da bi ih kao starce potom, kadapomru i obogalje se - pljunili

Deaths among male Children are 83% higher than the 5-year-average since they were given the Covid-19 Vaccine

Što se onda ne ograde neki od njih od ovakvih vesti. Nego, nasuprot, oni ih baš koriste, znajući da nisu tačne. Pa ako se ko upeca upeca, ako ne, ide nova dezinformacija. Nemoj imati iluzije, ono što sam se uverio na žalost potvrđuje da se ovde svesno radi na tome da se dezinformiše.
evo ja se ogradjujem od tog italijanskog drota videa iz 2013, nije uz mene, i ne ocekujem da me on zastiti

jedan jedini zabarski policajac - ogradjuujem se od njega

Pitaj njih vjerojatno rade za sistem zlostavljaca

Pa ko vam onda ostaje ;). Kada su svi složni za sve što se objavi, iako je očita montaža? Onda ostaje samo narod..koji im veruje. A oni, gospoda iz nekakvih "bunkera" plasiraju informacije i narod željan ovde osvete Zapadu za bombardovanje i sl..jedva dočeka da se obračuna sa "globalistima". Vrlo prefinjen način da se narod privuče protiv "globalista". Ali..avaj...sve je laž.

jer mlade jos niste stigli da vakcinisete u ozbiljnijem %, ali to opet ne umanjuje nelogicnost da se umire bas od onoga protiv cega si vakcinisan.... ili ja gresim, sve je to plan depopulacije stanovnistva
\
neki misle da je plan transhumaizam...povezivanje ljudi sa veštačkom inteligencijom..da je plan samo depopulacija ne bilo grafena nego bilo koji jeftiniji otrov...

neki misle da je plan transhumaizam...povezivanje ljudi sa veštačkom inteligencijom..da je plan samo depopulacija ne bilo grafena nego bilo koji jeftiniji otrov...
znam za to, citao sam sta schwab i ini zagovaraju, ali ovde sa jocom ces mu samo dati materijala da te popljuje
ja to i tvrdim, da se ispituje koliko grafena mozemo da primimo a da ne umremo, nema nikakvh vakcina, mrna sarene laze
evo https://www.medicaldevice-network.com/features/inbrain-neuroelectronics-graphene/

imas ovde, vlasnik je eu, dodeljuje grantove, vidis budzet za sada

Graphene Flagship​

Description​

Description​

The Graphene Flagship is a European Union’ scientific research initiative. With a budget of €1 billion, it represents a new form of joint, coordinated research initiative on an unprecedented scale. Wikipedia
Start date: October 2013
Owner: European Union
Established: 2013

znam za to, citao sam sta schwab i ini zagovaraju, ali ovde sa jocom ces mu samo dati materijala da te popljuje
evo https://www.medicaldevice-network.com/features/inbrain-neuroelectronics-graphene/

imas ovde, vlasnik je eu, dodeljuje grantove, vidis budzet za sada

Graphene Flagship​

Description​

Description​

The Graphene Flagship is a European Union’ scientific research initiative. With a budget of €1 billion, it represents a new form of joint, coordinated research initiative on an unprecedented scale. Wikipedia
Start date: October 2013
Owner: European Union
Established: 2013
znam za to ..ćerka kompanija Graphene flagship kompanije je inBrain. Oni se bave povezivanjem mozga sa veštačkom inteligencijom u medicinske svrhe uz pomoć grafena

znam za to ..ćerka kompanija Graphene flagship kompanije je inBrain. Oni se bave povezivanjem mozga sa veštačkom inteligencijom u medicinske svrhe uz pomoć grafena
da li je cerka, ili su aplikovali i dobili grant
nasao sam jos negde da nas polako pripremaju za grafen, te nije bas toliko stetan u manjim kolicinama itd
ja nemam drugo objasnjenje zasto se ova korona razvlaci vec dve godine, i zasto se daje par kompanija da nas bodu u nedogled, osim da saznaju koliko grafena mozemo da primimo - u mozak

Grafen se ne koristi u vakcinama. Samo da kažem. Pošto vidim da ga pominjete..ali ga nema u vakcinama. Grafen je tek 2004 izolovan iz grafita i još uvek se ne zna mnogo o njemu.

Evo ovo pogledajte: https://sh.wikipedia.org/wiki/Grafen

Posebno ova rečenica na kraju: "Nobelov komitet je potvrdio da većina praktičnih primena grafenapostoji samo u našoj mašti, ali da su mnoge već isprobane“. Posebno je istakao i to da su dobitnici verovali da istraživanje treba da bude zabavno"

Grafen se ne koristi u vakcinama. Samo da kažem. Pošto vidim da ga pominjete..ali ga nema u vakcinama. Grafen je tek 2004 izolovan iz grafita i još uvek se ne zna mnogo o njemu.
nemas ti blage veze sa zivotom osim da lupis da spajk protein nestaje za 48 dati

Nano coronavirus recombinant vaccine taking graphene oxide as carrier

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en?oq=CN112220919A

na kraju ce da se ispostavi da je fajzer kineski, a moderna fajzerova, a gejts da je sluzio da nam odvlaci paznju, magarceci nas

da mi poodavno nismo svoji nego kineski zamorcici, da su kupili i u cenili sve od cdc do ...fda

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back