Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni su brisali poruke in pdf teorija zavere i na pdf politika i na pdf zdravlje a ranije su i ovde na religiji brisali sa obrazloženjem da su antivakserske poruke...pri tome ja sam vakcinisan Sputnikom. Nisam antivakser, ali sam protiv eksperimentalnih vakcina i buster doza
To onda nije cenzura...

Objasnio sam, prevideli ste verovatno.

cenzura je očigledna...čak je kod nas i zakonom regulisana pre nekoliko meseci. nije dozvoljeno iznositi antivakserske stavove.
Pametan potez države, iako godinama zakasneo.

idi na pdf zdravlje i napiši na temi o koroni da vakcine sadrže grafen i da je cilj toga da nas povežu sa veštačkom inteligencijom...
To i treba brisati jer je totalna izmišljotina.

idi otvori temu sa tim sadržajem na teorijama zavere. Obrisaće te odmah. Biće dobro ako te ne banuju.
Podržavam.

Да звучи могуће, да ли мислиш да је неко код нас провјеравао састав вакцина
Ne znam, a ne znate ni vi. Neodgovorno je izvoditi zaključke iz nepoznatih podataka.

:roll: , ово су изоловани случајеви који се нису могли заташкати.
Izolovani slučajevi ne mogu se zataškati, a globalna zavera može?

Грешке се дешавају, али у оваквим стварима би требало да су сведене на минимум, а то једноставно није случај
Kako nije slučaj, kažete sami izolovani slučajevi, nije nešto što utiče na sve globalno već eto, samo u ta dva slučaja.

, смијешно је рећи да у мањим фирмама, да не кажем занатским радњама постоје по два степена контроле финалног производа, тако да се ријетко дешава да излети неки "лимун", недопустиво је да се то дешава у реномираним фирмама које се баве веома озбиљним стварима од којих зависе животи људи, тако да та прича о случајним грешкама гдје се повлаче милиони примерака дефинитивно неме везе са везом.
Pa i vrhunske kompjuterizovane mašine greše, kamoli čovek... Mislite li da svaku dozu vakcine pojedinačno kontrolišu?

To onda nije cenzura...

Objasnio sam, prevideli ste verovatno.

Pametan potez države, iako godinama zakasneo.

To i treba brisati jer je totalna izmišljotina.

Podržavam.
ukratko podržavaš cenzuru. Sad mi objasni ko će pored cenzure koja je uvedena svuda u svetu uspeti da objavi informaciju o tome da nešto nije u redu sa vakcinama u slučaju da zaista nešto nije u redu sa njima?

ukratko podržavaš cenzuru. Sad mi objasni ko će pored cenzure koja je uvedena svuda u svetu uspeti da objavi informaciju o tome da nešto nije u redu sa vakcinama u slučaju da zaista nešto nije u redu sa njima?
Čoveče, ako neko piše na fejsbuku da se kijavica leči ispijanjem maslinovog ulja, a fejsbuk to ukloni kao lažnu vest, to nije cenzura, to je logičan sled događaja. Normalno je da će se to desiti sa netačnim objavama.
cenzura je očigledna...čak je kod nas i zakonom regulisana pre nekoliko meseci. nije dozvoljeno iznositi antivakserske stavove.
Nisam isprva ovo registrovao... cenzura je kod nas zakonom regulisana? Može neki link o tome?

Наравно, све то се не би могло извести без "пјешадије" коју видимо и овдје на форуму, који сваког неистомишљеника пежоративно идентификују као антиваксера, пећинског човјека и као круна свега "теоретичара завјере".
Међутим има ту веома занимљивих ствари, Гејтсов патент: https://patentscope.wipo.int/search...EmzI093J8KzhNiiDQxI5zFb1WL9IAR5tj1KSHX31meU2B
Пројекат носи назив: Систем криптовалуте који користи Податке о тјелесној активности.
Занимљиво?:think:
Затим имамо занимљив Фајзеров патент који има доста заједничког са Гејтсовим, али наводно у другу сврху. https://patft.uspto.gov/netacgi/nph...ND&d=PTXT&s1=11107588&OS=11107588&RS=11107588
Да не буду све страни извори, ево и једног нашег стручњака о могућој употреби графена, https://www.etf.bg.ac.rs/uploads/, а успут можете се мало информисати и о "Вигнеровим кристалима".
Такође је веома занимљива изјава директора института Гамалеи , творца вакцине Спутник, Александра Гинцбурга за руску агенцију ТАСС од прије неколико дана. Наведени господин је у априлу за Интерфакс рекао да ће вакцина трајати доживотно, да ће бити довољна ревакцинација, те да ће он послије тога "пренијети антитијела својим потомцима", а сад притиснут новинарским питањима како је могуће да вакцинисани обољевају и умиру изнио је веома занимљиву тврдњу, због које се ускомешала јавност у Русији. Тврди овај лик да 80% од оних који су "вакцинисани", а обољели има лажни сертификат, поставља се логично питање како се дошло до овог процента, господин Гинцбург је индиректно дао одговор: уз помоћ специјалне анализе на присуство "Маркера препарата", може се проверити да ли је неко примио "Спутник В", или не.

Сад ће ови "пјешадинци" рећи да је то све за добробит човјечанства, само заборављају на неке ствари рецимо да атомска енергија има велики потенцијал за добробит и благостање људског рода, али нажалост донијела је више штете него користи, а таквих је примјера много, кад су велики научни проналсци злоупотребљени у себичне сврхе одређених групација.
više sam se bavio sa pravne strane za ovu situaciju, izjavama zvaničnika, kojom metodom se bave i po pitanju psihologije "krda" kako nas nazivaju, analizom izveštaja.
recimo šta mi najviše smeta, to što mrače a po izveštajima veoma niska stopa smrtnosti tog smrtonosnog virusa.
veća je stopa abortusa, ali abortus je po ustavu dozvoljen

o vakcinama pojma nemam ni njihov sastav ni čemu služe kada vakcinisani se može zaraziti i preneti zarazu. to što oni pričaju da su blaži simptomi možemo samo da im ili verujemo ili ne verujemo. za ove dve godine svi smo maltene bili gripozni ali toliko su uterali strah da se čovek kad kine upita da nije fasovo koronu, neko sebe i ubedi da je imao. zatim testovi pcr koji nisu pouzdani i priča se da će ih ukinuti sledeće godine i još mnogo nelogičnosti.

ali nazivati ljude koji ne žele vakcinu fašistima ubicama stvarno je nisko, a što me nazivaju teoretičarem (i oni teoretišu a znaju koliko i ja), zatucanim itd me ne dotiče ič.
a forum ko forum, zvezda i partizan večiti derbi mora da traje jer je večan :D

Ne znam, a ne znate ni vi. Neodgovorno je izvoditi zaključke iz nepoznatih podataka.

Izolovani slučajevi ne mogu se zataškati, a globalna zavera može?

Kako nije slučaj, kažete sami izolovani slučajevi, nije nešto što utiče na sve globalno već eto, samo u ta dva slučaja.

Pa i vrhunske kompjuterizovane mašine greše, kamoli čovek... Mislite li da svaku dozu vakcine pojedinačno kontrolišu?
О чему причаш, не говоримо о комад, два, потражи која је количина повучена у Јапану.

cenzura pri govoru o vakcini je uvedena čak i na ovaj forum. Jel ti treba veći dokaz da je sve cenzurisano od mainstream medija preko youtubea do društvenih mreža? zašto je potrebna cenzura ako ne da se nešto sakrije?
ma ajde
cenzurisali predsednika USA a neće nas
demokratija najveća laž koju su izmislili.
grci su shvatili koju glupost su izmislili pa su je ažurirali u diktaturu.
ču tri čobana da nadglase dva filozofa :hahaha:
žalosno je što je neko ubeđen da ona zaista postoji

više sam se bavio sa pravne strane za ovu situaciju, izjavama zvaničnika, kojom metodom se bave i po pitanju psihologije "krda" kako nas nazivaju, analizom izveštaja.
recimo šta mi najviše smeta, to što mrače a po izveštajima veoma niska stopa smrtnosti tog smrtonosnog virusa.
veća je stopa abortusa, ali abortus je po ustavu dozvoljen

o vakcinama pojma nemam ni njihov sastav ni čemu služe kada vakcinisani se može zaraziti i preneti zarazu. to što oni pričaju da su blaži simptomi možemo samo da im ili verujemo ili ne verujemo. za ove dve godine svi smo maltene bili gripozni ali toliko su uterali strah da se čovek kad kine upita da nije fasovo koronu, neko sebe i ubedi da je imao. zatim testovi pcr koji nisu pouzdani i priča se da će ih ukinuti sledeće godine i još mnogo nelogičnosti.

ali nazivati ljude koji ne žele vakcinu fašistima ubicama stvarno je nisko, a što me nazivaju teoretičarem (i oni teoretišu a znaju koliko i ja), zatucanim itd me ne dotiče ič.
a forum ko forum, zvezda i partizan večiti derbi mora da traje jer je večan :D
А поготово кад поједини овдје на форуму почну да износе "научне тврдње" како су невакцинисани криви за нове мутације:hahaha:, па још у основној се учило шта. у навећој мјери придоноси мутацијама. Да ли све вријеме била погрешна прича да се не треба кљукати антибиотицима због баш повећања резистенције код узрочника болести.

Ako je globalna cenzura uspostavljena, kako je ceo svet saznao za povučene vakcine u Japanu i Nemačkoj?
Управо како си навео, лоша серија, била дотрајала гумена трака која воза бочице у фабрици, па се крунила и комадићи завршили у стотинама хиљада доза :hahaha: .

А поготово кад поједини овдје на форуму почну да износе "научне тврдње" како су невакцинисани криви за нове мутације:hahaha:, па још у основној се учило шта. у навећој мјери придоноси мутацијама. Да ли све вријеме била погрешна прича да се не треба кљукати антибиотицима због баш повећања резистенције код узрочника болести.
ko naša mona sve sami naučavaoci :D
zaista se ne razumem, da li jedan prirodni virus u toku pandemije u istoriji mutirao i postao lakše prenosiviji i opasniji?
ako nema, onda je ovo presedan

kod mene je stvar jednostavna, ne verujem u ove vakcine jer su eksperimentalne, verujem da je ovo labaratorijski virus, tačka.

Управо како си навео, лоша серија, била дотрајала гумена трака која воза бочице у фабрици, па се крунила и комадићи завршили у стотинама хиљада доза :hahaha: .
Nije cela serija vakcina bila kontaminirana već samo mali broj u celoj seriji i to greškom no, povučena je cela serija i onaj deo vakcina koje nisu kontaminirane. Iz predustrožnosti. I to pokazuje kolika je ozbiljnost u slučaju da dođe do nekih nepredviđenih stvari. Vodi se striktna kontrola.

A tek da može da prođe nešto gore, od ove kontaminacije(koja uzgred ne bi naškodila organizmu i da je prošla). Samo puste priče.

ko naša mona sve sami naučavaoci :D
zaista se ne razumem, da li jedan prirodni virus u toku pandemije u istoriji mutirao i postao lakše prenosiviji i opasniji?
ako nema, onda je ovo presedan

kod mene je stvar jednostavna, ne verujem u ove vakcine jer su eksperimentalne, verujem da je ovo labaratorijski virus, tačka.
Prethodna veca pandemija se desila u vreme kada nisu mogli da proveravaju razne sojeve i njihovu prenosivost, najverovatnije se desavalo i ranije zato sto virus pokusava da prezivi u populaciji i naravno da ce da mutira ako zarazi dovoljno ljudi.
Cak i da je virus stvoren u laboratoriji to nema veze sa vakcinama.

čudo je da se uopšte pojavljuju takve vesti...svi mainstream mediji svuda u svetu su pod kontrolom globalista, kao i svi političari na vlasti..cenzura je uvedena i na youtube i glavne socijalne mreže.
Glupost, u svetu sada postoji samo jedan glavni medij a to je internet. I on jeste bastion globalista i njime hara gebelsovska propaganda protiv vakcinacije* i ostalih stvari
1635364519106-png.1041489

*Ocigledno je da ta propaganda nije slucajno forsirana na sav glas neposredno pre ove epidemije, iza nje se kriju depopulacione namere i detaljno razradjen plan...

Čoveče, ako neko piše na fejsbuku da se kijavica leči ispijanjem maslinovog ulja, a fejsbuk to ukloni kao lažnu vest, to nije cenzura, to je logičan sled događaja. Normalno je da će se to desiti sa netačnim objavama.
ko je fejsbuk da odlučuje šta je za mene istina, a šta nije. možda mene ispijanje maslinovog ulja stvarno leči od kijavice..Čim uvedeš nedozvoljene i dozvoljene istine uveo si cenzuru.
Nisam isprva ovo registrovao... cenzura je kod nas zakonom regulisana? Može neki link o tome?
tražio sam i nisam ništa našao. možda je bila neka uredba a ne zakon. uglavnom ovde su modovi u aprilu i maju počeli sa primenom te odluke o cenzurisanju antivaksera i na pitanja otkud to odgovarali su da je država donela tu odluku..

Prethodna veca pandemija se desila u vreme kada nisu mogli da proveravaju razne sojeve i njihovu prenosivost, najverovatnije se desavalo i ranije zato sto virus pokusava da prezivi u populaciji i naravno da ce da mutira ako zarazi dovoljno ljudi.
Cak i da je virus stvoren u laboratoriji to nema veze sa vakcinama.
aj da pojednostavim
da li je posle dve godine bio gori nego u početku
verovatno ima neki podatak koliko su trajale pandemije

ko je fejsbuk da odlučuje šta je za mene istina, a šta nije. možda mene ispijanje maslinovog ulja stvarno leči od kijavice..Čim uvedeš nedozvoljene i dozvoljene istine uveo si cenzuru.
Fejsbuk te ne tuče po ušima da ga koristiš, niti da se preko njega informišeš. Doneli su ispravnu odluku jer ljudi svašta pišu i govore, a s druge strane drugi ljudi to shvataju kao istinu i truju se raznim glupostima jer su "čuli od eksperta na fejsu".

tražio sam i nisam ništa našao. možda je bila neka uredba a ne zakon.
Ništa o tome nema nigde u medijima niti na zvaničnim sajtovima institucija. Neko pustio bubu samo.

uglavnom ovde su modovi u aprilu i maju počeli sa primenom te odluke o cenzurisanju antivaksera i na pitanja otkud to odgovarali su da je država donela tu odluku..
Ovo zvuči kao da modovi troluju. Država ne može da naređuje moderatorima foruma šta da brišu.

aj da pojednostavim
da li je posle dve godine bio gori nego u početku
verovatno ima neki podatak koliko su trajale pandemije
Naravno da postoje podaci o tome koliko su pandemije trajale , postoje podaci i o broju mrtvih i o simptomima bolesti , to je to.
Mi ne bi ni znali da je korona mutirala da nemamo razvijenu nauku toliko da mnoze da prepozna novi soj virusa , u proslim vremenima ljudi ne bi ni primetili vecu zarazenost , samo bi nastavili da se razboljevaju.
Sto se tice smrtnosti ona se uglavnm nije povecavala mnogo od pocetka pandemije, zato sto se virusu ne isplati da bude previse smrtonosan , njemu je poenta da ti zivis dovoljno dugo da ga preneses sto vecem broju ljudi.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...na-otac-i-cerka-od-korone-majka-imala-infarkt

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara.
Svi su bili po treći put vakcinisani.
umrla je od srčanog udara.
Umrla je od straha, bukvalno. Ljudi umiru od straha, ali za tupavu klasičnu medicinu, to je šahovsko slepilo ČP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back