Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otac Jefrem Arizonski predvideo je vreme svoje smrti (decembar 2019.) i to da će dva meseca kasnije početi rat kakav svet još nije video. Sada je jasno da je predvideo biološki rat korona virusom. Pogodio je tačno kada će sve početi.
Obistinilo se još jedno proročanstvo oca Jefrema Arizonskog se obistinilo. Otac Jefrem je izdanak svetogorskog monaštva koji je do kraja života službovao u Američkoj arhiepiskopiji Carigradske patrijaršije bio je obdaren i proročkim darom.

Mnoga njegova proročanstva su se ispunila, jedno od njih je bilo vezano i za njegovu sopstvenu smrt: Naime Jefrem (91) je predvideo da će otići na nebo pre Nove godine, što se i dogodilo u decembru 2019. godine.

Prema predviđanjima ovog monaha, u vreme njegove smrti Aton će biti pred raskolom, a dva meseca kasnije počeće rat kakav svet još nije video!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-njegove-smrti-poceo-je-rat-kakav-nije-vidjen

Poslednja izmena:
Mnogi ne veruju u virus pa eno ih Batajnici na respiratoru. Dakle, tvoje verovanje ili neverovanje je sam tvoje, a činjenice su činjenice.
LAzhesh ne znam ni jednog-nu koji su u bolnici a da ne veruju u virus ČP
zapravo u bolnici su samo oni koji se plaše, oni koji se ne plaše lakše preleže, a šećer i puls skaču od straha ne od pronizona ČP

Ne, ja sam ti ponudio samo drugačije mišljenje koje se kosi sa tvojim ubeđenjima.
Mišljenje je kao zadnjica; svi ga imaju.
Mogu li da ti ponudim svoje mišljenje koje se kosi sa tvojim ubeđenjima? Može se disati pod vodom, ja to pouzdano znam, dokazi ti ne trebaju, jel tako? Ja znam da si ti ubeđen da je to fizički nemoguće za čoveka jer čovek nema škrge, ali brate, "ja sam tebi ponudio drugačije mišljenje koje se kosi sa tvojim ubeđenjima".
Shvataš li sad besmislenost tvog stava i mišljenja? Nisi ponudio ništa. Izneo si gomilu neistina i pogrešnih informacija, što je jako opasno.

Izneo si gomilu neistina i pogrešnih informacija, što je jako opasno.
Ne, ti si. Korona je samo negativni placebo. Pa majkumu dobio bih od ćerke koja je imala, ako je pravi virus. Ljubio se bio snjom
24/7 i ništa. Pričešćujem se ništa. Bio sa koronisanima, ne nosim masku, nisam se vakcinisao i ništa. Dakle virus laža.

Za 24.10.2021 obe doze 69%. Ne 79%
ne znam sa kog sajta uzimaš te podatke
Nema paranoje. Ljudi umiru, a paranoja je onih koji to neće da vide. Nego ti meni nisi odgovorio. Bojiš li se ti vakcine?
kako nema paranoje
ti si primer, danima si ovde pisao koliko je ljudi umrlo, sada kukaš kako se treba vakcinisati da se ti i tebi slični ne zaraze.

nisu svi nevakcinisani antivakseri teoretičari zavere i još kakve etikete lepite. prosto ljudi ne veruju da ove vakcine štite od kovida (što je i očigledno) i nemaju nameru da se vakcinišu.
zatim ima tu i pravno pitanje, ustav.

mene briga da li ćeš ti primiti 16 vakcina to je tvoje pravo. poštujem tvoje pravo, tvoj izbor.
pitao sam te kakav si ti to vernik? onaj koji ne veruje u slobodnu volju???
na to si se pitanje pravio slep.
a sad mi kažeš da ne paranoišeš :D

Mišljenje je kao zadnjica; svi ga imaju.
Mogu li da ti ponudim svoje mišljenje koje se kosi sa tvojim ubeđenjima? Može se disati pod vodom, ja to pouzdano znam, dokazi ti ne trebaju, jel tako? Ja znam da si ti ubeđen da je to fizički nemoguće za čoveka jer čovek nema škrge, ali brate, "ja sam tebi ponudio drugačije mišljenje koje se kosi sa tvojim ubeđenjima".
Shvataš li sad besmislenost tvog stava i mišljenja? Nisi ponudio ništa. Izneo si gomilu neistina i pogrešnih informacija, što je jako opasno.
Razočaraću te, ja nemam stav, svestan sam da je stav ubeđenje koje u svetu Maje funkcioniše kao iluzija ili zabluda kod ljudi koji nisu svesni sebe. Mišljelje, kao i svi drugi, imam i ono može biti prihvaćeno kao ispravno ili neispravno, ali nemam nameru da svojim mišljenjem bilo šta drugima namećem. Možeš ga prihvatiti ili odbaciti, izbor je samo tvoj.

Bez provokacija ubuduće da ne bi radio "Bič Božiji". :lol:

Samo nemoj slučajno da ukloniš neku od ovih nenaučnih gluposti:
I respirator je postao sredstvo za zastrašivanje. A to je samo vještački kiseonik koji se daje plućnim bolesnicima koji imaju otežano disanje. Kad to veštačko sranje dadneš starcu sa srčanim ili nekim drugim problemima, povećava se prisustvo kiseonika u mozgu i zato ti starci umiru. Naravno, pošto nema obdukcije, sve je to zbog korone.
Respirator se koristi da bi se povećao strah jer ljudi ne znaju zašto služi, a stavljaju ih na respiratore jer doktori veruju da rade pravu stvar. Tako su naučeni. Zapravo, ubrizgavaju veštački kiseonik koji u mozgu dovodi do infarkta. Sve to samo ubrzava da starac koji je već dobro narušenog zdravlja što prije umre. Korona je izgovor za njihovo neznanje. Zato i nema obdukcije. Mnogo je umrlih od respiratora da to ne izazove sumnju kod normalnog, neuplašenog od pandemije, čoveka. I, uglavnom, svi umrli od respiratora su stariji ljudi narušenog zdravlja.
Niti ovaj spam:
Hahaaaha, ponudio ti je linkove koji hrane tvoju dušu. :lol: :mrgreen:

Ali svakako iskoristi priliku da zapretiš vršenjem dužnosti, pokaži da imaš kontrolu i da si autoritet, i to onaj opasan - koji se ne boji da upražnjava svoju moć.

Čovek je ponudio činjenice a ne samo slepu veru. Jesi pročitao? Vidim alergičan si na činjenice. ;). Ne veruješ, ja ti juče postavm materijal o 1914 u Srbiji ti ne veruješ. Ali dobro, iznosićemo samo činjeice.
Ma kakvo verovanje, nije ni otvorio jedan jedini link, kamoli pročitao bar dve reči iz ijednog članka, ali je zato ostavio reakciju u roku od odmah. :)

Samo nemoj slučajno da ukloniš neku od ovih nenaučnih gluposti:

Niti ovaj spam:

Ali svakako iskoristi priliku da zapretiš vršenjem dužnosti, pokaži da imaš kontrolu i da si autoritet, i to onaj opasan - koji se ne boji da upražnjava svoju moć.
Ovo nije naučni forum. Ne mogu da brišem ako neko piše neprovjerene stvari. Ovdje se osporava i teorija evolucije.
Ali zato svako može da se uključi u diskusiju i opovrgne nenaučne tvrdnje.

Činjenice su da ima mnogo bolesnih i činjenica je da je zbog toga što veruju u bolest i činjenica je da se neefikasnost vakcina prikriva ČP
ne bih rekao baš da je korona negativni placebo kao što si rekao u jednom od ranijih postova. ali stoji da širenje straha slabi imunitet i da ljudi koji se plaše bolesti i veruju u njenu snagu teže uspevaju da se izbore sa njom.

ne znam sa kog sajta uzimaš te podatke

Sa zvaničnog. Jonh Hopkins Universiti...Ukucaš Velika Britanija-corona virus..izađe ti statistika..zvanična. Odakle si ti našao onih 79% ;)

mene briga da li ćeš ti primiti 16 vakcina to je tvoje pravo. poštujem tvoje pravo, tvoj izbor.
pitao sam te kakav si ti to vernik? onaj koji ne veruje u slobodnu volju???
na to si se pitanje pravio slep.
a sad mi kažeš da ne paranoišeš

Samo me zanima da li se ti plašiš vakcine? I ako mže obrazloženje, zašto? Tj. kojim metodama si došao do zaključka da je ona štetna?

Ovo nije naučni forum. Ne mogu da brišem ako neko piše neprovjerene stvari. Ovdje se osporava i teorija evolucije.
Ali zato svako može da se uključi u diskusiju i opovrgne nenaučne tvrdnje.
Znači, ja slobodno mogu na ovom forumu da ljudima delim nadrinaučne i nadrilekarske savete i ugrožavam im zdravlje i život.
Imaj bre malo bar obraza, opomeni ako već odbijaš da budeš odgovorna osoba i uklanjaš opasne sadržaje...

Poslednja izmena od moderatora:
Znači, ja slobodno mogu na ovom forumu da ljudima delim nadrinaučne i nadrilekarske savete i ugrožavam im zdravlje i život.
Imaj bre malo bar obraza, opomeni bagru ako već odbijaš da budeš odgovorna osoba i uklanjaš opasne sadržaje...
To samo ako kažeš da izbegavaju klasičnu medicinu, a ja ohrabrujem da idu kod lekara ako su bolesni ČP
edit:
dakle moje tvrdnje su *preventiva*, tj dok se neko ne razboli. Dakle vakcine, maske nisam protiv toga, ali polažem pravo
na to da ne nosim masku i da se ne vakcinišem ukoliko nije obavezno ČP

Imaj bre malo bar obraza, opomeni ako već odbijaš da budeš odgovorna osoba i uklanjaš opasne sadržaje...
Niko nikome nije davao bilo kakve (nadri)ljekarske savjete. Cocobill je izrazio svoju sumnju u efikasnost respiratora. Ne dijelim njegovo mišljenje ali ga ne mogu brisati zato što mi se ne svidja.
Ovdje završavamo diskusiju o radu moderatora. Ako imaš primjedbi, obrati se supermodovima.

Čuj činjenice o Belorusiji, šališ se, zar ne. :hahaha:
Nisam ni otvorio te linkove, trujem se uglavnom knjigama.

Slobodno otvori. Neće ti kruna(korona) spasti sa glave :D. Nego danas ljudi, posebno teoretičari zavera, ne smeju da otvaraju linkove koji ime ne idu u prilog. Dogmatizam..nema šta.

Slobodno otvori. Pročitaj...vidi, proceni pa onda kaži šta ti misilš o tome.

Lukašenko je opšte poznato vladar sa čeličnim nadzorima. WHO nema pristup u Belorusiji kakav treba da imaju. Ne daju informacije. Kao tebe da su slušali..ako se ne bavimo činjenicama i zabranimo protik informacija o koroni neće je ni biti.

Hajde da se lažemo da je ovo na nivou obične prehlade. Nije.
čuo sam priču da su nacisti u nekom konc logoru probali sledeći eksperiment. Rekli su ljudima da idu u gasnu komoru, zatvorili ih tamo i pustili im neki bezazlen gas i ljudi su masovno umirali zato što su verovali da je gas koji udišu otrov. Vera je moćna stvar.
Ne kažem da korona ne postoji, nego da bi bilo mnogo manje umrlih da postoji vera u Boga i u život i u sopstveni imunitet umesto vere u snagu virusa koja nam se nameće preko medija. Toliko plašenje naroda nikome ne pomaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back