Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• Screenshot_20211005-194952_Lite.jpg
    Screenshot_20211005-194952_Lite.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 3
Ok pogledacu.
Ali ko prizna ove slike jos, sta kaze SZO?
Imaju li oni te slike?

Naravno, ovo su slike koje su predate SZO...i drugim institucijama poput CDC-a...slike su svakako autentične i postavljene, evo da ih i mi možemo imati.

Ne mogu samo tako da prihvatim evo ti slike?

Naravno, istraži i sam. Pogledaj na pretraživaču i "isolation sars-cov2"..izaći će ti obilje materijala na engleskom o ovome i takođe kao i ovde detaljno opisano. Svakako, pogledaj pa sam prosudi.

Naravno, ovo su slike koje su predate SZO...i drugim institucijama poput CDC-a...slike su svakako autentične i postavljene, evo da ih i mi možemo imati.

Naravno, istraži i sam. Pogledaj na pretraživaču i "isolation sars-cov2"..izaći će ti obilje materijala na engleskom o ovome i takođe kao i ovde detaljno opisano. Svakako, pogledaj pa sam prosudi.
Zasto SZO nije sam naporavio slike?

SZO nije vršio obdukcije, već primao izveštaje obdukcija. SZO je krovna institucija svih zdravstvenih ustanova u svetu. Zato se ovo sve šalje u SZO...a oni onda svakako preduzimaju, i propisuju potrebne mere. Tako je uvek bilo, tako to funkcioniše.
Mislim moraju da inaju svoje strucnjake koji mogu da privere sra im neko salje
Ili oak dvoje koji ce isto ustanoviti.
Tada mogu da potvrde to i stekli bi vise poverenje.

Mislim moraju da inaju svoje strucnjake koji mogu da privere sra im neko salje
Ili oak dvoje koji ce isto ustanoviti.
Tada mogu da potvrde to i stekli bi vise poverenje.

Imaju oni stručnjake, koji to studiraju i u dosluhu su sa ovima koji su vršili obdukcije. Sve mora biti po strogom protokolu. To je ipak krovna organizacija. Tako recimo i naše ministarstvo zdravlja u Srbiji je pod okriljem SZO. Naše ministarstvo šalje podatke u SZO, posebno ovo što je aktuelno na globalnom nivou..tipa, broj obolelih, sve detalje oko prirode bolesti ali takođe i o drugim bolestima. SZO tako ima pregled u svim delovima sveta kakva je zdravstvena situacija. Kada je SZO, registrovao da je u gotovo svim zemljama sveta, prisutan virus korone, tada je proglasilo pandemiju. Itd..ima tu dosta strogo određenih pravila.

pričam o szo kojoj ti slepo veruješ. a menjaš stav kako i oni menjaju.
Ti verujes u nesto sto nikad niko nije video, osetio, dodirnuo.
I bunis se kad neko veruje u ono sta moze da vidi svako pod jacim mikroskopom, ono cije su posledice osetili vise od milijardu ljudi, neko jace neko slabije.
I na kraju kazes:
cinično ti je ovo
Ne, prijatelju, ti i svi ostali koji se pozivaju na veru su cinici.

Ti verujes u nesto sto nikad niko nije video, osetio, dodirnuo.
I bunis se kad neko veruje u ono sta moze da vidi svako pod jacim mikroskopom, ono cije su posledice osetili vise od milijardu ljudi, neko jace neko slabije.
I na kraju kazes:

Ne, prijatelju, ti i svi ostali koji se pozivaju na veru su cinici.
auuu brate il si trgo koju više uz jutarnju kafu il nisi čitao o čemu pišem il si zaslepljen svojim stavom.
za szo i "naš" krizni štab mi ne treba mikroskop :hahaha:

Za njih ti je potrebno da ne razmišljaš kritički već da slepo veruješ.
Ipak su to autoriteti, stručnjaci i iznad svega filantropi.
misliš da budem ko i oni
npr osoba A kaže mišljenje o szo ja mu kažem da se ponaša ko farisej
ili osoba B kaže mišljenje o szo ja mu kažem da je ciničan jer ne veruje da postoji virus :D
ili osoba C ono najpodlije kada kaže ne dozvoli da te strah nadvlada i upravlja tobom (utronjo si se) a ja se ubacim da komentarišem "ima boga" ma šta god mi to značilo :D

hvala lepo ne želim tako nisko da padam da bi argumentovao svoju raspravu.

uglavnom cifraju se oko mrtvih ljudi da bi nešto dokazali.

i na kraju što kažeš taman posla da razmisljaš svojom glavom kad već ima ko umesto tebe.

Poslednja izmena:
Meni je u čitavom ovom pandemijskom mahnitanju (kako reče nedavno onaj hrvatski predsednik Milanović) najneobičnija masovna pojava epidemiologa, ljudi koji najveći deo svog radnog veka ništa ne rade, jer epidemija nije tako česta pojava u životu. Kod nas je poslednja epidemija bila pre 50 godina - epidemija malih boginja. Dakle, 50 godina ta profesija nije bila potrebna. Epidemiolozi su u tom periodu dobijali plate za nerad, a veliki broj njih je otišlo u penziju bez jednog-jedinog dana aktivnog radnog staža. To su bukvalno najveći paraziti u zdrastvu.

Doduše, drKon je, sećam se, pokušao nešto, prilikom onog pokušaja uvaljivanja vakcina za nepostojeći svinjski grip. Pokušao je da se u toj transakciji opari, ali taj mu pokušaj nije uspeo. Epidemijska manipulacija se tad nije primila kod naroda.
Zato su sad smislili povećat manipulaciju i umesto epidemije proglasili su pandemiju. I ta akcija im je upotpunosti uspela. Ljudi su pristali da budu dobrovoljni zamorci, a bogami, sve više se vapi za što više doza. Navučeni su ko narkomani na heroin, dok farmako mafija zadovoljno trlja ruke.

ovo što je vučko nabavio vakcina prolazi rok, zato sad pritisak na medicinare da se vakcinišu.
evo po evropi već prete otkazima, svaka zemlja u debelom minusu ako propadnu vakcine, dok farmakomafiju briga. vučić sada nabavlja lek fajzer (verovatno duži rok trajanja).

https://novaekonomija.rs/vesti-iz-sveta/države-eu-sve-češće-bacaju-vakcine-kojima-je-istekao-rok-trajanja
Najtragičnije je što će ih, kad im istekne rok trajanja, uvaliti zemljama trećeg sveta. Hrvati to javno govore.
U Sloveniji sinoć prava frka, suzavci su zadimili veliki deo Ljubljane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back