KORIST OD SAMOIZOLACIJE !

Pa znas da je 99 za vreme bombardovanja zabelezen porast nataliteta.
Jeste ali od straha se zene ebale kao lude...
Nije ni birala sa kim se kresala, pa ako zakevi zakevi...
Iracionalnost zena je na plemenskom nivou u Srbiji , samo cobanima nije jasno...
A kako bi inace bilo skladnosti izmedju takve plemkinje da nije tu coban....prilagodjeno je to...

Pa najgore je bilo kad nisu mogle da nadju mesto gde da se poebu nego nervoza ih ubija a mora da glume sveticu......to im je bilo smrt, sve samo to ne...

Nema nikakvih koristi od samoizolacije ukoliko ona nije dobrovoljna i bavi se introspekcijom kao što reče Mr Napokon.
Ovo uterivanje u obore nas prilično živcira a neki pokazuju ozbiljne znake rastrojstva i namerno šire koronu....čitala sam u vestima
Osim što sam zgrožena idejom da moje dete nema školsku obavezu sve drugo manje više mogu poštovati.
Na posao idem normalno kao i svakog dana jer ne spadam u grupu ljudi koji mogu da se okače na neki od razloga koje je navela vlada i zabarikadiram se u kuću sa 50 kila brašna da mesim lebac kao Džesika Lang u poštaru :zper:

Krize su uvek bile test za ljude i njihovu svest, ali svakako ne bih podcenio instinkt samoodrzanja.
Krize tesko da su test, one uglavnom samo prikazu ili se ljudima koji su povrsni ucini da prikazu sustinu...
Ustvari to nije tako...
Niti prikazu sustinu jer su iznudjene reakcije niti tumacenje bude odgovarajuce onome sto se ustvari desilo...
Zato su poznati efekti rulje, zato postoje panike , zato postoje linch i nocno nestajanje suparnika..

Krize tesko da su test, one uglavnom samo prikazu ili se ljudima koji su povrsni ucini da prikazu sustinu...
Ustvari to nije tako...
Niti prikazu sustinu jer su iznudjene reakcije niti tumacenje bude odgovarajuce onome sto se ustvari desilo...
Zato su poznati efekti rulje, zato postoje panike , zato postoje linch i nocno nestajanje suparnika..
Da, pa? Sta je to nego test? pojavljivanje nekih skrivenih likova je svakako test coveka...

Da, pa? Sta je to nego test? pojavljivanje nekih skrivenih likova je svakako test coveka...
Nije test, okolnosti, a to nije test...ne znaci nista pametnom...
Kao kad se dve zene pocupaju i ti sad treba da zakljucis nesto na osnovu olajavanja jedne o drugoj...ili na osnovu reakcije druge na olajavanje prve...totalno pogresno....
Iznudjeno...
Test jeste samo tom pojedincu da li ce da dozvoli da mu pobedi povrsnost lenjost i iracionalnost, ali vecinu to i ne zanima , oni traze krivce u drugima a zrtvu u sebi...

Nije test, okolnosti, a to nije test...ne znaci nista pametnom...
Kao kad se dve zene pocupaju i ti sad treba da zakljucis nesto na osnovu olajavanja jedne o drugoj...ili na osnovu reakcije druge na olajavanje prve...totalno pogresno....
Iznudjeno...
Test jeste samo tom pojedincu da li ce da dozvoli da mu pobedi povrsnost lenjost i iracionalnost, ali vecinu to i ne zanima , oni traze krivce u drugima a zrtvu u sebi...
Pametan ce da kontrolise sve licnosti koje mu sede na ramenu?
Naravno da to nije jedini test, vec jedan od testova....pojedinca izvuci iz poznatih okolnosti i pustiti da se snadje.
Kod vecine ce se pokazati jos neka promena, ali i ne pojavljivanje promena ponasanja je neki status.

Pametan ce da kontrolise sve licnosti koje mu sede na ramenu?
Naravno da to nije jedini test, vec jedan od testova....pojedinca izvuci iz poznatih okolnosti i pustiti da se snadje.
Kod vecine ce se pokazati jos neka promena, ali i ne pojavljivanje promena ponasanja je neki status.
Ne znam, moguce da je to stav opsti ili naroda...moj sigurno nije...
Mnogo sigurnije i lakse mi je da procitam svaku osobu kad je totalno nezainteresovana i u mirnom stanju, jer mogu tacno da dodirnem onu tacku koja je bitna da bih saznao sistem vrednosti i kauzalnosti i impulsivnosti...
Kad se to desava pod stresom i strahom, onda imam poluludo zivince, u prevodu imam stetnog a ne korisnog pojedinca i samo dodatni napor za sanaciju a ne za ukljucenje takvog pojedinca....

Ali stoji da ljudi vise koristi izvuku i vise ih vole kad im cackas iznad dupeta , pa se cimnu i spoznaju neke svoje "nagone" kako to oni vide..
Otud one price o herojstvima iz vojske, a od ljudi koji su bili vise nego kukavice i stetni saborci, ali u njihovim ocima su bili heroji na par minuta u zivotu...
A samo su oduzimali vreme drugima jer je neko morao debelo da ih nadgleda....
Gore nego mala deca...
Cak i mala deca mogu da se cuvaju na dva nacina, kao razmazena ili kao da su odrasli, i misim veci broj dece voli da se cuvaju kao da su odrasli, zabavnije im je, vise uce i mnogo su mirniji....

Osoba sa promajom....
Pa ti si toliko trcao za necim sto drugi vole i nude da nisi svoj zivot ni ziveo pa sad vidis prednost u samoizolaciji...
Tako i ti koje navodis kao primere za korisnost samoizolacije....
Nigde nije navedeno samoizolacija kao introspekcija, pa pretpostavljam da se to nece ni desiti, a to je jedina korist od samoizolacije ako je uopste ima...
Nisi u pravu.Muskarci nece moci da odlaze van svog stana,pa nece moci da traze seks kod drugih zena.I...sta onda ? Morace da se seksaju makar
preko volje,sa svojim zenama,koje su im inace dosadile.E a gde je seks,tu je i nezeljena trudnoca.Drzavi upravo to treba,jer nece u bucnosti biti
novih vojnika,koji treba da ginu za otadzbinu,dok oni koji ce ih poslati u te svrhe,budu ****** ale,kao sto se oduvek desavalo.!

Back