Pametan ce da kontrolise sve licnosti koje mu sede na ramenu?
Naravno da to nije jedini test, vec jedan od testova....pojedinca izvuci iz poznatih okolnosti i pustiti da se snadje.
Kod vecine ce se pokazati jos neka promena, ali i ne pojavljivanje promena ponasanja je neki status.
Ne znam, moguce da je to stav opsti ili naroda...moj sigurno nije...
Mnogo sigurnije i lakse mi je da procitam svaku osobu kad je totalno nezainteresovana i u mirnom stanju, jer mogu tacno da dodirnem onu tacku koja je bitna da bih saznao sistem vrednosti i kauzalnosti i impulsivnosti...
Kad se to desava pod stresom i strahom, onda imam poluludo zivince, u prevodu imam stetnog a ne korisnog pojedinca i samo dodatni napor za sanaciju a ne za ukljucenje takvog pojedinca....
Ali stoji da ljudi vise koristi izvuku i vise ih vole kad im cackas iznad dupeta , pa se cimnu i spoznaju neke svoje "nagone" kako to oni vide..
Otud one price o herojstvima iz vojske, a od ljudi koji su bili vise nego kukavice i stetni saborci, ali u njihovim ocima su bili heroji na par minuta u zivotu...
A samo su oduzimali vreme drugima jer je neko morao debelo da ih nadgleda....
Gore nego mala deca...
Cak i mala deca mogu da se cuvaju na dva nacina, kao razmazena ili kao da su odrasli, i misim veci broj dece voli da se cuvaju kao da su odrasli, zabavnije im je, vise uce i mnogo su mirniji....