KoRiSt iZ TuGe

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo sam spalila neke svoje (bezvredne, naravno) pesme, izbrisala neke iz PC-a. Primetila sam da sam najkreativnija kad sam tuzna..Kreativni haos. Pade mi Amy na pamet i njena "Back to black''.
Sta radite kad ste tuzni? Ranije sam izlazila, budila se uz neke nepoznate tipove, bez kafe ih terala kuci, a sad je kombinacija pisanja, boksovanja o zid, suza, alkohol i neke druge zamene za srecu.Ah da, naravno iskljucim telefon i pravac 'krstarica''.

Joya,..pa gde si ti? Nema te 100000 godia.....
Vidim neko melanholicno stanje kod tebe

Placem i samosazaljevam se...mazim macke i razmisljam o tome kako su mi one jedini prijatelji - pa opet placem i samozaljevam se....postavljam teme na podforumu filozofija i zenski kutak....tugujem... pa kad mi sve to zajedno dosadi onda izadjem negde sa drugaricama i napijem se. Uglavnom tim redom, ili ponesto preskocim ako se u medjuvremenu pomirim sa objektom moje (nesrecne) ljubavi, ceznje i patnje :D:lol:

Placem i samozadovoljavam se se...mazim mackicu i razmisljam o tome kako su mi one jedini prijatelji - pa opet placem i samozadovoljavam se se....postavljam teme na podforumu filozofija i zenski kutak....tugujem... pa kad mi sve to zajedno dosadi onda izadjem negde sa drugaricama i napijem se. Uglavnom tim redom, ili ponesto preskocim ako se u medjuvremenu pomirim sa objektom moje (nesrecne) ljubavi, ceznje i patnje :D:lol:

:mrgreen:

svako svakoga iskorishcava verujes devojci za cevape i klunija ,kad je mlado meso tesi se nece drugariza samo malo ce..mislim vi niste svi ovde boodale ali da li stetakvi pred organima vlasti :)

pa znaci nemoguci ste,aman covece druze brate Brute :D ovo je da puknes od smeha
cuj njih muskarce sa recima samo opusteno
Pa ona samo da je sisala vesla :D pa da poveruje kako ste nezni i brizni Znaci Mali i ti i ovaj sto se macuje ste me nasmejali veceras da se skoro nisam tako cerekala
Ajde samo vi nastavite opusteno u tom fazonu pa ce Vam neka i poverovati :rotf::rotf::klap:
mislim nista licno kakve kere Hahahaha lajte kere Jakobsfelda
dakle zakljucak je opusteno a mi cemo iz budzaka kad se bas ono opustis hop jop :rotf::rotf:

Pa ima zena kojima je kresnuti se sa nekim kao rukovati se...

Neko to ceni kao osobinu, neko ne...:whistling:

Back