E pa ovako nekako...Kad sam tuzan, tugujem i pustim da to izadje iz mene.
Ponekad uz pomoc par piva, ponekad ne
Kochim jedino kad pocnem da padam u stanje samosazaljenja... Onda uzmem dobru knjigu i uronim u njen svijet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa ovako nekako...Kad sam tuzan, tugujem i pustim da to izadje iz mene.
Ponekad uz pomoc par piva, ponekad ne
Upravo sam spalila neke svoje (bezvredne, naravno) pesme, izbrisala neke iz PC-a. Primetila sam da sam najkreativnija kad sam tuzna..Kreativni haos. Pade mi Amy na pamet i njena "Back to black''.
Sta radite kad ste tuzni? Ranije sam izlazila, budila se uz neke nepoznate tipove, bez kafe ih terala kuci, a sad je kombinacija pisanja, boksovanja o zid, suza, alkohol i neke druge zamene za srecu.Ah da, naravno iskljucim telefon i pravac 'krstarica''.
za korist iz tuge u Banatu se najcesce ovako kaze :
Ona plache, ja je nezhno karam
I kod nas u Backoj je slicno![]()
Placem i samozadovoljavam se se...mazim mackicu i razmisljam o tome kako su mi one jedini prijatelji - pa opet placem i samozadovoljavam se se....postavljam teme na podforumu filozofija i zenski kutak....tugujem... pa kad mi sve to zajedno dosadi onda izadjem negde sa drugaricama i napijem se. Uglavnom tim redom, ili ponesto preskocim ako se u medjuvremenu pomirim sa objektom moje (nesrecne) ljubavi, ceznje i patnje![]()
.Ah da, naravno iskljucim telefon i pravac 'krstarica''.
pa znaci nemoguci ste,aman covece druze brate Bruteovo je da puknes od smeha
cuj njih muskarce sa recima samo opusteno
Pa ona samo da je sisala veslapa da poveruje kako ste nezni i brizni Znaci Mali i ti i ovaj sto se macuje ste me nasmejali veceras da se skoro nisam tako cerekala
Ajde samo vi nastavite opusteno u tom fazonu pa ce Vam neka i poverovati
mislim nista licno kakve kere Hahahaha lajte kere Jakobsfelda
dakle zakljucak je opusteno a mi cemo iz budzaka kad se bas ono opustis hop jop![]()
Pa ima zena kojima je kresnuti se sa nekim kao rukovati se...
Neko to ceni kao osobinu, neko ne...![]()
pa dobro vidis kako sam pomirljiva ali s obzirom kako sam ovih dana bila neraspolozena uspeo si tako da me nasmejes i to bas
hihi
znas kad se setim tih postova odmah mi se pojavi osmeh na licu