Korist i stete po Srbiju od rehabilitacije Draze Mihajlovica

Da li ce Srbija imati neke koristi od rehabilitacije Draze Mihajlovica?

• NE

glasova: 4 100,0%
  • DA

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Rehabvilitacijom Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta Srbiji je nacinjena NEPROCENJIVA STETA!

Ponovo je otvorena STARA RANA i ozivljene STARE PODELE.

Tako nesto ne moze uraditi NIKO ko VOLI SRBIJU, ko zeli PROSPERITET I JEDINSTVO.

Iskopavanje necega sto je 60 godina bilo zakopano i pokusavanje njegovog VASKRSNUCA je MORBIDNI ATAK na srpsko bice, smisljen NEGDE DALEKO OD SRBIJE.

Nista, ama bas NISTA DOBRO od rehabilitacije cetnika i Draze Srbija NE MOZE IMATI ni DOBITI.

Ali stete moze imati ENORMNE, kako na unutrasnjem, tako i na spljasnjem planu.

Gradi se cvrsta platforma za nove bratubilacke sukobe.

Ovo je za politiku.

A ako se Srbi i dan danas dele u Cetnike i Partizane onda smo kao narod totalno poludeli.

Ta podela je pocela jos davno....

Moj otac se borio protiv cetnika i ustasa.....

I ja sam mojoj deci sa ponosom pricao o njegovoj brobi za domovinu protiv narodnih neprijatelja.

Sta ce mi deca sutra reci ako vide podignut spomenik cetniku Drazi Mihajlovicu?

Koliko takvih porodica ima u Srbiji danas?

80% ?

Ta podela je pocela jos davno....

Moj otac se borio protiv cetnika i ustasa.....

I ja sam mojoj deci sa ponosom pricao o njegovoj brobi za domovinu protiv narodnih neprijatelja.

Sta ce mi deca sutra reci ako vide podignut spomenik cetniku Drazi Mihajlovicu?

Koliko takvih porodica ima u Srbiji danas?

80% ?

Niko ti jos nije reko da Jugoslavije vise nema.

Зар о подели треба да нам говори паравојна формација?
Зар треба да нам говоре припадници и симпатизери странке забрањене пре Другог светског рата?
Зар да нам о томе говоре они чија је сама појава у рату државна издаја?
Зар да нам о томе говоре они који су сами говорили да желе да сруше легалну власт?
Зар да нам о злочинима говоре они који су свом програму имали убијање свакога ко се супротстави њиховим суманутим идејама о лажној једнакости и који су у своје редове примали робијаше и људе са листе ратних злочинаца?
Зар је могуће да се и данас, 70 година после Другог светског рата, блати легална војска а као званично прима само оно што кажу плаћеници олоша који су убили руског цара?

Хвала, мени не пада на памет да се једначим са смећем које нам влада већ 70 година.
Једног дана, када коначно у овој Србији црвени олош не буде владао моћи ће да се говори о рехабилитацији ђенерала Михаиловића.

Зар о подели треба да нам говори паравојна формација?
Зар треба да нам говоре припадници и симпатизери странке забрањене пре Другог светског рата?
Зар да нам о томе говоре они чија је сама појава у рату државна издаја?
Зар да нам о томе говоре они који су сами говорили да желе да сруше легалну власт?
Зар да нам о злочинима говоре они који су свом програму имали убијање свакога ко се супротстави њиховим суманутим идејама о лажној једнакости и који су у своје редове примали робијаше и људе са листе ратних злочинаца?
Зар је могуће да се и данас, 70 година после Другог светског рата, блати легална војска а као званично прима само оно што кажу плаћеници олоша који су убили руског цара?

Хвала, мени не пада на памет да се једначим са смећем које нам влада већ 70 година.
Једног дана, када коначно у овој Србији црвени олош не буде владао моћи ће да се говори о рехабилитацији ђенерала Михаиловића.

Nenade, nemoj mi puno bla, bla....

Odgovori da li je rehabilitacija Draze KORISNA za Srbiju ili ne?

DA ili NE ?

DA ili NE ?

Nije to pitanje koristi vec potrebe

Covek koji je bio glavnokomandujuci snaga JVUO i borio se protiv raznoraznih neprijatelja zasluzuje vrlo visoko mesto u srpskoj istoriji.

Samo zemlja koja se sa postovanjem odnosi prema svojim junacima ce i dalje radjati junake.

DA ili NE ?

Мени та рехабилитација не треба док црвена идеологија једног дана не ишчезне из ове земље и докле год су на власти црвени потомци.
Док год су црвендаћи на власти не бих поднео да се припадник краљевске војске као мој деда једначи са муслиманским кољачима који су од немачких и жабарских олоша напрасно постали ослободиоци и наставили и као ослободиоци да раде исто као и кад су били окупатори...

Мени та рехабилитација не треба док црвена идеологија једног дана не ишчезне из ове земље и докле год су на власти црвени потомци.
Док год су црвендаћи на власти не бих поднео да се припадник краљевске војске као мој деда једначи са муслиманским кољачима који су од немачких и жабарских олоша напрасно постали ослободиоци и наставили и као ослободиоци да раде исто као и кад су били окупатори...

Jedinu korist od drazine rehabilitacije ce imati SRPSKI NEPRIJATELJI.

Zato oni PREKO TEBE i guraju tu rehabilitaciju.

A Srbi ce opet pucati jedni na druge i klati se medjusobno, kao nekad, pre 70 godina..

No pasaran.....

Jedinu korist od drazine rehabilitacije ce imati SRPSKI NEPRIJATELJI.

Zato oni PREKO TEBE i guraju tu rehabilitaciju.

A Srbi ce opet pucati jedni na druge i klati se medjusobno, kao nekad, pre 70 godina..

No pasaran.....

Мени не треба рехабилитација Драже у земљи у којој владају комунисти.
А српски непријатељи су управо пре 70 година подржали комунисте, као што данас подржавају њихове потомке.

Rehabvilitacijom Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta Srbiji je nacinjena NEPROCENJIVA STETA!

Tako nesto ne moze uraditi NIKO ko VOLI SRBIJU, ko zeli PROSPERITET I JEDINSTVO.

Iskopavanje necega sto je 60 godina bilo zakopano i pokusavanje njegovog VASKRSNUCA je MORBIDNI ATAK na srpsko bice, smisljen NEGDE DALEKO OD SRBIJE.

Nista, ama bas NISTA DOBRO od rehabilitacije cetnika i Draze Srbija NE MOZE IMATI ni DOBITI.

Znači mi treba da raspravljamo o sadašnjoj korisnosti ili štetnosti odluke o rehabilitaciji koja je nedavno donesena . Može li se to nazvati temom za forum istorije :think:

Мени не треба рехабилитација Драже у земљи у којој владају комунисти.
А српски непријатељи су управо пре 70 година подржали комунисте, као што данас подржавају њихове потомке.

Srbi su do pre svega 20 godina bili NAJVECI KOMUNISTI I ATEISTI na Balkanu!

I sta ti sada hoces?

Da odjednom postanu cetnici i vernici?

pa to tako NE IDE....

Mogu samo DA LAZU da su postali cetnici i vernici, a ne znaju ni 5, od 10 Bozijih zapovesti....

Uistinu, cetnika i nije bilo mnogo u Srbiji....(U Vojvodini kazu da ih je bilo tri u Sremu)

Vecina ih je krila po bosanskim gudurama....

Tamo su se krili od Svaba i ustasa, pili rakiju, klali Srbe (levicare i islamiste) i jeli gibanicu....:per:

Дража није рехабилитован, а још сигурно 50 година неће ни бити...

Iz tvojih usta u Bozije usi!

Takva rehabilitacija bi dovela do krvoprolica u Srbiji.

A i danasnjni predsednik Srbije je PROTIV, posto se OCIGLEDNO STIDI svoga izbora za cetnickog vojvodu.

Mozda zbog priblizavanja Rusima, koji cetnike NE MOGU DA SMISLE!

Дража није рехабилитован, а још сигурно 50 година неће ни бити...

Nisam to znao, bilo je priče da će to uraditi ali stvar nisam ispratio do kraja (slabo pratim vesti). No svejedno, tema je više za politiku nego za istoriju jer se pitanje odnosi na sadašnju korisnost ili štetnosti postupka rehabilitacije.

Srbi su do pre svega 20 godina bili NAJVECI KOMUNISTI I ATEISTI na Balkanu!

I sta ti sada hoces?

Da odjednom postanu cetnici i vernici?

pa to tako NE IDE....

Mogu samo DA LAZU da su postali cetnici i vernici, a ne znaju ni 5, od 10 Bozijih zapovesti....

Uistinu, cetnika i nije bilo mnogo u Srbiji....(U Vojvodini kazu da ih je bilo tri u Sremu)

Vecina ih je krila po bosanskim gudurama....

Tamo su se krili od Svaba i ustasa, pili rakiju, klali Srbe (levicare i islamiste) i jeli gibanicu....:per:

Да си прочитао барем једну књигу о Другом светском рату, барем од комунистичких историчара знао би да су у Србији испод саве и дунава четници имали 40 корпуса, бројног стања од 40 000 људи.
Знао би да су од фебруара до септембра 1944. четници и партизани у Србији имали 10 великих битака у којима је на обе стране учествовало по 10 000 војника.
А пошто наравно никада ниси читао књиге тог типа, то не можеш ни да знаш. Можеш само да млатиш и износиш произвољне закључке.

1. Ако мислиш на јединство у разарању Србије и продаји исте земље, ту никада нећемо бити јединствени. Увек ће остати неко нормалан међу нама.

2. Да ли је морбидни напад и ископавање старих рушевина од пар хиљада година пре нове ере у Виминацијуму и Лепенском Виду?

3. Рехабилитација Драже ништа добро неће донети, али ни ништа лоше. Што се тиче четничког покрета треба га прихватити као противокупаторског покрета, јер су то и били.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back