Korisni gedžeti za putovanja

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.664
Eto i ja sam potpala pod uticaj Temu reklama i gledam ima svakavih sitnica koje su više ili manje korisne za put...
Dajte i vi neku ideju za korisne stvarčice u toku puta a i na destinacijama... :)

Jastuk za vrat koji može da posluži kao dodatan mini prtljag. Doista mali je ali mogu da zamislim da potpam tu presvlaku za 1 noćenje usput negde bez da ovaram velike kofere.

61hEcmHuQIL.jpg

Digitalna vaga za kofere. Must have.

portableluggagescale10.png

Mini kačaljka koja može da se montira na ranac, torbu bilo šta za šešire, patike, kišobrane, šta god...

1718777037a824b5c41dce772231a6d1d9bdabb867_thumbnail_720x.jpg

jel si kupila ovo?
ja hocu
ali.. da li imas precinu?
sve sto sam vidao da prodaju na aliju su bile neprecizne u komentarima.
neki kazu istu stvar mere 3 puta i dobijaju 3 razlicita rezultata a greska i za samo 1kg moze biti problematicna
Nisam ali planiram.
Moja sestra odavno ima tu spravicu, ne znam gde je kupila, njoj savrseno radi vec godinama.
A posto u buducnosti planiram jedan put gde cu ici "praznog" kofera a imam nameru da se vratim sa punim...bice mi neophodan. :mrgreen:

Nisam ali planiram.
Moja sestra odavno ima tu spravicu, ne znam gde je kupila, njoj savrseno radi vec godinama.
A posto u buducnosti planiram jedan put gde cu ici "praznog" kofera a imam nameru da se vratim sa punim...bice mi neophodan. :mrgreen:
pa to

za odlazak nije problem..izmerim se sa koferom i onda oduzmem moju kilazu i znam koliko je tezak kofer..ali kad se vracam je problem..
ove godine sam se provukao..imao sam oko 500gr vise ali mi nisu pravili problem i trazili doplatu.

Ja ne smem ni da nabrojim šta sve nosim!

Mom sinu su na čekingu tražili da gojzerice iz kofera prebaci u ranac jer je kofer pretežak. Kada sam im rekla da mu je noga broj 45 i da jedna ne može da stane u ranac, a kamoli dve - odustali su.
Ma i ja...Sto sam starija gora sam po tom pitanju...ali ove sitnice su mi takoooo mamipare, neodoljive :mrgreen:

Ja ne jer znam da se spakujem kao švercer.
Taj kofer sam poslednji put nosila pre mesec-dva, neka plan. akcija sa 2 noćenja i u kofer sam pored opreme, cipela, jakni... spakovala i krevet na naduvavanje 200x140 sa sve nožnom pumpom + posteljina, ćebe, jastuk.
ni ne sumnjam da ti na putovanju sa drugarom treba krevet na naduvavanje i posteljina :D
sve mi se vise dopadaju tvoja putovanja :mrgreen:

Back