Korisni gedžeti za putovanja

jaoo pa i ovo mi treba!!!
Gumica za kosu koja je novcanik...Mogu na ruku da stavim i super!

hidden-pocket-scrunchy-speakeasy-travel-supply-4-square_1400x.jpg
ja korstim nekad ove trake za ruke
na aliju imas milion modela, printova i dimenzija
zgodno je za kartice i licnu kartu a u vece staje i telefon.

sg-11134201-7qvdf-lepp6950niff22

Eto i ja sam potpala pod uticaj Temu reklama i gledam ima svakavih sitnica koje su više ili manje korisne za put...
Dajte i vi neku ideju za korisne stvarčice u toku puta a i na destinacijama... :)

Jastuk za vrat koji može da posluži kao dodatan mini prtljag. Doista mali je ali mogu da zamislim da potpam tu presvlaku za 1 noćenje usput negde bez da ovaram velike kofere.

61hEcmHuQIL.jpg

Digitalna vaga za kofere. Must have.

portableluggagescale10.png

Mini kačaljka koja može da se montira na ranac, torbu bilo šta za šešire, patike, kišobrane, šta god...

1718777037a824b5c41dce772231a6d1d9bdabb867_thumbnail_720x.jpg
Ja imam samo Power Bank i par usb-c kablova :rumenko:

jel si kupila ovo?
ja hocu
ali.. da li imas preciznu?
sve sto sam vidao da prodaju na aliju su bile neprecizne u komentarima.
neki kazu istu stvar mere 3 puta i dobijaju 3 razlicita rezultata a greska i za samo 1kg moze biti problematicna

Ja imam bas takvu sa slike, radi sasvim ok.
Možda ne meri u gram, ali uvek ostavimo 200-300 gr od granične vrednosti i nikad nismo imali problema.

IMG_8632.jpeg

ne bas.. kvalitetan je i jak.
na kraju..on i ne sluzi da stiti od klasicne provale nego da ti neko "u prolazu" ne drpi stvari.

ako je namenjen za kofer, znaci da može da se otvori pomoću “specijalnog kljucica”, tj svi koferi zakljucani se otvaraju sa istim ključem koji poseduje granična služba.
Verujem da je to dobra zaštita za to sto kažeš, provalnik u prolazu, ali svskako ne zamenjuje hotelski sef
Jesi zadovoljan sa tom bravicom, tj kako prepoznaje otisak?

Eto i ja sam potpala pod uticaj Temu reklama i gledam ima svakavih sitnica koje su više ili manje korisne za put...
Dajte i vi neku ideju za korisne stvarčice u toku puta a i na destinacijama... :)

Jastuk za vrat koji može da posluži kao dodatan mini prtljag. Doista mali je ali mogu da zamislim da potpam tu presvlaku za 1 noćenje usput negde bez da ovaram velike kofere.

61hEcmHuQIL.jpg

Digitalna vaga za kofere. Must have.

portableluggagescale10.png

Mini kačaljka koja može da se montira na ranac, torbu bilo šta za šešire, patike, kišobrane, šta god...

1718777037a824b5c41dce772231a6d1d9bdabb867_thumbnail_720x.jpg
Одлична тема Лори ❤

Back