Korisne stvari koje muškarac treba da zna o ženama

yena3.jpg

Tih muškarac je mislioc.
Tiha žena je obično besna.

Jeste. A ko radi fizički posao to je prirodno da mu se noge znoje. Mada i ja nekad radim fizički posao pa mi se nikad nisu oznojile noge. Jednom prilikom sam hodala 25 km za jedan dan pa mi se nisu oznojile noge.
Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...

Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...

Pročitala sam sad mužu ovo što si napisao, sad on treba to polako da primi k' znanju, da razmisli pa da prihvati ili odbaci. I on mi je neka mustra posebna. 🙂

Ženu uznemirava i rastužuje i unervozi ako lajkuješ slike nekim drugim ženama, pogotovo ako su lepe. Drugo je ako su te fotke porodične.
Al ono gde je devojka/žena sama na slici- zaobiđi i ne lajkuj.
Žena ne voli da pozajmljuješ svojoj rodbini lovu, ako nije zdravlje u pitanju il nešto važno.

Ne voli da se oseća kao malo dete kad se vrati iz šopinga, i da mora da se pravda za sitnu kintu potrošenu kod frizera i u parfimeriji.

Back