- Poruka
- 92.587
Tih muškarac je mislioc.
Tiha žena je obično besna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Resava se obicnom sodom bikarbonom. Ko hoce da ne ubija ljude oko sebe. Ko nece treba ga izolovati.....Ne vredi. Mislim da se cipele jednom usmrde za sva vremena i odmah možeš da ih baciš.
zavisi od kvaliteta obuceNe vredi. Mislim da se cipele jednom usmrde za sva vremena i odmah možeš da ih baciš.
Jeste. A ko radi fizički posao to je prirodno da mu se noge znoje. Mada i ja nekad radim fizički posao pa mi se nikad nisu oznojile noge. Jednom prilikom sam hodala 25 km za jedan dan pa mi se nisu oznojile noge.zavisi od kvaliteta obuce
Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...Jeste. A ko radi fizički posao to je prirodno da mu se noge znoje. Mada i ja nekad radim fizički posao pa mi se nikad nisu oznojile noge. Jednom prilikom sam hodala 25 km za jedan dan pa mi se nisu oznojile noge.
Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...
...rekao je "Ko ti ga zna. Internetu ću da verujem?"Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...
...rekao je "Ko ti ga zna. Internetu ću da verujem?"
Odlučio je.![]()
Ja sam isto bio nepoverljiv... Neka prevari prvo info, pa neka se odluci.
mora da ima nekog za te poslove?
To je odlicno,posebno kada su dani topli,nema sanse za pojavu gljivica,a i znoj noge bas ne mirise lepo...Ja radim obuven i to u poludubokoj obuci 12-18 sati dnevno. Resavam tako sto jednom u nedelju- dve ubacim sodu bikarbonu u obucu i nema problema...