trucker22
Poznat
- Poruka
- 8.662
Na forum krstrici je dozovoljeno pisanje samo na srpskom i engleskom !!!
ti si do sada zakljucio za sve osim za sebe da ne znaju engleski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na forum krstrici je dozovoljeno pisanje samo na srpskom i engleskom !!!
ti si do sada zakljucio za sve osim za sebe da ne znaju engleski.
E dakle , obako, pricaju mlade cure da su mlade, prikazane su neke zemlje ali i nema reci o kojoj, Da samo napomenem da Kina ne dozvoljava , sektama a po najmanje bilo kome da propoveda, kada se ulazi ili trazi viza, konkretno se skrece paznja, da je zabranjeno propovedati ili davati letke. U Kini imaju pravo na svoju religiju......
Ovo sto se koristi, nema ni na koji nacin veze sa, jer sa manipulacijama, a narocito mladih koji uvek istrazuju....i sa onima koji su gladni i zedni je prisutna.
Iz priloga se ne vidi, narocito da su ti mladi iskazali da su clanovi sekte i bilo bi , narocito na zapadu svako snimanje nekoga mora biti sa dozvolom i to pismenom,
Posto svi mi dobro znamo da je sekta mormonska se zasniva na svim mogucim lazima, koji njihovi malobrojni sledbenici tako rado gutaju, svi ostali ih izbegavaju.
- - - - - - - - - -
Sto se tice ovih utica, oni nemaju pojma sa engleskim jezikom, mozda imaju sa mormonskim, sto je u direktnoj suprotnosti sa Engleskim jezikom....
Nubiloza lolol
ja milio da ces da mu napises da je spam i da napusti temu ... lolololol
lolololol
Bolje ucite engleski nego sto spamujete...lol
svi spameri i ti jedini ne spamujes ... si vid´o sta ti je zivot ?![]()
Nemas vise ''duhovnih,' poruka ? LOLOL
Nubiloza lolol
And Jesus said to him, Truly I say to you, To day shall you be with me in paradise.
Luke 23:43
Hmmmm ,da li si bila prisutna kada je bilo reci o odlasku sa Paradajzom......
Drugo ,ako citiras, moras i da das i source of statement, nemoj molim te samo da dajes od Andersonovih Bajki, mislim vise su realne nego....
Trece, ako i stavljas nesto, moras i da prevedes, vis ,kako su mnogi i trazili od tebe, ma sta trazili molili su utice,,,,, za prevod. LOL
Evo sad cu da ti ispunjavam zelje tj da prevodim LOLOLOL
O Utice, ma koja da si i gde da si, i trebas na ovom forumu da kada postavljas nesto i da das zasto kao i prevod..
Za marsijanera, to i nije potrebno, marsijaneri znaju mnoge jezike i posetili su mnoge zemlje, na razlicitim kontinentima a da ne pricam o svemiru.....Vis ima nas tu i dosta drugih, recimo Ove Venerijanke....joj sto su lepe....Uh...LOL
Forum krstarica po pravilniku engleski i srpski, znaci ne moram da dam prevod....znas starne jezike lolol
E , onaj ko ima nesto u glavi ,moze i da shvati ali pposto Ja nemam znanje tj , ne znam sta ti znaci ovo, nije Srpski, nije Engleski ,a zasigurno nije Marsijanski.....ako iskljucimo sve ove jezike, onda mi ostaje zakljucak da je to mormonski a kako mormoni i ne idu us kole i nemaju obrazovanje ,osim onoga sto im se servira, moze se zakljuciti da je to mormonski....LOL
Os li da nam ...prevedes o utice LOL
Ako nemas znanje napusti temu onda.
O utice, jel se moze dobiti nesto od tebe a da ima smisla, smisla i za ........mormonski jezik.... Priznajem da ga ne znam, sta vise uopste me ne interesuje ....a sdruge strane samo da cotiram sta si - ako si ti ta utica- napisala;
Evo sad cu da ti ispunjavam zelje tj da prevodim LOLOLOL[/[/SIZE]
I da li je normalno kod mormona da lazu, uh, izvini, pa sve sto i pricaju je na bazi lazi i izmisljotina...LOL
To je duhovna poruka tvoje crkve ???!!!
"And if ye shall believe in Christ ye will believe in these words, for they are the words of Christ, ... and they teach all men that they should do good." 2 Nephi 33:10
"And if ye shall believe in Christ ye will believe in these words, for they are the words of Christ, ... and they teach all men that they should do good." 2 Nephi 33:10
"Prekrasno je svuda gdje ljubav resi dom. Odjekuje radost gdje ljubav resi dom. Mir je tu i obilje, zadovoljstvo smeši se, vrieme glatko teče gde ljubav resi dom. "
Ljubav resi dom, #56