Koriscenje wc-a pred sexualnim objektom?

Da li bi neko prestao da vam bude sexipilan ako biste culi njegovo prdenje u wc-u?Ili osetili smradi?Ili ne daj boze videli tragove u i po solji?

......pa shta to pitash ,pa to je normalno valjda,ja sam ziveo 6 meseci u jordanu zemlja arapa,kod njih je normalno da kad dobro jedesh podrignesh i da posle sex-a dobro prdnesh ,tako isto sa bivshom ljubavnicom mi se deshavalo da posle sex -a dobro prdnem a njoj okice zacakle od zadovoljstva ,jednom sam prdeo chitav minut a ona mi kaze nisam znala da ti je bilo bash bash toliko dobro ..................:lol::lol::lol:......srecica samo me je ona razumela .................

Da.Ali kada cujem: mamaaaaaaaaa mi kuvalaaaaaaaaaa caaaaaaaaaaj.A tako rastegne.PA jednom nisam mogla odoleti i rekla sam: ma naravno vi u kuci mislite da se sve resava cajem.Ono kao : trudna sam,ma popij caj (od kamilice ozbiljno naboravsi celo) i proci ce.
Kako su gadne klasne razlike!Cccccccccc

Da li bi neko prestao da vam bude sexipilan ako biste culi njegovo prdenje u wc-u?Ili osetili smradi?Ili ne daj boze videli tragove u i po solji?

paaaaa...podesti me ovo na situaciju od pre par god.bio s ribom,reko aj malo da je liznem,mislim cisto da ju uzvrazim jel:D zavucem joj se izmedju nogu,kad BAAAMMM...smrad neki opici jace od tajsona.reko snajke daj prdni da osetim svez vazduh.sto znaci da je prdenje dobro...inace nije mnogo izgubila na sexipil...i dalje smo se sevili ko zecevi :D

1. Nije kriva što ima tegobe (obavezno da se opere posle gasova),
2. Ako nije zatvorila vrata od kupatila, znači da je ljanka i sledi šut u but ili u gorem slučaju deflorizacija.
3. Ako ne koristi četku, pre nego što dobije šut u but, pod prisilom će da je koristi za brisanje tragova i da opere ruke pre nego što se uhvati za kvaku i od kupatila i od ulaznih vrata.:twisted:

Back