- Poruka
- 4.448
Radi preglednosti, tema za Vaše preporuke korejskih filmove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušaj sa Right Now, Wrong Then, On the Beach at Night Alone ili The Day Afer, ali da te upozorim da je kod njega dominantna nekakva poetika apsurda, i dosta su spori filmovi, ni nalik Parazitu, na primer.
Isto mi je super i I Saw the Devil (na engleskom prevedeno), isti glumac, samo negativac i daleko mračnije.
Kakva filmcina uff. Predlazem The Wailing, ko nije gledao.![]()
Vrhunski film: ''Memories of Murder'' radi ovog filma sam se i zainteresovao za korejske filmoveRadi preglednosti, tema za Vaše preporuke korejskih filmove?
Ovo ako zbog ničeg drugog već vrijedi pogledati zbog predzadnje borbe kada kaže da će im povaditi zlatne plombe, a sve ostalo požderati.Ima tema na 8 strani... Azijska skola filma
Moja preporuka...
Mislim da grešiš, upravo iz razloga što nisu Holivud u malom sam prešla na njihovu produkciju.Uglavnom su nekako precenjeni, holivudizovani previse
Uglavnom su nekako precenjeni, holivudizovani previse
Ovo trebam pogledati.
Ovaj Parasite mi je upravo tako djelovao, mada jako dobar film. Ostale starije sto sam gledao su vrhunskiUglavnom su nekako precenjeni, holivudizovani previse
Uglavnom svidjeli su mi se korejski filmovi zato sto imaju dosta vise duse, i jos ''necega'' (humora, crnog humora) sto holivudski filmovi nemaju.Uglavnom su nekako precenjeni, holivudizovani previse
I meni se Parasite ucinio tako.Ovaj Parasite mi je upravo tako djelovao, mada jako dobar film. Ostale starije sto sam gledao su vrhunski
Hvalaa, zaboravila sam dodati "...i serije " u naslovu.Dodaću i ove dve serije, vrhunski urađene, ako smem.
Arthdal chronicles, Arthdal chronicles : The Sword of Aramun a treći deo se čeka;
My dearest (2023)
Ne znam koju više volim, u kojoj su glumci, režija, kostimi, akcija, fotografija bolje ukomponovani.
Nema na čemu, sad je i meni lakše, ne osećam se kao intruder.I meni se Parasite ucinio tako.
Hvalaa, zaboravila sam dodati "...i serije " u naslovu.
Odlična serija! Više političke intrige i drama nego horor. Ekstra!Da dodam. Odgledao sam prvu sezonu, isto dobra serija. Kingdom (2019)![]()
A kad ces drugu sezonu, kada ce uskoro 3 sezonaDa dodam. Odgledao sam prvu sezonu, isto dobra serija. Kingdom (2019)![]()
Nemam pojma, nemam volje za serije i filmove u zadnje vrijemeA kad ces drugu sezonu, kada ce uskoro 3 sezona![]()
Istina, stvarno su je dobro odradili.Odlična serija! Više političke intrige i drama nego horor. Ekstra!