Кореја па Израел....почело је....

israeli-sf-collage.jpg

Ново тестирање ракета...само ми ништа не чинимо!

Israel successfully test fires Arrow missile defense system

By Anshel Pfeffer, Haaretz Correspondent, and Reuters
Israel News, Arrow, Iran

Israel carried out a test launch of its Arrow II interceptor missile on Tuesday, the Defense Ministry said, a system designed to defend against possible ballistic missile attacks by Iran and Syria.

"There was a successful test today of an improved Arrow [missile] that hit and intercepted a target more complicated than normal," Defence Minister Ehud Barak told reporters after watching the launch from a helicopter.

250hezTAASIYA_AVIRIT.jpg

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1077088.html

Reci ti meni Srbine sta mi mozemo da otpocnemo po tom pitanju,para sve manje(a nekima dzepovi puni(imena ne moram da dajem jel da),narod skapava,moralno finansijski i duhovno.....jel ti stvarno ocekujes nesto takvo u ovakvom stanju

@ tema

Zapadno rimsko carstvo slabi,i pocinje borba za dominaciju,tek ce se videti ko ce biti naslednik posrnulog titana!

trenutno je tako... Mogu i da sa vremena na vrema aktivraju u autobusu poneku bombu ali to je u principu to. Ali dzabe kada je pitanje vremena kada ce drzava Izrael nestati. I naravno od toga ce najvisekoristi imati cionisti.

Izrael ce da nestane kada Dinkic vrati sve pare koje je pokrao......znaci :whistling:

Licemerstvo je sto smaraju koreance za rakete ali zato izrael to je kool ili ameri da tu nesto ispaljuju ili nek kazu nesto rusima za testove

nego mogu prde diplomate bolece ona stvar i korejance i irance za to da l se ostali slazu sa njihovim testovima

tako cemo i mi sa Kosovom ako ne vrate uzecemo..

Hol´ mi dat´ malo? Samo jedan mali dio, eto makar Djakovicu...:mrgreen:

Back