Koraks: Može spomenik Draži Mihailoviću, ali sa kamom u ustima

Грешиш, целокупну политичку сцену Србије сачињавају деца партизанских
комесара и комунистичких функционера. Генералска деца из бунта су претежно
заглавила на секс, драгс, анд рокенрол.
a , ta deca su , odavno i odrasla i nema ih vise.
deca, onijeha izdajica su sada na vlasti i pokrali su , unistili bivsu zemlju a vama stalno prodaju maglu za dolare.

Partizani i Nemci razmenili zarobljenike, i Nemci su ih posle napali, i to je saradnja ?

Partizanska delagcija je isla u ustaski Zagreb, gde su proveli neklo vreme da ih niko nije pipnuo, mislim da je Velebit cak neku svoju ljubavnicu privodio.
Partizani su tada Nemcima nudili saradnju protiv Cetnika u Hercegovini. To je odbijeno sa nemacke strane ali Nemci jesu uhapsili Djurisica i neke centicke komandante 1943 u Hercegovini i poslali ih u rande logore. Odakle ih izvlace Nedic i Ljotic.

Не, de facto je декриминализовано много раније. Већ од осамдесетих ни у лудилу није било могуће да неки хомосексуалац због свог опредељења одговара кривично у Србији. Јер већ почетком осамдесетих имаш у центру Београда дискотеку у подруму позоришта "Бошко Буха" где су се скупљали хомосексуалци који су долазили нашминкани, љубили се за шанком, играли заједно, као да си у New Yorku. А естетика хомосексуалности улази отворено и у популарну културу намењену младима:

Pogledajte prilog 1103281
Омот плоче Probaj me Оливера Мандића, 1981

Pogledajte prilog 1103280
Омот плоче Primitivni ples, дуа Du Du A, 1983. година
Ја нисам за криминализацију било каквог сексуалног односа између одраслих лица, који је добровољан.

Наведена одредба је важила до 1994 године, када је хомосексуални однос између одраслих лица декриминализован, мада се то ретко кривично гонило и у периоду 1977-1994 године.Била је запрећена казна затвора до 1 године, и то дело је спадало у групу најлакших кривичних дела.

Ја нисам за криминализацију било каквог сексуалног односа између одраслих лица, који је добровољан.

Наведена одредба је важила до 1994 године, када је хомосексуални однос између одраслих лица декриминализован, мада се то ретко кривично гонило и у периоду 1977-1994 године.Била је запрећена казна затвора до 1 године, и то дело је спадало у групу најлакших кривичних дела.
Da li si sanjao da će ti vođ biti gospodin Brnabić

4..9 Мај...добро де.
лапсус мој.
Али овде се ради о томе да ти мени,Нама желиш да предочиш како је Дража слао изасланике код Павелића 17. Априла 1945
да му овај помогне? То си рекао ,тако?

У тренутку кад сви дижу сидро,неко подморницама,неко бродићима фата Америке(јужне и северне) приликом бекства као поражена Страна у рату
(операција Потковица) ти Нама овде причаш како један Павелић угостио Дражине изасланике у сред Загреба док му је глава у торби? z:lol:

Знаш...
знаш зашто се Ви комунисти просипате овим глупостима?

Зато што морате направите неку равнотежу око доказане,осведочене Посете титове 3члане Делегације истом том Павелићу на челу са Кочом Поповићем која је стварно у Загребу 1943 издоговарала сарадњу са усташким режимом!
Ti ko Samardzic ono sto izmislis proglasis za istinu... :lol:

Partizanska delagcija je isla u ustaski Zagreb, gde su proveli neklo vreme da ih niko nije pipnuo, mislim da je Velebit cak neku svoju ljubavnicu privodio.
Partizani su tada Nemcima nudili saradnju protiv Cetnika u Hercegovini. To je odbijeno sa nemacke strane ali Nemci jesu uhapsili Djurisica i neke centicke komandante 1943 u Hercegovini i poslali ih u rande logore. Odakle ih izvlace Nedic i Ljotic.
Znaci partizani nudili Nemcima saradnju protiv cetnika, a cetnici bili saradnici Nemaca ?

:think:

Нeбитно када је дело формално-правно укинуто, јер хомосексуалци у СФРЈ односно СР Србији уопште више нису кривично гоњени после 1977 када је Светска здравствена организација званично декларисала хомосексуализам као медицински феномен и објаснивши га, скинула са листе болести. До тада се хомосексуализам у Југославији сматрао за преносиву болест, и зато је постојало то кривично дело.
Узгред буди речено, ослобађање не само хомосексуалности, већ сексуалних односа генерално, у великој мери је у Југославији па и Србији средином и у другој половини осамдесетих успорила хистерија која је изненада завладала због страха од AIDS-a. Па су тако на пример девојке, због страха од "сиде", тек после неколико месеци забављања ступале у сексуалне односе са партнером, a шта је већ шездесетих, а камоли седамдесетих, било незамисливо.

Nisam ni za jedne ni druge ali propaganda ''otpisanih'' deluje kao da su Beogradjani oslobodili svet od okupatora.
.........................................................................................................................................................................................
Rezime toga kako negde piše da je pet Nemaca osvojilo Beograd i da je tokom celog ww2 nastradalo dva Nemaca
i to više slučajno-neplanirano od komunističkih ilegalaca.

Back