Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ti eksplozivna ova izjava...!Ja imam, znam da me svi pitaju kad dodju koliko sam pltio sliku, ali trenutno nemogu da je slikam, jel mi je aparat ostao kod druga iso nesto da slika na nekom turniru,pa cu postaviti da vidite ko je i sta je i da je identifikujemo .. .. a sto se kopija tice ja ti garantujem da u Srbiji ima vise kopija nego originala i to kod jako vidjenih ljudi. Ima i originala ali su uglavnom kopije ..
.. a sto se kopija tice ja ti garantujem da u Srbiji ima vise kopija nego originala ..
изменити намерно неки детаљ на копији (сопствени ''печат'')
. Jednostavno hoću da imam tu i tu sliku, a nemam 2 milijarde evra da je kupim ili slika nije na prodaju,
Управо тако сам и замишљао да би требало да се креће ''копирање''. Један правац је ''обрада'' а други верна копија.8-).Mislim da je lakše "ukrasti" i "obraditi"motiv koji se potpiše bez po brige, nego izraditi dostojnu kopiju..
Што се тиче ауторских права, верујем да власници истих не би имали ништа против да добију проценат од сваке копије. Нпр. од продаје оригинала добије 100.000 а од ауторских права 500.000
Мало прецизније, молим. Не увиђам грешку.E pa vidiš tu grešiš.