Quantcast

kopija

Dragan J

Ističe se
Poruka
2.551
Kad sam se doselila u kuću svog muža, imala sam 25. Udala sam se brzo, posle veze koja je trajala svega tri meseca. Pre njega, a u vreme neuspešnih studija psihologije, nisam uspevala da ostvarim dugotrajniju vezu. Prošla sam kroz desetak neuspešnih.

On je naočit, duhovit i veoma prijatan čovek, možda malo usporen za moj karakter, ali osvojio me svojom neposrednošću. Činjenica da ima dva brata, mlađeg i starijeg, probudila je u meni neku vrstu materinskog nagona. Prepoznala sam odsustvo ženske ruke u njegovom životu, jer mu je majka umrla kad je bio sasvim mlad.

Već u prvim danima braka pojavile su razlike koje nisam uspela da uočim dok smo se zabavljali. Bio je nemaran, nije mogao da prepozna moju ambiciju da učinimo nešto sa svojim životima. I njegov posao – bio je građevinac, često na terenu, postao je problem kojeg nisam bila svesna.

Preko nedelje je bio odsutan, dolazio je petkom uveče i ostajao do ponedeljka ujutro, kad bi ponovo odlazio. Moj buran seksualni život pre njega, kao da je potpuno nestao. Nedostajali su mi njegovi dodiri i, kad bi stigao u petak uveče, bacala sam se na njega, odvlačila ga u spavaću sobu.

Pospan, često veoma umoran, nije bio u stanju da odgovori na sve moje potrebe. Patila sam preko nedelje, a ljutila se na njega vikendom, jer me nije zadovoljavao na način koji sam očekivala. Njemu je bilo sasvim dovoljno da se kresnemo samo jednom u vreme kad je kuće i moja potreba sa seksom mu je bila gotovo smešna.

Besnela sam, izazivala ga, ali prirodno flegmatičan, nije se mnogo obazirao.

*

Živela sam u njihovoj kući već tri meseca, kad je jedne večeri, oko ponoći, njegov stariji brat, Marko, zakucao na vrata moje sobe. Ležala sam, pokušavajući da smirim svoju strast milujući samu sebe. Pustila sam ga da uđe.

Raspitivao se za odnos njegovog brata i mene, navodno me sažaljevao što tako sama „trunem“ bez muške ruke po cele dane.

I on je bio oženjen, živeli smo svi zajedno. Njegova žena je bezlična, usporena i uvek natmurena osoba, s kojom nisam uspevala da ostvarim kontakt. Ništa više od službenog.

Razgovor mi se nije sviđao, ali trudila sam se da budem ljubazna, kao i uvek. Marko je krupan čovek, pravi gospodar u kući, pored živog oca, navikao da sve bude po njegovom. „Bratski“ me je sažaljevao i ljubazno ponudio da mi se nađe pri ruci, kad god i za šta god mi zatreba.

Jedva sam čekala da ode jer sam prepoznala skrivenu nameru koja mi se nije svidela. Kad je konačno izašao, odustala sam od milovanja i zaspala, trudeći se da zaboravim neprijatan razgovor.

Ipak, sve je u meni govorilo da se neće završiti na tome.Kad mi je muž došao tog vikenda, nisam mu pomenula tu posetu. Bila sam besna na njega jer se odmah svalio u krevet i zaspao, ignorišući moju želju.

*

M A R K O

U ponedeljak je, kao i uvek otišao na put. Uspela sam da ga probudim pre polaska i iznudim seks, prosečan i gotovo otet. Čim je izašao, osetila sam prazninu koja se nije dala ispuniti.

Čitav dan sam bila loše volje i izbegavala svaki razgovor. Otišla sam na spavanje veoma rano. Nisam čula kad su se vrata otvorila. Probudila sam se tek kad je Marko legao pored mene, potpuno go.

I sama sam spavala gola, probudio me dodir njegove kože. Zapanjeno sam pokušala da ustanem, ali me je čvrsto zgrabio s leđa. Jednom rukom mi je zapušio usta, drugom zgrabio za grudi.

Njegova erekcija se priljubila uz moja leđa. Otimala sam se, ali bio je mnogo veći i jači. Dok smo se rvali po krevetu, nekako je smestio ***** među moje noge i, za tili čas je bio u meni.

Tada, sasvim pripijena, više nisam imala šanse da se oduprem. ***** me je dubokim pokretima i bez glasa, čvrsto me držeći. Kad je svršio, naravno u mene, popustio je pritisak i tiho mi se izvinjavao, pravdao sopstvenom zaslepljenošću. Bio je, navodno, zaljubljen u mene od prvog dana, mislio samo na moje bujno telo i lepotu.

Bulaznio je gluposti.

Slušala sam, zgrožena onim što se upravo dogodilo, nisam više ni pokušavala da pobegnem. Njegov besmisleni, glupi monolog je trajao sve dok nisam osetila novu erekciju.

Bez pripreme, ušao je ponovo. Ovog puta je bio sporiji, stezao me nežnije. Trudio se da mi izvuče orgazam, ali nije uspeo. Svršio je, ostao u meni nekoliko trenutaka i, nenadano me pustio, ustao, obukao se kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Ne okrećući se, izašao je, bez reči.

*

Trebalo mi je mnogo vremena da se smirim. Proplakala sam ostatak noći, razmišljajući šta da uradim. Želela sam da se istuširam i sperem njegove mirise sa sebe, ali nisam se usuđivala da pravim buku tokom noći i dovedem se u situaciju da nekome objašnjavam.

Pred jutro sam odlučila da, čim ostanem sama, spakujem stvari i odem do svog muža, sve mu ispričam i zatražim da se odselimo.

Marko me je preduhitrio. Vratio se u sobu dok su u kući još uvek bili njegova žena, Miloš, najmlađi brat i njihov otac.

Potpuno mirno, gledajući me u oči, još uvek golu pod pokrivačem, polako se svukao. Imao je maljave grudi i veliki ***** koji je visio u poluerekciji. Popeo se na krevet do mene, i na kolenima mi ga praktično ugurao u usta.

Slomljena prošlom noći, nisam pružala nikakav otpor. Gurao mi ga je duboko u grlo i milovao sise, gurao ruku među noge.

Kad mu se podigao, uspeo je da proizvede vlagu među mojim nogama. Tad je legao preko mene, zabio se jednim pokretom, zgrabio obema rukama za guzove.

Tiho je stenjao dok se nabijao dugačkim, sporim pokretima. Panično sam se plašila da bi neko mogao da uđe, da bi mogli da nas čuju. Njegov veliki ***** me je svrdalao i proizvodio talase koji su me polako osvajali.

Uočio je da da sam blizu, malo je ubrzao, pa smo svršili zajedno.

Čitavom težinom se svalio na mene, ne vadeći ga, pa nas izvrnuo na bok, držeći me za sise. Mumlao je kako sam najbolja riba koju je ikad kresao i kako ćemo se dobro slagati.

Žmurila sam, ne verujući da se to dešava. Ponovo me preplavila panika da bi neko mogao da nas čuje. Osluškivala sam zvukove koje su proizvodili ostali ukućani, očekujući da bi neko svakog trenutka mogao da bane. On je ležao mirno, štipkao me za bradavice. Nije ni pokušavao da me spreči da ustanem.

Tresla sam se, nesposobna i da zaplačem. Ležali smo jedno pored drugog čitavu večnost. Kad su se drugi glasovi utišali i iščezli, shvatila sam da smo sasvim sami.

Nema mi spasa, pomislila sam, kad mi je tiho, ali odlučno naredio:

- Ajde, sad, popuši mi.

Dohvatio me je za kosu i povukao među svoje noge. Primila sam ga poslušno. Uz njegova povlačenja za kosu, dovela sam ga do novog orgazma. Kad je počeo da svršava, zadržao mi je glavu da bih progutala spermu kojom mi je napunio usta i grlo.

Iza toga me je pustio, okrenuo se i zaspao gotovo istog trenutka.

Nakon nekoliko minuta pažljivo sam ustala i otišla do kupatila. Tuširala sam se, trudeći se da sperem njegove dodire i mirise, oprala zube tri puta. Morala sam da se vratim u sobu da se obučem. Oklevala sam čitavu večnost.

Konačno sam ušla, tiho, gotovo na prstima. Prebirala sam po svojim stvarima, odlučna da odmah napustim kuću. Zvukovi koje sam proizvodila su ga probudili.

Okrenuo se prema meni i gledao me je pogledom predatora. Bila sam njegova žrtva i mislim da sam već tad shvatila da ne mogu da mu pobegnem. On je to već znao.
Obukla sam se i neodlučno stala kod vrata. On je spustio ruku među svoje noge i zatražio da ga, pre nego što izađem, poljubim još jednom. Oklevala sam, ali njegov pogled me je prislio da priđem, uzmem ga u usta na nekoliko trenutaka.

Nije me prisiljavao, nije me povukao za kosu, samo me je pomilovao po dupetu i dopustio da ustanem i izađem. Kad sam zatvarala vrata, dobacio mi je kratko da će me čekati u krevetu.

*

Motala sam u glavi sve te događaje ispočetka, ni sama ne verujući da mi se to događa. Dok sam besciljno lutala, sve više sam bila uverena da mi muž ne može pomoći. Čak je bilo pitanje da li bi mi uopšte verovao.

Posle nekoliko sati, umorna, odlučila sam da se vratim. Nadala sam se da je otišao, ali kao što je i rekao, čekao me je, i dalje go u krevetu.

Pozvao me je da se svučem i ja sam poslušno, sa spuštenim pogledom počela da se oslobađam garderobe. Kad sam otkopčala brus, primetila sam kako mu erekcija raste. Komentarisao je tiho kako sam lepa i zgodna, svaki bi me muškarac poželeo i slično.

Kad sam spustila i gaćice, ***** mu je već stajao čvrsto uz stomak. Popela sam se na krevet, on se okrenuo na leđa, uhvatio me za ruku i povukao prema sebi. Raširila sam noge i zajahala ga, već vlažna.

Ušao je lako, milujući mi grudi. Pomerala sam se napred, nazad i oko njegove batine u sebi, zatvorenih očiju. Sve mi je grublje stiskao sise i bradavice. Znala sam da ću svršiti. Kad se to dogodilo, on se propeo nekoliko puta i svršio i sam.

Pala sam na njegove grudi, milovao me je po kosi i niz leđa. Osećala sam kako splašnjava u meni, a kad je i ispao, okrenuo me je pored sebe, pa zatim i na leđa.
Neočekivano, zabio je glavu među moje noge, u sopstveni jeb. Kad je njegov grubi jezik dodirnuo moj klitoris, prepustila sam se. Doveo me je do još jednog orgazma, malo sisao bradavice, pa naglo ustao, obukao se i otišao.

- Slatka ti je pica, dobacio je preko ramena. Ješću je.

*

- - - - - - - - - -

*

Očekivala sam ga te noći, bila sam sigurna da će ponovo doći, ali nije došao. Zaspala sam tek pred jutro. Mrzela sam ga, mrzela sam svaku pomisao na njega i želela da se osvetim, ali nisam mogla da smislim kako.

U takvim mislima mi je prošla čitava nedelja. Nije se ponovo pojavljivao i kad mi se muž vratio, tresla sam se od straha, pokušavajući da prevalim preko usta reči koje sam smislila i kojima bih mu dočarala šta mi se desilo.

On je, kao i obično, bio umoran, ali je pre spavanja ipak imao snage da me uzme zguza, mlako i bezvoljno.

Zaspali smo zagrljeni.
 

Dragan J

Ističe se
Poruka
2.551
Očekivala sam ga te noći, bila sam sigurna da će ponovo doći, ali nije došao. Zaspala sam tek pred jutro. Mrzela sam ga, mrzela sam svaku pomisao na njega i želela da se osvetim, ali nisam mogla da smislim kako.

U takvim mislima mi je prošla čitava nedelja. Nije se ponovo pojavljivao i kad mi se muž vratio, tresla sam se od straha, pokušavajući da prevalim preko usta reči koje sam smislila i kojima bih mu dočarala šta mi se desilo.

On je, kao i obično, bio umoran, ali je pre spavanja ipak imao snage da me uzme zguza, mlako i bezvoljno.

Zaspali smo zagrljeni.

*

Vikend sam provela u potpunom bunilu. Izbegavala sam svaki razgovor i pravdala se jakom glavoboljom. Skupljala sam snagu da razgovaram sa mužem. Gotovo da nisam izlazila iz sobe.

U nedelju popodne, čula sam kako Marko, neočekivano glasno, traži od mog muža da mu učini uslugu i ode njihovog zajedničkog prijatelja, koji je živeo u susednom mestu, i donese mu neke alatke koje su mu, navodno trebale.

Kad sam začula kako muž pokreće motor svog automobila, Marko je bio na mojim vratima.

- Skidaj se, kratko je naredio, svlačeći se i sam.

Nisam mogla da verujem. Zaledila sam se od straha. Ostala sam nepokretna i kad je go kleknuo pored mene. Mirno mi je podigao kukove, zadigao suknju i strgnuo gaćice.

Legao je preko mene, ne zamarujući se ostatkom moje garderobe, prstima napravio prolaz i ušao. Sisao mi je ušne resice i vrat, čvrsto me odzdo držeći za dupe.

Svršila sam. Brzo. Pa još jednom s njim.

Čim se ispraznio, ustao je, obukao se i izašao. Ponovo bez reči.

Panično sam skočila, svukla zgužvanu garderobu, odjurila u kupatilo, istuširala se i ponovo obukla. Kad se vratio, muž je primetio da sam se presvukla. Slagala sam da mi je glavobolja popustila, pa sam odlučila da izađemo negde napolje, da prošetamo.

Nije bio baš voljan, ali je ipak pristao. Dok smo lupetali o svakodnevnim glupostima, držeći se za ruke, kopala sam iz sebe snagu da mu kažem. Nisam uspela.

Vratili smo se kad je noć već duboko pala. Poželeo me je, ali sam ga prvi put odbila, pravdajući se novom glavoboljom.

Prihvatio je bez komentara i zaspao...

*

Shvatila sam da nemam snage da se suprotstavim Marku. Ubedila sam samu sebe da bi, ako kažem mužu, ugrozio oboje, i muža i mene. Izbegavala sam ga koliko sam mogla, ali sam objektivno bila u njegovoj vlasti. Nisam imala gde da se sakrijem.

Dolazio je potpuno nepredvidljivo, kad mu dune. Znao je da bane usred noći, da ostane ujutro duže, pre posla. Shvatila sam da voli me uzima kad su svi ostali u kući. Pomislila sam da svi znaju, uključujući i njegovu ženu, ali ga se i oni boje, pa ništa ne preduzimaju.

Jedne noći je samo otvorio moja vrata, uverio se da sam budna, pa se vratio nazad, kod žene. Ostavio je otvorenim i njihova vrata i mogla sam čujem kako je budi, poziva je da mu popuši, pa da se postavi na sve četiri i ****. Shvatila sam da je to bila predstava za mene.

Kad je svršio, gotovo da je kriknuo. Ona je sve vreme bila tiha, nisam čula ni najtiši glas. Bučno se svalio na krevet i zatražio da ga očisti jezikom.

Kasnije sam tiho zatvorila vrata, vratila se u krevet i zabila ruke među noge. Svršila sam, trudeći se da mislim na muža.

*

Dolazio je dva, tri puta nedeljno, ponekad je uspevao da ukloni mog muža i vikendom. Shvatila sam da mu je stalo da me ne prepušta mužu, želeo me je samo za sebe.
A, on, nije shvatao ništa. Naši vikendi su postali prazni, često nismo ni imali seks. Niko se nije bunio, kao da je to najnormalnija stvar na svetu.

Marko me je jahao, guzio, pušila sam mu, ponekad bi i on mene polizao. Sada me je ***** i gotovo svakog vikenda. Bio je veoma kreativan da se oslobodi mog muža, a kao da je vremenom sve manje i vodio računa o njemu.

Slao bi ga na neke besmislene zadatke, verovatno ih spremajući unapred, izvlačio me tokom noći, dok je muž spavao i ***** u kupatilu, ponekad me „molio“ da mu nešto pomognem, odvodio od kuće i ***** u kolima.

Jedne subote me je pojebao u kuhinji, zguza, dok su svi bili rasuti po svojim sobama. Od straha da što pre svrši, pomogla sam mu pokretima karlicom, pa smo oboje svršili od nekoliko prodora.

Da – svršavala sam. Uvek. S njim sam uvek svršavala, i to ne po jednom. Vodio je o tome računa. Ponekad mi je pričao kako mu je žena hladna u krevetu, zgodna, ali hladna. ***** je po dužnosti. Jednom mi je rekao da je **** svaki dan, navodno da ne posumnja u našu „vezu“.

Bio je potentan, nema šta.

*

Nisam umela da mu pobegnem. Hvatala sam sebe da ni ne pokušavam. U toku dana, prilazio bi mi i hvatao za dupe, ljubio me u vrat, na brzinu, da niko ne primeti. Kako bih se makla iz svoje sobe, progonio bi me, svuda po kući i van nje. Bojala sam se da će neko primetiti, a on je bio hladnokrvan.

Kad sam se muvala po kuhinji, ulazio bi, stao iza mene, naslonio međunožje na moju guzu. Uhvatio bi me obema rukama i pritiskao erekcijom. Zažmurila bih, nesposobna da se oduprem.

- Šta bi sada volela, šapnuo bi mi na uvo, nagnut čitavim telom na moje.

Ako bih otćutala, nije se pomicao. Strpljivo je čekao odgovor, stiskao me rukama, gurao ih ispod bluze.

- Ajde, šta se stidiš! Šta želiš sad da ti uradim?
- Da... me..., nisam imala snage da završim.
- Želim da čujem! Hajde, odgovori mi!
- Pojebeš...

Uvek bi se oduševio kad bih mu konačno odgovorila. Grizao bi mi ušnu resicu.

- To, dobra si, dobra. Vidiš koliko te želim.

Dohvatio bi moje ruke i povukao ih među svoje noge. Spustila bih ih na njegovu batinu i obuhvatila obema šakama, preko pantalona. Voleo je tu igru i gotovo uvek bi se završavala na isti način.

- Požuri u sobu. Spremi se i sačekaj me.

Odmakao bi se, ja bih napuštala posao koji sam radila i poslušno otišla do sobe, svukla se, namestila četvoronoške, kako je najviše voleo i čekala ga.

Ulazio je siguran u sebe. Svlačio se, netremice me gledajući, zatim bi se popeo na krevet, iza mene. Uvek sam bila spremna da ga primim. Ulazio je lako i ***** me odlučnim, dugačkim, muškim pokretima. Pazio je da svršim bar jednom. Najčešće sam svršavala više puta.

Bez njegove naredbe, usisala bih ga kad bi ga izvadio iz mene, oblizala i mesila mu jaja. Obukao bi se i pozvao da nastavim tamo gde sam stala, s poslom u kuhinji...

*

Njegov otac je jednom upitao šta mi se dešava, da li mi je dobro, kad me je Marko pozvao da napustim posao i sačekam ga u sobi. Pretrnula sam, grozničavo razmišljajući kako da odgovorim.

Marko je odgovorio umesto mene.

- Nije joj dobro, čini mi se da ima teperaturu. Neka ode da se odmori, sad ću da je smestim udobno i ostavim da se naspava.

Došao je potpuno miran i stao da se svlači čim je zatvorio vrata.

- Šta ti čekaš? Skidaj se.
- Ali, možda će doći da proveri, tiho sam se pobunila.
- Ništa ti ne brini. Oni su moja briga. Skidaj se.

Drhtavim rukama počela sam da otkopčavam dugmad na košulji. On je već bio go, sa velikom erekcijom uz stomak. Grudi i stomak su mu bili maljavi, imao je snažne mišice i neznatno sala oko pojasa.

Strpljivo me je merio, čekao da svučem košulju.

- Mislim da ne bi trebalo da se mučiš s tim brusom. Sise su ti čvrste, fenomenalne, nije potrebno da ih sapinješ. Molio bih te da ih više ne maltretiraš brusovima.
- Ali...
- Nema tu ali. Nemoj više da ga nosiš. Volim da ti gledam bradavice kroz odeću.
- Ne mogu, zaista ne mogu...
- Dosta priče! Želim to! A, sad ću da te pojebem jezikom!

Prišao mi je, podigao u naručje, pažljivo spustio na krevet, zadigao suknju i strgao gaćice. Zavukao je glavu među moje noge. Svršila sam nekoliko puta, iako sam s vremena na vreme, pogledavala prema vratima, bojeći se da će njegov otac banuti.

*

Je li ti bolje, pitao me je ujutro njegov otac.

Marko se iskezio prema meni, čekajući kako ću odgovoriti.

- Bolje mi je, mnogo mi je bolje, tiho sam odgovorila.
- Ma, rekao sam ti. Sve je s njom u redu, nadovezao se Marko.

Kad se stari okrenuo prema vratima, Marko mi je prišao i uhvatio za grudi. Imala sam na sebi široku majicu i nije mogao da uoči imam li brus ili ne. Zavukao mi je ruke ispod majice.

- To volim, šapnuo je, kad je proverio da ga nisam obukla. Sise su ti divne, želim da ih sisam.

Spustio je ruku na moje dupe, čim je stari izašao.

- A, ti, šta ti želiš?

Ćutala sam. Mesio mi je dupe, zadizao suknju, uprkos mom negodovanju i smestio dlan među moje guzove. Jedan njegov prst je već bio na mom klitorisu.

- Dakle? Dokle da čekam na svaki odgovor?
- Ništa ne želim, tiho sam odgovorila.

Gurnuo je ruku dublje među moje noge. Bila sam spremna da ga primim.

- Jebaću te opet jezikom. Ali, samo da znaš, nisam zadovoljan tvojim neučestvovanjem. Poželi i ispuniću ti, dodao je smejući se.

Do sobe smo došli gotovo zagrljeni. Nije pomerao ruku.

- A, sad, na leđa...

Zagnjurio se u moju vlagu...
 

Dragan J

Ističe se
Poruka
2.551
Spremala sam ručak za sve ukućane. Sve je bilo gotovo sasvim spremno kad se pojavio na vratima. Pogledao me je nekim mutnim pogledom i ćutke samo glavom pokazao prema sobi.

Nije sačekao moju reakciju. Uputio se prema sobi. Nesigurno sam potražila pogledom ostale ukućane. Otac je sedeo u dnevnoj sobi i čitao novine. Markova žena je bila ispred kuće. Pomerila sam sudove, obrisala ruke o kecelju i polako krenula prema svojoj sudbini.

Sedeo je go na ivici kreveta. ***** mu je visio među nogama. I dalje me je gledao onim pogledom koji nisam prepoznavala.

Zatvorila sam vrata za sobom, sve vreme nesvesno brišući ruke o suknju. Oboje smo ćutali.

Iako nije progovorio, znala sam šta želi. Prišla sam, kleknula mu među noge, nežno obuhvatila jaja i uzela ga u usta.

Dok sam ga sisala, oslobađala sam se odeće. Povukao me je za ramena, zakoračila sam i sela mu u krilo. Zagnjurila sam glavu u njegov vrat i počela da mešam. Duboko u meni, tiho je stenjao, sve vreme mi meseći guzove i ližući vrat.

Kad smo svršili, nastavila sam sa tim pokretima. Nije me puštao iz zagrljaja.

- Nikad te se neću zasititi, muklo je rekao.

Kao da me je pogodila struja. Osetila sam kako ponovo raste u meni.

Zaboravila sam na ručak i čitav svet. ***** me je čitavo popodne.

*

Jebaću te, jebaću te, tiho je pevušio iza mojih leđa. Ruka mu je bila na mom dupetu. Mesio me je, prelazio s jedne polutke na drugu. Pokušavala sam da se izmaknem, ali sve vreme mi je bio za vratom.

- Jebaću te, znaš to. Jel da da znaš?
- Znam...
- Jebaću te, diže mi se čim pomislim na tebe. Tako si dobra. Podićiću ti noge na ramena, poduhvatiti ovo čvrsto dupe. Jebaću te satima.

Moja vlaga se povećavala. Primakao je usne mom uvetu:

- Jebaću te. U pičku ću te jebati. U tvoju slatku, vlažnu, toplu i mekanu pičku. Napuniću je spermom. Širiću ti noge dok te ne zaboli, ali molićeš me za još.

Počela sam da se tresem.
- Jebaću te, jebaću te. Naguziću te četvoronoške, uzjahaću te.

Spustila sam mu ruke među noge. Bio je velik i čvrst.

- Jebaću, jebaću te. Jebaću te. Posuću spermom ovu divnu kosu.

Zgrabio me je za kosu. Bila sam luda od želje. Povukao me je naniže, na kolena.

Otvorila sam mu šlic i zgrabila ga u usta.

- Napuni me, napuni me, mumlala sam, ali nije me razumeo.
 
Top