Копакабана

Ти чим имаш паре имаш и статус, бар овде у Србији.. Тако да верујем да се ствари купују зато што се готиве..

А они који немају пара скуцају па купе нешто "скупо" да би подигли статус.. Бар ја то тако видим...

misliš da su dečaci koji voze golfove gti-je veći seljaci od onih sa kintom koji imaju za Mercedes E...?
oni koji nemaju para kupe nešto "skupo"...
ne mislim da ti što imaju pra baš uvek kupuju ono što vole...
ovi siromašniji kopiraju ove bogatije, jer vide da im ide s kolima, al nemaju za mercedesa pa se zadovolje golfom gti...tojotom selikom...štaznam tako nekom zujalicom...
aj dobro...može i 124ka...

oni koji nemaju para kupe nešto "skupo"...
ne mislim da ti što imaju pra baš uvek kupuju ono što vole...
ovi siromašniji kopiraju ove bogatije, jer vide da im ide s kolima, al nemaju za mercedesa pa se zadovolje golfom gti...tojotom selikom...štaznam tako nekom zujalicom...
aj dobro...može i 124ka...

Више сам циљао на одећу, сат или тако нешто, кола се баш не купују сваки дан, и има много тога што ти одређује шта ћеш возити...

Али добро.. Па види, код нас у земљи чим имаш паре имаш све, и статус и све, одма си супер, свима си леп, драг, кум, краљ..

А кад немаш мораш да се цимаш, тако да верујем да ови сиромашнији копирају ове што имају кинту, колико могу, само они не знају да то не пали уопште, јер свакако немају паре.

Сад ми паде нешто на памет.. Ствар је о етикетама.. Људи као људи не могу да схвате када неко готиви нешто што они не разумеју, па онда да не би лупали главу они га сами сместе у неку ограду, и као "е сад је ок".. Ево на другој теми се прича о томе старији тип млађа риба и обрнуто, и сад то су као комплекси.. Па се сетих једне изјаве "сваки тип који вози велика кола, неке џипове и то, углавном има мали ку*ац", као ето он има комплекс мале каре па купује велика кола итд итд.. Па ме занима да нисте размислили некад можда у правцу да неко то ради зато што му то прија, без неке позадине? И да ли ви имате тако неки хит закључак као тај за кола?
Upravo to.Nista ne pomislim jer me ne zanima sta ko radi sve dok to licno ne utice na moju porodicu i mene.

Ne. Uopšte nije tačno.
Ja sam uvek vozio velika kola.
A i ovo drugo Bog dao.

Jedina prava kola su kada pritisneš kvačilo
da noga bude skoro sasvim ispružena.

I, normalno hidraulika.
Lakše je voziti kamion sa hidraulikom
nego mala kola bez nje.

Back