Konzola za igre

gliga2000

Obećava
Poruka
53
Pozdrav gejmeri! Zelim da kupim neku konzolu nove generacije. Dakle odmah da kazem, necu kupovati igre vec cu igrati piratske. Citao sam negde da PS3 Super Slim konzole NE MOGU da se cipuju. Pored toga i cipovane konzole ne mogu da ucitavaju najnovije naslove zbog verzije fw-a. Zanima me da li mogu da se nekako cipuju i te Super Slim konzole i da mogu igrati najnovije igre? :)

xbox 360 se lagano cipuje...debeli ps3 su cipovali uspesno...
Ali sada imas ps4 i xboxone... Bolje sacekaj da izadju i kupi nesto od toga. Proce nesto vremena pre nego sto i njega cipuju ali ce ga sigurno cipovati... Niti jedan sistem nije 100% siguran.

Vidim da ce na kraju da bude XBox, necu PS4 ili XBox One jer ne mogu da se cipuju. Svaki XBox moze da se cipuje i da se igraju sve igre?

Da, ali ne zanosi se... xbox je koznola izdana u 2005. ;) Kada xboxone izadje, opasce proizvodnja igara za xbox360, a posle godinu dve i potpuno prestati... Dok ce xboxone sigurno biti cipovan u skorijoj buducnosti.
Naravno na xbox live (igre preko neta) zaboravi sa cipovanom konzolom

Preporucio bih ti Xbox 360. Xbox one jos nije ni usao u prodaju. Mislim da pocinje krajem decembra ili pocetkom januara. A cak i da cekas taj decembar, ko zna koliko ce vremena trebati da prodje za taj cip. Ja Xbox 360 koristim vec par godina (Naravno cipovan) i mogu ti reci da nemam nikakvih problema i da sam i vise nego zadovoljan. Koristicu ga sve dokle god bude izasao Cipovan Xbox one, sto ne verujem da ce biti do krajem sledece godine. Sve u svemu, ukoliko si zainteresovan za kupovinu chipovanog Xbox 360 ili PS4 , imam sajt gde sam ja kupovao moj. Javi se u Inbox, pa izacicu ti u susret i dacu ti link za sajt. Pozdrav.

Preporucio bih ti Xbox 360. Xbox one jos nije ni usao u prodaju. Mislim da pocinje krajem decembra ili pocetkom januara. A cak i da cekas taj decembar, ko zna koliko ce vremena trebati da prodje za taj cip. Ja Xbox 360 koristim vec par godina (Naravno cipovan) i mogu ti reci da nemam nikakvih problema i da sam i vise nego zadovoljan. Koristicu ga sve dokle god bude izasao Cipovan Xbox one, sto ne verujem da ce biti do krajem sledece godine. Sve u svemu, ukoliko si zainteresovan za kupovinu chipovanog Xbox 360 ili PS4 , imam sajt gde sam ja kupovao moj. Javi se u Inbox, pa izacicu ti u susret i dacu ti link za sajt. Pozdrav.

Pomooooc trazim svuda po Srbiji gde mogu da kupi cipovanu konzolu Xbox 360.Molim vas pomozite gde ste vi kpovali!!!

Back