Konzola ili kompjuter? Sta je sladje? :)

Na cemu je lepse igrati igrice?

• Konzola (Play Station, Xbox itd)

• Kompjuter

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Konzola je ko sto rekoh napravljena za debile, za onoga koga mrzi da napregne i gram mozdanih vijuga, kome tastatura ima previse tastera, a procedura previse koraka da se dodje do igre.

Isto tako ja mogu da kazem da je racunar za retarde koji bi celi zivot da provedu ukoceni u stolici ispred racunara igrajuci igre koje skidaju sa torenta mislice da je to sasvim u redu (: Naravno, shvatices da je ovo suvise uopsteni prikaz u koji ne spada znacajniji primerak, ali upravo je to problem i sa tvojim iskazom.

Ne, konzole nisu za retarde. Ne, konzole nisu dobile svoje mesto u domovima jer ih je zavarao marketing. Da, proizvodjaci tako kontrolisu deo svog trzista, ali to je njihovo pravo (:

Sama smelost da nazoves ljude koji imaju konzole "retardima" ukazuje na to da znas vrlo mali broj ljudi koji imaju konzole te vrlo malo iskustva da uopste sudis. Da znas znacajniji broj teze bi ti bilo da izustis, ne? Ne, ukoliko si bas kreten.

Poslednja izmena:
@Kralj foruma: Ja skidam igre sa torenta i wareza za Xbox 360. To sto ti ne mozes da igras pirate na soniju ne mora da znaci da mi ostali ne smemo \m/

Btw, izracunao sam koliko bi, da zivim u Americi, i da sam sve igre kupovao originalne, koliko bih para potrosio.(okacio sam sve igre koje imam na gamespot pa je sam izracunao.)

Estimated Collection Value:
$839.58

A ja sam za CD-ove i rezanje pukao 60 dolara. Znaci ustedeo sam 780 dolara :D

Pa ako si dizajner ja ne treba da ti kazem ono sto radis? :think:

Bez uvrede ali to upravo radis.

Sta radim? Sta si mi rekao?

Rekao si mi da pogledam dalje od konzola. Ja sam ti lepo rekao. Ja se vec uglavnom bavim PC platformom (Steam, Web MMO, Flash), tako da je malo cudno da mi kazes da gledam u nesto sto vec gledam.

Konzole se vise isplate kako malim tako i vecim timovima iz vise razloga i dobar broj kvalitetnih igara ce izaci za jednu od konzolskih platforma, jedan deo njih i za racunar, ali uglavnom ce konzole biti favoriti dizajnerima. Jedino sto trenutno odrzava PC je Steam, Web MMO i Flash dok ostalo umire upravo zbog...piraterije? Naravno, postoje izuzeci.

Poslednja izmena:
Fanboi much? Mozhemo i ovako da se igramo:

139214-alienwareArea-51.jpg

VS

nes.jpg

Ne shvataš.

Poenta mojih slika je da je konzola prenosiva.

konzola:
turbo_ajvar
demister
Bulletdodger
Ansai
G.H.O.S.T.
Reckless
SrbinSuboticki
ColdPrayer
Kralj.foruma
Snickers!
ULTRA_FANCY
Weljko94
[PROFIL]AleX[/PROFIL]

kompjuter:
danex
stevee
Grimreaper, ali ne striktno :hahaha:
zeljko612
Iwan91
Ba'al
[glitter.bomb]
1DaL
The_Philosopher
Übermensch
BIG PEOPLE
Kad_LupimLupim
skyline

nesvrstani:
NICS
GhettoBeograd

konzola:
turbo_ajvar
demister
Bulletdodger
Ansai
G.H.O.S.T.
Reckless
SrbinSuboticki
ColdPrayer
Kralj.foruma
Snickers!
ULTRA_FANCY
Weljko94
[PROFIL]AleX[/PROFIL]

kompjuter:
danex
stevee
Grimreaper, ali ne striktno :hahaha:
zeljko612
Iwan91
Ba'al
[glitter.bomb]
1DaL
The_Philosopher
Übermensch
BIG PEOPLE
Kad_LupimLupim
skyline

nesvrstani:
NICS
GhettoBeograd

Ako ti je ovo prdvidjanje ko je za sta glasao, pgresio si, glasao sam za komp :mrgreen:

konzola:
turbo_ajvar
demister
Bulletdodger
Ansai
G.H.O.S.T.
Reckless
SrbinSuboticki
ColdPrayer
Kralj.foruma
Snickers!
ULTRA_FANCY