Kontrolor GSP-a pretučen šipkom

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Beograd -- Putnik na liniji 95 metalnom šipkom udario je u juče popodne oko 15 časova D.R, asistenta kontrolora, koji ga je upozorio da je ušao na pogrešna vrata.

On je, međutim, iznenada izvadio metalnu šipku i nasrnuo na aisistenta kontrolora udario ga i pobegao u nepoznatom pravcu između okolnih zgrada, objavila je Politika.

Incident se dogodio u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu.

Vozač autobusa pozvao je dispečare, koji su obavestili policiju i Hitnu pomoć jer je povređenom D.R. iz temena tekla krv zbog čega je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Direktor GSP rekao je da je odmah poslao ekipu iz GSP u Urgentni, a u toku je prikupljanje informacija o incidentu i odluka o pokretanju krivične prijave protiv NN počinoca.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=17&nav_category=16&nav_id=635540

Ušli ste na pogrešna vrata! Deng, deng! O, pardon, na prava vrata ste ušli. :mrgreen:

ali pazi asistent kontrolora :dash: kakva još neće zanimanja da izmisle za partijske vojnike

ali pazi asistent kontrolora :dash: kakva još neće zanimanja da izmisle za partijske vojnike
асистент контролора специјализован за средња врата,
асистент контролора специјализован за средња врата, (ближе задњем делу возила)
асистент контролора специјализован за средња врата, (ближе предњем делу возила)
асистент контролора специјализован за задња врата

После овог догађаја можда уведу и:

асистент камерман бусплуса...

Цена? Права ситница! На рачун грађана.

bgd-bus%20plus%201.jpg

mali kontrolni punkt.

ausvajs bite

šta je lešinara....u PM..........

To je na stanici kod Ruske iz pravca grada. Ja ih viđam samo iz autobusa kad idem ka gradu
Ne znam koju inspekciju bi trebalo da kontaktiram po pitaju svinjca i đubrišta koje tu ostavljaju kontrolori i komunalci :lol:
Stoje tamo žderu i loču po ceo dan a da vidiš na šta liči stanica.

Eto na slici se vide dve kontrolorke koje NEMAJU ADEKVATNU UNIFORMU!!!
Otkud im pravo da uopšte traže karte na uvid :rtfm:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/1232-gradski-prevoz?p=22570124#post22570124

Poslednja izmena:
Meni su ok dnevni kontrolori, naprave sacekusu kod usca sa komunalnom ali su ljubazni, karte molim/hvala.
Ovi nocni su bas nadrkani, bez imalo ljubaznosti ali ih razumem kada im je duplo teze, posebno za vreme ovakvih festivala.
Sinoc sam se vracao sa beer festa i usli u 75n kad neka dva klosara nisu imali pare da plate kartu.
Msm. imaju pare da locu pivo a nemaju za nocni, a takvi sabani i napadaju samo sto su ovi sisli na sledecoj.

Meni su ok dnevni kontrolori, naprave sacekusu kod usca sa komunalnom ali su ljubazni, karte molim/hvala.
Ovi nocni su bas nadrkani, bez imalo ljubaznosti ali ih razumem kada im je duplo teze, posebno za vreme ovakvih festivala.
Sinoc sam se vracao sa beer festa i usli u 75n kad neka dva klosara nisu imali pare da plate kartu.
Msm. imaju pare da locu pivo a nemaju za nocni, a takvi sabani i napadaju samo sto su ovi sisli na sledecoj.

Koji noćni? Ima ih i u noćnom prevozu?
Prošlog meseca sam posle dugo vremena išla noćnim autobusom, karte je naplaćivao lik koji je davao upola cene - pod uslovom da ne uzmeš kartu.

zuta traka sluzi iskljucivo za kretanje autobusa i taxija.

zute trake odredjuje gradska uprava radi boljeg protoka saobracaja i radi boljeg odvijanja masovnog prevoza

zute trake nisu predvidjene za parkiranje.

parking servis treba da odnese/odvuce svaki autobus koji stoji u zutoj traci duze od 2 minuta.

to je duznost parking servisa po zakonu o bezbednosti saobracaja, a verujem da bi se naslo jos nekoliko prekrsaja saobracajnih parvila

Back