dakica
Ističe se
- Poruka
- 2.605
Контрола или Слобода?
Tendencija je jasna!
Tendencija je jasna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:
i ti iskljucis blue tooth i zajebes ih sve
e jbte, u sta ljudi nece poverovati....
Iako nisam bas neki pristalica biometrijskih licnih isprava , tacnije zabole me kakve ce biti , ipak mi je zanimljivo da su su najveci protivnici i to ogorceni ako se ne racuna kvziintelektualna elita koja siri te price , upravo siromasnije i neobrazovanije pristalice patriotskih stranaka veoma cesto iz ruralnih sredina .Pa tako na primer vozac kamiona sto vozi paprike iz Gadzin Han u Leskovac i fizicki radnik ili portir u nekoj fabrici sto nam je profil prosecnog glasaca SRSa , ni za zivu glavu nece ta biometrijska cuda jer su culi da ce preko toga CIA,MI6 ,Soros i ko zna ko sta jos da ih svakodnevno prisluskuje i prati njihovo kretanje .Sto naravno implicra da je CIA jako zainteresovana sta prosecan srpski nizestojeci KV radnik koji rmbaci za 20 iljda mesecno radi ,gde se krece (mozda taslaci lokalnu drzecu konobaricu zeni iza ledja?) i pogotovo sta prica u slobodno vreme sa kolegama sljakerima uz pivo iz plastike i casicu manastirke .![]()
Iako nisam bas neki pristalica biometrijskih licnih isprava , tacnije zabole me kakve ce biti , ipak mi je zanimljivo da su su najveci protivnici i to ogorceni ako se ne racuna kvziintelektualna elita koja siri te price , upravo siromasnije i neobrazovanije pristalice patriotskih stranaka veoma cesto iz ruralnih sredina .Pa tako na primer vozac kamiona sto vozi paprike iz Gadzin Han u Leskovac i fizicki radnik ili portir u nekoj fabrici sto nam je profil prosecnog glasaca SRSa , ni za zivu glavu nece ta biometrijska cuda jer su culi da ce preko toga CIA,MI6 ,Soros i ko zna ko jos ,da ih svakodnevno prisluskuje i prati njihovo kretanje .Sto naravno implicra da je CIA jako zainteresovana sta prosecan srpski nizestojeci KV radnik koji rmbaci za 20 iljda mesecno radi ,gde se krece (mozda taslaci lokalnu drzecu konobaricu zeni iza ledja?) i pogotovo sta prica u slobodno vreme sa kolegama sljakerima uz pivo iz plastike i casicu manastirke .![]()
http://www.zazivot.org/archives/323
У БРИТАНИЈИ СЕ ПРИСЛУШКУЈЕ 1.000 ТЕЛЕФОНСКИХ РАЗГОВОРА ДНЕВНО
Па до скоро, тј. знам за сигурно до 2003. да свака већа пошта код нас има посебно одељење са магнетофонима за прислушкивање фиксних телефона - и чак сам лично видео (грешком сам упао у салу) у једној пошти на Врачару - остало им још из времена зликовца Броза - тако да данашњим муријашима је потпуно исто као што је било за време диктатуре - само је технологија мало напредовала...8-)
Iako nisam bas neki pristalica biometrijskih licnih isprava , tacnije zabole me kakve ce biti , ipak mi je zanimljivo da su su najveci protivnici i to ogorceni ako se ne racuna kvziintelektualna elita koja siri te price , upravo siromasnije i neobrazovanije pristalice patriotskih stranaka veoma cesto iz ruralnih sredina .Pa tako na primer vozac kamiona sto vozi paprike iz Gadzin Han u Leskovac i fizicki radnik ili portir u nekoj fabrici sto nam je profil prosecnog glasaca SRSa , ni za zivu glavu nece ta biometrijska cuda jer su culi da ce preko toga CIA,MI6 ,Soros i ko zna ko jos ,da ih svakodnevno prisluskuje i prati njihovo kretanje .Sto naravno implicra da je CIA jako zainteresovana sta prosecan srpski nizestojeci KV radnik koji rmbaci za 20 iljda mesecno radi ,gde se krece (mozda taslaci lokalnu drzecu konobaricu zeni iza ledja?) i pogotovo sta prica u slobodno vreme sa kolegama sljakerima uz pivo iz plastike i casicu manastirke .![]()
Па лепо...као човек близак и тој струци..телекомуникацијама, знам како лако можеш да снимаш читав разговор..е сада ја када сам се са тим бавио, за државу(али коју)Definiši termin ''prisluškuje''. Šta ti misliš da to znači i kako to ugrožava moju ili tvoju tetku u Londonu?
:
i ti iskljucis blue tooth i zajebes ih sve
e jbte, u sta ljudi nece poverovati....
Сав електронски новац, може да нестане једним кликом, и то ће се десити у задња времена, када дође до кризе..јер сада по закону фирме морају да ти плаћају преко рачуна....због пореза..као..:???:..е сада то ти је апсолутна контрола, нор..завадиш се са државом, (када уведу електронске исправе) они ураде два клика мишом и ти никада ниси постојао, родитељи те заборавили уписати у књигу рођених...Sta li ce biti sa nasim deviznim rezervama koje su u inostranstvu u super sigurnim bankama.
http://www.zazivot.org/archives/323
У БРИТАНИЈИ СЕ ПРИСЛУШКУЈЕ 1.000 ТЕЛЕФОНСКИХ РАЗГОВОРА ДНЕВНО
8-) Па колега, и ја сам ту био на пракси....у том одељењу..само то се зове..као...одељење..ловаца..као нпр..неко ти прети телефоном, ти назовеш а они пронађу ту особу..е сада..тамо се улази само са налогом..Па до скоро, тј. знам за сигурно до 2003. да свака већа пошта код нас има посебно одељење са магнетофонима за прислушкивање фиксних телефона - и чак сам лично видео (грешком сам упао у салу) у једној пошти на Врачару - остало им још из времена зликовца Броза - тако да данашњим муријашима је потпуно исто као што је било за време диктатуре - само је технологија мало напредовала...
Nemačka:Ministarka odbila bezbednosne mere EU
Utorak, 29. januar 2008. 23:39
Nemačka ministarka pravde Brigita Cipris odbacila je planove EU, kojima bi se prikupljalo više ličnih podataka putnika u avionskom saobraćaju, kao deo novih antiterorističkih mera.
Evropska komisija će sledećeg meseca predložiti registar za prikupljanje biometrijskih informacija o svim putnicima koji dolaze u Uniju ili je napuštaju, kao i internet formular, koji bi putnik trebalo da popuni nekoliko dana pre putovanja.
“Strahujem da bi ovo bio još jedan korak u stvaranju države, koja bi bila kontrolor, pratila i prisluškivala gradjane bez prethodnog uzroka”, rekla je Ciprisova, socijaldemokrata, na današnjoj konferenciji za novinare.
Plan predvidja da zemlje EU 13 godina prikupljaju i skladište nekih 19 različitih privatnih podataka putnika na medjunarodnim letovima, uključujući i broj njihovog telefona, imejl adresu, broj bankovnog računa i putničkog agenta.
Cipris je rekla da bi te mere predstavljale povredu gradjanskih sloboda i zapitala se da li će uopšte svi ti detalji biti korisni u borbi s kriminalom.
Nemački ministar unutrašnjih poslova Volfgang Šojble, jedan od onih koji podržavaju uvodjenje strožih bezbednosnih mera, pozdravio je predložene mere, za koje se EU nada da će ih uvesti u prvoj polovini 2009. godine.
(Beta)
Иначе сваки мобилни телефон, има свој сигнал...који одашиље до телекома(неког) и у сваком моменту могу да те лоцирају, као по праву, могу само да раде уз судски налог од стране полиције, али као и све у нашој држави, и то се може средити..
svaki mobilni telefon je u stalnom kontaktu sa 2-3 bazne stanice, i mozes locirati bilo koji telefon u roku od par sekundi....al ne vidim kakve to ima veze sa ovom pricom..........
uostalom, ako neces da te traze preko mobilnog imas 2 opcije
1) iskljuci telefon
2) umotaj telefon u ALU foliju (radi bez greske)