Kontranapad: Tužba protiv Holandije i UN zbog Srebrenice

Oric je se makar pojavio u Hagu a ne kao ona vasa pi*kica Mladic...I sta je ovo ,pokusaj da se negira pokolj 8 000 muslimana u Srebrenici...

NEVER FORGET SREBRENICA

И немој да заборавиш....и није био покољ већ је била на делу неспособност вашег војног врха да ратује...па је жртвовао силну војску...пошто ви мухамеданци знате само да кољете , као ваши учитељи латини!
:dash:

Šta je Srbende, ne komentarišete. Ovo je izuzetan potez, i nadam se da će dovesti ponovo do oslobođenog zlikovca Orića, koji je već institucionalizovan. Ovo je uspeh Srba iz RS i za svaku je pohvalu. Držimo im palčeve (samo se ne nadajte da će to da skine krivicu sa Zlikovca Mladića) da se pravda istera na čistac i zločinci da se osude.

Gospode Bože, pa ovaj Dalibor je totalno odlepio!
Da držim palčeve onima koji negiraju dokazani genocid kakav nije zabeležen od Drugog svetskog rata na tlu Evrope?! Da držim palčeve onoj tvorevini čiji je moral obitavanja sumnjiv?!

Srbin sam i naravno da mi je žao za svakog ubijenog Srbina, ali o kakvom uspehu RS ti pričaš? Ovo može da bude samo uspeh porodica žrtava, a ne Republike Srpske.

Republika Srpska je genocidna tvorevina, nastala na etničkom čišćenju i stravičnim masakrima!
Neko bi sada da amnestira etnički očišćenu Republiku Srpsku, time što pokazuje da su i Srbi ubijani holandskom krivicom. Krivci se moraju kazniti, zločin nad Srbima se desio svi ljudi su jednaki, ali ovo nikako ne pomaže Republici Srpskoj, nego daje nadu žrtvama za pravdu.

Da držim palčeve onima koji negiraju dokazani genocid kakav nije zabeležen od Drugog svetskog rata na tlu Evrope?! Da držim palčeve onoj tvorevini čiji je moral obitavanja sumnjiv?!

Srbin sam i naravno da mi je žao za svakog ubijenog Srbina, ali o kakvom uspehu RS ti pričaš? Ovo može da bude samo uspeh porodica žrtava, a ne Republike Srpske.

Republika Srpska je genocidna tvorevina, nastala na etničkom čišćenju i stravičnim masakrima!
Neko bi sada da amnestira etnički očišćenu Republiku Srpsku, time što pokazuje da su i Srbi ubijani holandskom krivicom. Krivci se moraju kazniti, zločin nad Srbima se desio svi ljudi su jednaki, ali ovo nikako ne pomaže Republici Srpskoj, nego daje nadu žrtvama za pravdu.
Ali zato drzis palceve Bosni,dok se optuzuju nasi generali.......................:rtfm:

Prvo, odlepio si sam... Drugo, ko negira genocid? Treće, gde piše da je ovo uspeh Republike Srpske. Četvrto, ja i ne pričam o republici Srpskoj, već o Srbima, ljudima koji su stradalnici i traže pravdu. Peto, ako si slep, ostali nisu i ne moraš da stavljaš prevelike navode. Ajd sad pročitaj ponovo. Srbine.

Koji naši generali?
Ako misliš na generale iz RS i SRJ, njih treba sve na doživotnu robiju. Ta komunistička bagra je okaljala ime Srpskoj Vojsci, činivši razaranja i genocide.
Naravno da uvek držim palčeve onoj državi koja je napadnuta, a to je BIH. Pa nisu Bošnjaci napali Beograd ili Banjaluku, već je VRS napala Sarajevo.

Tvoje poznavanje istorije me zadivljuje. Ti si stvarno previše ovih detalja saznao od izvore koji koriste fraze "genocidna tvorevina", "razaranja i genocidE", "srbočetnička komunistička bagra" itd... Pa pa...

ko zna sta si ti, a nije ni vazno

ne znas ni definiciju genocida, igras se sa mrtvima, prevrces po grobovima i kostima, istinu narano krijes

a to kakva je ko tvorevina, pa imas u dejtonskom mirovnom sporazumu, pa procitaj, nauci, i postuj, inace sam si kriv za sve buduce posledice, kao i prosli put

znaci toliko vam lose ide, da opet morate po srbima, vasa jedina ideologija, ali pazi sad jedina,

bas mi te zao, za sada

Tvoje poznavanje istorije me zadivljuje. Ti si stvarno previše ovih detalja saznao od izvore koji koriste fraze "genocidna tvorevina", "razaranja i genocidE", "srbočetnička komunistička bagra" itd... Pa pa...

Samo to od argumenata Dalibore :hahaha: Očekivao sam to od tebe, najjeftinije.

Da li se desio genocid u Srebrenici? Jeste. Da li je granatirano Sarajevo? Jeste.
Da li je VRS proterala sve Bošnjake iz Banjaluke (takozvana kolona smrti)? Jeste. Ne mogu sve da ti pišem, popis je predugačak, ovo su stvari dokazane čak ih je i RS priznala.

Da li su Bošnjaci granatirali Banjaluku? Nisu. Da li su počinili genocid u Prijedoru? Nisu.
Da li su Bošnjaci proterali Srbe iz Trebinju? Nisu.

Ti ćeš meni da pričaš o poznavanju istorije i ratnih zbivanja :roll:

Šta mislite da Rumuni proteraju Srbe iz Pančeva i Timočke Krajine, granatiratiraju Beograd, naprave Republiku Rumunsku u južnom Banatu, Braničevu i Timočkoj Krajini. I onda neki magarac dođe i kaže da je ta Republika Rumunska nastala voljom Rumunskog naroda, a svi oni koji to negiraju nemaju pojma sa istorijom. Mislim fuj, Dalibore brukaš se.

P.S.

Samo to od argumenata Dalibore :hahaha: Očekivao sam to od tebe, najjeftinije.

Da li se desio genocid u Srebrenici? Jeste. Da li je granatirano Sarajevo? Jeste.
Da li je VRS proterala sve Bošnjake iz Banjaluke (takozvana kolona smrti)? Jeste. Ne mogu sve da ti pišem, popis je predugačak, ovo su stvari dokazane čak ih je i RS priznala.

Da li su Bošnjaci granatirali Banjaluku? Nisu. Da li su počinili genocid u Prijedoru? Nisu.
Da li su Bošnjaci proterali Srbe iz Trebinju? Nisu.

Ti ćeš meni da pričaš o poznavanju istorije i ratnih zbivanja :roll:

Šta mislite da Rumuni proteraju Srbe iz Pančeva i Timočke Krajine, granatiratiraju Beograd, naprave Republiku Rumunsku u južnom Banatu, Braničevu i Timočkoj Krajini. I onda neki magarac dođe i kaže da je ta Republika Rumunska nastala voljom Rumunskog naroda, a svi oni koji to negiraju nemaju pojma sa istorijom. Mislim fuj, Dalibore brukaš se.

P.S.

Dečko, odfuckaj bre, i ne lupetaj više....
PS, dobar ti je EPP (promidžbeni program) sa YT. Žao mi je pasa...

Poslednja izmena:
MOLIM MODERATORE DA UKLONE OVOG DELIRIJUMA;JOS JEDNOG BANACANINA;SCHUTZA;I KO ZNA STA JOS
DAL JE DOZVOLJENO IMATI 10 NIKOVA
NEKO KO NE DISKUTUJE NI NA JEDNOJ DRUGOJ TEMI;NEGO OTVARA TEME I DISKUSIJE O REPUBLICI SRPSKOJ KAO GENOCIDNOJ TVOREVINI ;TAJ JE OVDE SAMO PROVOKATOR

Ovo nije njegova tema, već moja i mislim da će idioti i provokatori uvek da se nalepe na ovakve teme. Ko ga bre fuka, bitno je da Srbi rade na utvrđivanju istine oko masakra Orićevih glavoseča...

Oric je se makar pojavio u Hagu a ne kao ona vasa pi*kica Mladic...I sta je ovo ,pokusaj da se negira pokolj 8 000 muslimana u Srebrenici...

NEVER FORGET SREBRENICA

A Orić je, pretpostavljam, heroj... :roll:
Naravno da se pojavio tamo, kad je znao kako će ga osuditi. Njegovo suđenje je bilo samo mazanje očiju, da se ne lažemo...

No, to ne znači da i Mladić i Orić nisu zlikovci...
Obojica zaslužuju kazne, a jedan je otišao, jer je znao da neće da je dobije... Kako? Pa govorimo o poličkoj ustanovi, a ne pravnoj...

A gde je on rekao da je to uspeh RS (rekao je Srba iz RS) :think:?

Back