Kontra reklama Srbije

Pre 2 godine sam bio na Kopaoniku sa zenom i njenom prijateljicom koja inace radi kao fotograf u jednom Moskovskom zurnalu u kome je uglavnom sav sadrzaj vezan za turizam.Zeninoj prijateljici se toliko svideo Kopaonik da je dosla na ideju da predlozi direktoru da posalje nju i jednog reportera nazad na Kopaonik da naprave clanak o Kopaoniku.Njegov odgovor je bio citiram:Srbija je jos uvek dovoljno nepoznata destinacija za Ruske turise i ja licno sam necu da finansiram neciju reklamu ako od toga necu imati koristi.

Sentimentalna budala:
Sto?Reklama je fino uradjena.Cak i najvatrniji radikali kad je vide pozele da udju u Evropu...

:lol: :lol: :lol:

Valjda se ne plaše ženskih gaća?

Inače baš sramota za Engleze i Amerikance što su napisali!!!

Prvo klubovi su prepuni jer su mali a omladine ima dosta i ne gužva se sa strancima.
Drugo, ulice nisu prenatrpane već ima previše vozila pošto su svi pohrlili u BG a voze po sistemu - baš me briga ako mi očešpeš dotrajala kola, udri sa mercedesom ako smeš.
Treće, ne drpaju se samo Volkswageni, već i "stojadini". Za žešće modele se obratiti lokalnom inspektoru a ove jeftinije pogledati medju nacionalnim manjinama.
Četvrto, lekari su ovde svete krave i reforma zdravstva nikad neće biti sprovedena do kraja.
Peto - mrš iz moje Skadarlije!

Jevdjo:
Imo sam slicnu situaciju pred novu godinu na zeninom rodjendanu u drustvu Rusa.Ja i drugar(inace iz Doboja.) sa sentimentalnoscu se raspricali o svinjokolju i jos na ruskom da bi Rusima docarali taj proces,a u njih jadnika se face iskrivile,i jos kad im je moje zena pokazala sliku gde ja drzim svinju za noge a Matori kolje e to ih je ubilo.

Jevdjo jel ti to mene spominjes tu hahahahahaha, i moju zenu ???????

Norma Kampl:
Колико сам ја видела ту рекламу, пре свега јој је мана да је прилично - стерилна, безлична. Не приказује ништа специфично за Србију. Дакле, јесте у том смислу бачена пара.

Затим и фрка око убацивања туђе музике, за коју је крив ЦНН, па се обавезао да даје рекламу беспатно у следећем периоду не знам колико оно пута. Као и да је приказана нека - румунска црква уместо српске.

Дакле, све у свему - траљаво, и лоше.

А, опет, можда је боља, за почетак, било каква реклама о Србији него никаква.
С тим да касније буде знатно побољшана.

П. С. А ово с бесним лисицама, криминалом, путевима је нешто друго.
И, упркос доста истине - прилично злонамерно приказивање Србије.

Sa svim se slazem do p.s. .... sta ti mislis da li lazu za puteve , diskoteke ,navijace ili je to istina koju kazu svojim drzavljanima koji zele da putuju ovamo ,sto bi lagali svoje drzavljane ?

p.s. Reklama na CNN je svakako trebala da pokaze Petrovaradinsku tvrdjavu i EXIT ..

Back