kontra mars antifasista?

*BILJA*:
Moj PATRIOTIZAM nemoj da stavljas pod navodnike.
Ostalo, kako-tako, mada mi poredjenje nije bas uverljivo.
To o cemu pises, desava se, to je skoro normalna pojava, to je zivot- a ljubav je slepa.
Ja slepo NE VERUJEM NIKOME, svako moje poverenje ima zadrsku, naravno s izuzecima, a sigurno znas na koje izuzetke svaki covek misli:)
Nisam stavio pod navodnike tvoj patriotizam vec njihov.Ja pratim sta pises na forumu i nemam zamereke,do ove teme o nacional-socijalistima.Tu jako gresis.Oni ce sutra dan doci na vlast i ko ce da ih spreci da propagiraju i ideologiju bele Srbije i Arijevske rase...

Nadam se samo da nemas nista protiv Jevreja,Crnaca,Roma...Za mene je svaki covek isti dobar ili los bilo koje nacionalnosti.

SSSR_:
Ako sam ja antifa i svemu tome ucestvujem(ne radeci nista nelegalno) sem toga sto tretiram fasiste na takav nacin koji drzava nece da primeni,to znaci da sam ja bolje upoznat sa nekim stvarima od tebe koji nisi u tim vodama.

Za to te MOLIM I PREKLJINJEM da svoje neznanje predstavljas kao istinu.I MOLIM TE da ako stvarno imas i hoces da potkrepsi takve tvoje tvrdnje postavis link o ANTIFA pokretu,pa ces i sam da vidis da se tu spominju i kapitalisti.
Antifa je anti-fasisticki pokret i nista vise...kapiras to???
Nije komunisticki,iako si ti tamo zalutao pa mislis da jeste...Kakve veze ima komunizam sa antifom,sem negativnih?

Komunisti zaista nisu potrebni na ovom kontra marsu...sta vise pozeljno bi bilo da budu zajedno sa nacistima pa da zajedno dobiju batine!
Komunizam i nacizam su bolesti koje treba leciti u ovom slucaju batinama...i svi gradjani koji misle svojom glavom trebalo bi da se pojave na kontra marsu!

volunteer:
Antifa je anti-fasisticki pokret i nista vise...kapiras to???
Nije komunisticki,iako si ti tamo zalutao pa mislis da jeste...Kakve veze ima komunizam sa antifom,sem negativnih?
Neke stvari cu da ti objasnim na PM posto vidim da ti nije jasno...A koliko vidim ni onaj link na drugoj temi o samitu G8 nisi pogledao ZATO I NE ZNAS!Na protestima je ucestvalala Antifa ekipa i Black Bloc.Antife imaju jednu parolu sa kojom ti nisi upoznat (zato sto ne pripadas pokretu) NACISTI SU ORUZJE U RUKAMA KAPITALISTA! To imaju i Spanske i Americke i Engleske Antife ...SVI!

Komunisti zaista nisu potrebni na ovom kontra marsu...sta vise pozeljno bi bilo da budu zajedno sa nacistima pa da zajedno dobiju batine!
Komunizam i nacizam su bolesti koje treba leciti u ovom slucaju batinama...i svi gradjani koji misle svojom glavom trebalo bi da se pojave na kontra marsu!
Puste zelje!To sto ti imas mrznju prema komunizmu je tvoj problem,ali to sto ti mislis nije realno.Nijedna partija niti organizacija ne treba da profitira na ovom skupu.Zato jos jednom kazem da mogu da budu tamo i ldp,lsv,radikali...a onaj ko hoce da progura kapitalizam,kur.c,palac...ocigledno nece moci!A nikada nigde nije ni moglo.

SSSR_:
Neke stvari cu da ti objasnim na PM posto vidim da ti nije jasno...A koliko vidim ni onaj link na drugoj temi o samitu G8 nisi pogledao ZATO I NE ZNAS!Na protestima je ucestvalala Antifa ekipa i Black Bloc.Antife imaju jednu parolu sa kojom ti nisi upoznat (zato sto ne pripadas pokretu) NACISTI SU ORUZJE U RUKAMA KAPITALISTA! To imaju i Spanske i Americke i Engleske Antife ...SVI!

Puste zelje!To sto ti imas mrznju prema komunizmu je tvoj problem,ali to sto ti mislis nije realno.Nijedna partija niti organizacija ne treba da profitira na ovom skupu.Zato jos jednom kazem da mogu da budu tamo i ldp,lsv,radikali...a onaj ko hoce da progura kapitalizam,kur.c,palac...ocigledno nece moci!A nikada nigde nije ni moglo.
Postoji vise razlicitih antifa ako je ovosto si rekao tacno!Konkretan primer sam dao za poljsku gde se antife obracunavaju i sa nacistima i sa komunistima!

volunteer:
Postoji vise razlicitih antifa ako je ovosto si rekao tacno!Konkretan primer sam dao za poljsku gde se antife obracunavaju i sa nacistima i sa komunistima!
Ne postoji vise vrsta Antifa,ali znam konkretno na sta mislis.

Vec sam ti rekao da postoje samostalne organizacije u Poljskoj i Rusiji koje su anarhisticke i ne zagovaraju bilo kakav prisan odnos sa komunistima.Ali oni su u velikoj manjini.I ima ih par...To je kada su u pitanju skinsi.Inace ideoloski anarhisti i komunisti su protivnici ali imaju neke zajednicke vrednosti sto ih spaja na skupovima-To je borba za radnicku klasu.

ALI NIKAKO NISU KAPITALISTI I ZAGOVORNICI KAPITALIZMA I IMPERIJALIZMA!(To ne postoji).

ajde nadji mi link ili sliku gde su militantne antife sa parolama Ziveo Kapitalizam pa cu zauvek da odem sa foruma! 8)

volunteer:
Sto bre ne osnujes komunisticku partiju,nego se guras kroz gradjanske kapitalisticke opcije,a?Komunizam je pobio najvise ljudi na ovoj planeti.... :-(
Ja se ne guram nigde svako je na tom skupu dobrodosao.Cini mi se da to za sta me ti optuzujes upravo radis ti:Hajde da oteramo fasiste,ali ZIVELA AMERIKA I EU... :lol: Mislim smesno!Koliko ljudi ne vole fasiste toliko ni Ameriku.Ne trazim da ljudi dodju tamo sa crvenim zastavama samo trazim da se pojave.

SSSR_:
Ja se ne guram nigde svako je na tom skupu dobrodosao.Cini mi se da to za sta me ti optuzujes upravo radis ti:Hajde da oteramo fasiste,ali ZIVELA AMERIKA I EU... :lol: Mislim smesno!Koliko ljudi ne vole fasiste toliko ni Ameriku.Ne trazim da ljudi dodju tamo sa crvenim zastavama samo trazim da se pojave.
Naravno zivela Amerika i EU...i treba razbiti te fasiste...neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj,jel tako?A posle cemo mi da se medjusobno pofajtamo,dogovoreno? ;)

Back