Константин Косачов: Србија мора да се држи чврсто

A njegovu knjigu 1984. ?
A da zaboravih ti kao i vecina srbskih tzv. politicara volite Sekspira.

Одакле ти идеја да жути читају књиге?? :lol:
Њихова литература су Скандал, Свет и слично... Нису они ни чули за Шекспира, а камоли за Орвела...

Srbija mora da se drzi cvrsto,a kad nam uvedu sankcije ili nas bombarduju, Ivani ce opet da uloze najostrije proteste.

To su mislili i Gruzijci kad su krenuli na Juznu Osetiju i Abhaziju, kao Rusi nece smeti da reaguju . Ovi ih pocistili za 24 h.
Taman NATO ulozio pare u infrastrukturu i obuku kadrova kad dosao zlocesti decko i srusio dvorac od peska.

Знамо сви , да нема Руса који константно говоре ''НЕ'' независном Косову, да би исто одавно била суверена држава примљена у све могуће институције.

Svi znamo, ali neki nisu zadovoljni zbog toga ;) u tom grmu leži taj zeka :)

Ne samo da Rusija održava Srbiju kao državu ovih zadnjih godinu dana, nego su prošlog marta sprečili da se neredi oko suda u KM pretvore u ono što Albanci i EU žele, priliku da proteraju Srbe sa severa.

Poslednja izmena:
Srbija mora da se drzi cvrsto,a kad nam uvedu sankcije ili nas bombarduju, Ivani ce opet da uloze najostrije proteste.
А што би Иванов уложио више од протеста кад председник Србије не уме ништа боље и ефикасније од тога?:roll:

Шта сте ви еврослинавци умислили, да сви треба да гину за вас?
Да сви треба да раде, а ви да ладомудите и примате плату?
Да наставите у стилу у ком вас је Тито подучио?

Е па неће да може!
Има да се сам бориш за себе!
Па кад се сам бориш, можда ти неко и помогне.
У супротном, превише очекујеш и ти и сви они који мисле слично као ти.

А што би Иванов уложио више од протеста кад председник Србије не уме ништа боље и ефикасније од тога?:roll:

Шта сте ви еврослинавци умислили, да сви треба да гину за вас?
Да сви треба да раде, а ви да ладомудите и примате плату?
Да наставите у стилу у ком вас је Тито подучио?

Е па неће да може!
Има да се сам бориш за себе!
Па кад се сам бориш, можда ти неко и помогне.
У супротном, превише очекујеш и ти и сви они који мисле слично као ти.

U ovoj nasoj Srbiji u poslednje vreme zene su hrabrije od muskaraca.:klap:

Svi znamo, ali neki nisu zadovoljni zbog toga ;) u tom grmu leži taj zeka :)

Ne samo da Rusija održava Srbiju kao državu ovih zadnjih godinu dana, nego su prošlog marta sprečili da se neredi oko suda u KM pretvori u ono što Albanci i EU žele, priliku da proteraju Srbe sa severa.
Нису задовољни јер су потомци, што би Амбасадор рекао, пролетеријата и то оног који ништа не би да ради, већ по могућћству да сви раде за њих, док се они ладе и уживају у плодовима туђеграда.
Они су замислили да Руси треба да гину за Косово!:roll:
Чист идиотизам.

С друге стране, запад држи све медије у Србији.,
Па многе информације ни не могу да испливају, као на пример та у вези суда у Митровици.

Верујем, да су медији објективнији да би многи другачије мислили.

Немој тако.
Знамо сви , да нема Руса који константно говоре ''НЕ'' независном Косову, да би исто одавно била суверена држава примљена у све могуће институције.

Руси су помагали кад год су могли и кад им је одговарало.
А нису никад ни једног Србина убили нити су икад један педаљ Српске земље покушали да отуђе.
Друго, те исте '99. године, Русија је била пред распадом.
На челу исте је седео неспособни и вечито пијан Јељцин који је био одлична марионета у рукама западних квислинга.
Па сети се да је Путин дошао на власт пучом.
А пуч се никад не дешава кад је у држави добро.;)

Значи, ако већ хоћеш да негираш пријатељски одност Русије према Србији и поклапање Русије са интересима Србије ( што се одлично очитава и на примеру Косова), онда мораш бити критичан и према унутрашњим збивањима у Русији у том периоду.

Лепо је један форумаш дао поређење: ''Ако гори твоја и комшијска кућа, хоћеш ли гасити своју или ћеш трчати да гасиш комшијину, а своју пустити да гори,''

Није људски, а ни логично очекивати помоћ од неког ко и сам има проблема преко главе.

Значи, само мало више критичности и према истоку и према западу.;)

Pa ako Albanci imaju podršku od SAD,i nevidim razlog zašto se ne bi Rusija založila za podršku nama oko Kosova.
Što se tiče 90-ih i da su Rusi imali trulo državno rukovodstvo,to mi zvuči slično kao i u Srbiji.
Ne sviđa mi se pojedinačna ili stranačka dodvoravanja putem nekih veza sa Rusijom,umesto da se naša zemlja dogovori i reši kakvu saradnju želi sa njima.

.
А докле ћеш то тако наивно да гледаш на ствари? Зар заборављаш нашу историју? Да ли је икада понашање великих сила зависило од нашег понашања према њима? :think: У сваком случају, није пресудно утицало. Они су ти који одлучују с ким ће играти, а још важније, у складу са својим интересима, па тако и праве ове своје мале "играче", неке користе, неке "шутну" кад им не одговара.

А докле ћеш то тако наивно да гледаш на ствари? Зар заборављаш нашу историју? Да ли је икада понашање великих сила зависило од нашег понашања према њима? :think: У сваком случају, није пресудно утицало. Они су ти који одлучују с ким ће играти, а још важније, у складу са својим интересима, па тако и праве ове своје мале "играче", неке користе, неке "шутну" кад им не одговара.
Сви који пажљиво читају моје писање, знају да не посматрам ствари наивно. Напротив.
Генерално, у реалном животу, сам све само не наивна.
Ако би се потрудила да прочиташ све моје написано на овој теми, вероватно не би никад написала ово што си сад.
Осим ако у мојим текстовима не проналазиш нешто што нисам написала.

Back