Ovde mogu da odgovorim kao slucajni VIPovac, posto se neko zapitao kako je bilo njima na koncertu! Nisam pretereno odusevljena koncertom, a ni previse razocarana. Pogled sa tribine izgledao je kao pogled na more sa muzikom u daljini. Sasvim namerno nisam kupila kartu i sasvim slucajo dospela do VIP tribine. Kada sam cula da je karta za to mesto 100 evra nisam mogla da verujem. Cudi me da je ona sklepana skela koju su nazvali VIP tribina uopste izdrzala ceo koncert. Obezbedjenje koje se brinulo o tome da ljudi ne skacu po istoj nije imalo mnogo posla, obzirom da su 80% koncerta srecom bile balade. Inace prava atrakcija sa ove tribine bili su jastucici za guze sa zastitnim znakom pomenute rok grupe (samo gde se izgubi taj rok) Jastucici su se slagali ispod guza poznatih i nepoznatih, a nekima su misteriozno nestajali cim bi ustali da igraju. Prava otimacina! Ako je to nasa elita, covek se stvarno treba zabrinuti gde zivi! Gde ono bese nema zime?
Ali, potrebne su mi pare, pa ajde da to ipak odradim. Inace bi mu rekao da ide u tri lepe..."
I ti takve osobe shvatas ozbiljno... Od svih VIPovaca, ti si pomenula Seku Aleksic i Tijanu Dapcevic. Ako su ti one to prenele, to dovoljno govori o njima kao muzickim kriticarima. U toj VIP lozi je trebalo da bude i nekih drugih osoba koji nisu deo te "ruzicaste" anti-kulture. Ne sporim da su tvoje drugarice OK, samo kazem da ne bih mnogo verovao njihovom muzickom sudu. A i prica se da je VIP loza imala posebno ozvucenje.
:x