- Poruka
- 13.851
Danas zaseda skupstinski odbor, sta ce tu biti odluceno i zasto je konkurs bitan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas zaseda skupstinski odbor, sta ce tu biti odluceno i zasto je konkurs bitan?
Pa sto ga trazite onda?Neće biti ništa pametno odlučeno niti će konkurs biti bitan.
Ovi vaši će jedne poltrone da zamene drugim. Isto kako su uradili i sa vladom.
Samo još jedna napredna predstava zavlačenja.
Pa sto ga trazite onda?
ostali su samo vasi placenici, kao kandidati, a nezavisni su se povukli koliko je sve bilo "posteno"Danas zaseda skupstinski odbor, sta ce tu biti odluceno i zasto je konkurs bitan?
nezavisni/nestranacki kandidati na konkursu su odustali jer su videli koliko sns vara, i onda zekic kaze pa da izaberemo onda samo mi nase rezimljije da kontrolisu, a misli se sebi da olajavaju sve koji su protiv sns-a sto i rade vecNe znam. Ni meni nije jasna logika koja stoji iza toga. Valjda ako učestvuješ u nekoj predstavi, imaš utisak da nešto radiš. Ko će ga znati.
da se zekicka pitala rem bi bio sastavljan samo od lojalista, pokretasa, tj. sns-ovaca, ili ne bi ni postojao, sta ima sami sebe da kontrolisu, valjda se zna ko proizvodi vesti da su studenti ustase, nacisti, boljsevici itd, a narodni bunt i da ne postoji, nego neka malobrojna rulja neradnika blokira... i neke strane sile sa marsa guraju obojenu kuvaricuЕто расписан, шта сад даље![]()