Konkurs za stvaranje opozicije

Da li se zna uopste sta je opozicija.

Исто што и зла жена у кући.

Све прича наопако и тиме тера (манипулише) пре свега мужа
али и све остале укућане да буду паметни и позитивни.

То је друга најстарија психосоцијална улога у људском роду.
Прва је бити позиција, тј бити вођа.

e, to. Prati svaki tvoj korak i nalazi ti mane....Samo što mora i da se bavi politikom i da ima stručnjake koji u svom domenu prate rad pozicije, pa ako uspeju da analizom, realnom, smisle da mogu bolje i da su uspeli da dobiju većinu glasača, traže izbore i van reda, obično kada vlast napravi neki gaf, pa izgubi podršku....

Nakon što su studenti zatražili od njih da se ne mešaju, opozicija je to shvatila da ne mora ništa da radi.

A mogu npr. da započnu ujedinjavanje. To narod oće da vidi. Najcenjenije će biti one opozicione snage koje se ujedine, a najcenjeniji lider biće onaj ko se odrekne liderstva u cilju ujedinjenja sa drugom strankom.

DS je jedina napravila mali iskorak u tom pravcu, ali tanko je to još uvek.

Апелујем да се пензионишете. Идите да пецате ил играте шах, очигледно је да нисте ништа умели да урадите како треба.
Не брините, ви/ми смо наш посао обавили..

sta bi sa lojalistima i pokretom, corak ha? sad bi da stvarate opoziciju
sns luduje samo, a mi znamo vasu opoziciju kao milicu lazljivicu, bolje nemojte vise da si pravite opoziciju
bilo bi lepo da mi se skineš sa svojim seljačkim etiketama....a i inače bezobrazluk etiketiranja i prozivanja je seljački iz najdublje pustinje...
verovatno neko govedo ne zna da je etiketiranje pretnja nasiljem i vršenje nasilja, ali je to već sasvim postalo normalno medju nasilnicima...

bilo bi lepo da mi se skineš sa svojim seljačkim etiketama....a i inače bezobrazluk etiketiranja i prozivanja je seljački iz najdublje pustinje...
verovatno neko govedo ne zna da je etiketiranje pretnja nasiljem i vršenje nasilja, ali je to već sasvim postalo normalno medju nasilnicima...
sta je botino, ocete izbore da ih pokradate, ali nema opozicije koja bi izasla na njih? i sada ces da vredjas?:mazipsa:
opozicija nece izbore, i sada ces ti "pametni" da je zamenis sa nekom vasom sns-ovskom? "jer sam pametan" - av
govedo? jok, samo si priglup, ako ne botujes

Poslednja izmena:
Jasno je da Srbija nema opoziciju koja zna šta hoće, znači neophodno je da se stvori opozicija vlastima.
Знају шта хоће, доказали су то, удобне фотеље, скупоцене лимузине, лепе секретарице и државну касу, коју је Вучић напуни до врха, али су лени, неспособни, неморални. некултурни и, наравно, природно приглупи да би написали програм, исти пропагирали, како доликује интелектуалцима, и на миран и културан начин покушали да привуку гласаче ...

Знају шта хоће, доказали су то, удобне фотеље, скупоцене лимузине, лепе секретарице и државну касу, коју је Вучић напуни до врха, али су лени, неспособни, неморални. некултурни и, наравно, природно приглупи да би написали програм, исти пропагирали, како доликује интелектуалцима, и на миран и културан начин покушали да привуку гласаче ...
Ma otkud? samo rade šta im se kaže....a kaže im se da vrše pritisak na vlast....i ništa više

Back