КОНКУРС за младожењу

Pa to i dovodi do jednakosti. :mrgreen:

Поента брака, у овом случају, би била саборност... У сакупљању лоптица. :mrgreen:

sta ste vas dvojica zapeli? kao da nikada niste videli prosecno lepu a glupu zenu koja je eto imala malo srece u zivotu...:Dajde, nemojte mi reci da je ana nesto vanserijsko i nedostizno, mozete vi bolje..
inace, ima dosta dobrih sportista kojima je koeficijent inteligencije ravan broju cipela koje nose...:lol:

sta ste vas dvojica zapeli? kao da nikada niste videli prosecno lepu a glupu zenu koja je eto imala malo srece u zivotu...:Dajde, nemojte mi reci da je ana nesto vanserijsko i nedostizno, mozete vi bolje..
inace, ima dosta dobrih sportista kojima je koeficijent inteligencije ravan broju cipela koje nose...:lol:

Шта се ти убацујеш са пријавом? Није Ана с’ "ону страну", знаш. :)

- - - - - - - - - -

evo nešto me jako zabole kad sam ovo pročitao :sad2:

Зар ти није драго што би Ана ’тела да се уда за Србина?

Ана Ивановић: Удаћу се за Србина

- Ја сам Српкиња и сасвим је логично да упознам некога из Србије и да то евентуално буде та права особа. Није лако постићи разумевање са неким ко има другачији менталитет или припада другачијој култури. Али проналажење праве особе, не може се планирати – рекла је некада прва тенисерка света за часопис Hello.

- - -

’ајмо Срби, сад ил’ никад. Ево и спецификације за будућег:

Ana je devojka ludo zaljubljena u coveka koga ne moze imati. Odatle dolaze sve njene frustracije. Zato ona i govori da svaka njena veza moze da predje u brak. Ona ne moze da se zaljubi vise, jer je zaljubljena u doticnog mister iksa. Zato ce joj ceo zivot biti sterilan.
U stvari, dobro ce biti ako ne bude autodestruktivna u zivotu.

I dalje te šije. :mrgreen:

(ljubomorkoooooooo!)

- - - - - - - - - -

Nije to strah vec prirodna reakcija,samo ce primitivcu i tupanu biti normalna uspesnija zena od njega.:mrgreen:

Naravno ne u svim oblastima.

Takav će da nađe sebi ravnu, ne brini. Ako se plaši uspeha žene, sigorno joj neće ni prići.

- - - - - - - - - -

Де си деда.... 100 година. :lol:

Imam nove naočare sa ružičastim staklima (slažu mi se uz protezu kad je u čaši), meni više ni jedna štampa nije žuta. :deda:

Back