КОНКУРС за младожењу

Ангел.

Buduća legenda
Poruka
47.354
Ана Ивановић: Удаћу се за Србина

- Ја сам Српкиња и сасвим је логично да упознам некога из Србије и да то евентуално буде та права особа. Није лако постићи разумевање са неким ко има другачији менталитет или припада другачијој култури. Али проналажење праве особе, не може се планирати – рекла је некада прва тенисерка света за часопис Hello.

- - -

’ајмо Срби, сад ил’ никад. Ево и спецификације за будућег:

- Допадају ми се мушкарци, који су амбициозни, пажљиви према женама и имају смисла за хумор – истакла је Ана. - Не привлаче ме они који желе да су у центру пажње.

glupa je ko qurac gradjena ko tenk jedino sto ima love

И то је сад неки проблем?

- - - - - - - - - -

Какве везе има она са српским менталитетом кад је од дванаесте у Базелу и има момке Шпанце, Аустралијанце итд? Хаха лупа клинка без везе.

Као и многе лепе жене најпривлачнија је кад ћути.

Укапирала мала да не може без родног краја.

Ne znam kome je ovde prilika, nisam ja otvorio ovu kretensku temu na politici gosn moderator.

Да ниси ти од оних... Чим ти се не свиђа Ана? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A tvoj je qurac glup? Zar to ne ide iz glave? :mrgreen:
E, ja ne smem, ako vidi m* naheb'o sam. (ili još po neka koleginica političarka).

Сад кад Мона прочита ово...

Ана Ивановић: Удаћу се за Србина

- Ја сам Српкиња и сасвим је логично да упознам некога из Србије и да то евентуално буде та права особа. Није лако постићи разумевање са неким ко има другачији менталитет или припада другачијој култури. Али проналажење праве особе, не може се планирати – рекла је некада прва тенисерка света за часопис Hello.

- - -

’ајмо Срби, сад ил’ никад. Ево и спецификације за будућег:

Каже мени лане моје
Опанци ти лепо стоје
Хаљине ти танке
Ко у варошанке

Да ми купиш Миле
Сукњицу од свиле
Па да станем на штиклице
и нацртам обрвице

Била би ко она дама из Лондона

Pesma od pre 30 godina - NIŠTA SE NIJE PROMENILO