Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ne razumijem sta zelis reciЈедна ласта не чини пролеће.
ni nacin na koji ti odlucujes kome ili cemu ces dati glas nije da kazem standard
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumijem sta zelis reciЈедна ласта не чини пролеће.
То што ти гласаш на исправан начин не значи да сви чине тако. Ето, чух да је то пракса да се окупи екипа и да гласају за његов / њен рад на другим конкурсима. Такмичење губи сваки смисао.ne razumijem sta zelis reci
ni nacin na koji ti odlucujes kome ili cemu ces dati glas nije da kazem standard
a sto je to na kraju krajeva uopce bitno?То што ти гласаш на исправан начин не значи да сви чине тако. Ето, чух да је то пракса да се окупи екипа и да гласају за његов / њен рад на другим конкурсима. Такмичење губи сваки смисао.
ne ucestvujes jer se plasis kako ce te kotiratiNi ja.Zato i ne učestvujem.
bice ordenjaa sto je to na kraju krajeva uopce bitno?
nema nagrada, ne dobijes cak ni orden ?
Nadamo se i priželjkujemo da će mo videti nešto od tvojih radova , a ima ih !a sto je to na kraju krajeva uopce bitno?
nema nagrada, ne dobijes cak ni orden![]()
ja ne radim hiperealizamNadamo se i priželjkujemo da će mo videti nešto od tvojih radova , a ima ih !
Nešto iz opusa hiper realizam ili digitalna slika !![]()
i nikad nisam slikala konjeA slika onog konja , ? videh pre par godina
Šta je grafika , drvene bojice ?
Završi li je ?
pa nije bio konjdaj ne teraj me sada da kopam po ženamagodinam u nazad
Ti si crtala tamo videh sliku i tebe kako crtaš
Ostala mi u sećanju ,i to raščupana kao obično , a i boja tvoje kose slična boji na slici
Bez obzira bio bi red da priložiš nešto tvoje ,znam da si blizu toga i da ti je umetnost fax
Pored kulinarstva - to onako za tvoju dušu i da ugodiš familiji
moze bit je kravaTi opet o kulinarstvu
A šta je bilo na slici , ne pokušavaj da vrdaš ja imam mnogo nedostataka , ali imam fotografsko pamćenje
Da nije krava , videle se samo sapi i rep
da mi ne vrijedjas dinosarusovu cukununuku!Po boji
A i forma je neke rage !
A ono jest izarodili se iz jajada mi ne vrijedjas dinosarusovu cukununuku!