Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Мени се ретко деси да ћутим. Више волим да коментаришем него леба да једем.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени се ретко деси да ћутим. Више волим да коментаришем него леба да једем.
moram ozbiljno da vežbam taj umereni ton. ja to ne umem.
sve što počne da liči na konflikt pokrene mi adrenalin a to je dobar uvod u to da ne mogu ni reč da izgovorim na miran način.
to je jedan od glavnih razloga zbog koga po svaku cenu izbegavam raspravu sa drugim ljudima
Ја опет никада не вичем осим када тотално попиздим а то је када неко у сред лета затвара прозор у бусу.
Или кренем бесно да отварам и да држим говор како има глупог света, примитиваца и тутумрака који су навикли да смрде у затвореном.
isto i ja mada mi se retko desi da se toliko uneredim od nervoze da ne mogu da se kontrolišem.
zapravo nikada se ne svađam sa ljudima zato što ja želim svađu, već uvek zbog toga što sam isprovocirana na nedopustiv način.
u prevozu retko primećujem išta osim tog smrada koji štipa nos a sve je hermetički zatvoreno da ih ne okrzne promaja ali ne reagujem nikada burno. kako da ih ispraviš,
- - - - - - - - - -
nepopravljivi su
treba se skloniti i izbeci konflikt,ako se pak nakaci neki nedokazani pajser ,da sebi covek malo oduska i skace mu po lobanji sto da ne
Ех, ствар је ситуације, процене.Читам, видим, осећам и знам да смо сви ми овде веома мирољубиви до те мере да је сасвим реално да неко са овог форума буде предложен за Нобелову награду за мир.
Ипак, ту и тамо, сваком од нас се деси да понекад поклекне и ступи у мало жучнију и темпераментнију расправу у распону од лаких речи до тешких удараца.
Некад се посвађамо на форуму, некад код куће, некад на послу, некад у саобраћају, некад са појединцем, некад са групом, некад са друштвом, некад са системом...
И тада јагње у нама прераста у вука, орла, змију, лава ...
Шта радите и докле идете кад се нађете у конфликту:
1. Са слабијим од себе.
2. Са равноправним себи.
3. Са јачим од себе.
Prema svecu i tropar. Pamcenje sluzi da se shvate posledice.
Kaze se: Ko trazi djavola, uvek ga nadje.
Perfi ne daj se dirati.
- - - - - - - - - -
Forum je jedino mesto gde mozes da budes i iskusan i nevin.
Читам, видим, осећам и знам да смо сви ми овде веома мирољубиви до те мере да је сасвим реално да неко са овог форума буде предложен за Нобелову награду за мир.
Ипак, ту и тамо, сваком од нас се деси да понекад поклекне и ступи у мало жучнију и темпераментнију расправу у распону од лаких речи до тешких удараца.
Некад се посвађамо на форуму, некад код куће, некад на послу, некад у саобраћају, некад са појединцем, некад са групом, некад са друштвом, некад са системом...
И тада јагње у нама прераста у вука, орла, змију, лава ...
Шта радите и докле идете кад се нађете у конфликту:
1. Са слабијим од себе.
2. Са равноправним себи.
3. Са јачим од себе.
Sa slabijim nije interesantno i mahom se ne upuštam, ako se desi obično zažalim
Sa ravnopravnim sebi, ovde bih svrstala osobe koje su voljne da neki konflikt reše i to je okej.
Sa jačima od sebe ume da bude jako interesantno ili zamorno, ako je suviše zamorno.....verovatno ću prva odustati, a ako je interesantno....eeeeee![]()
Pogledala sam ti profil da vidim kakve teme imaš, pa nađoh ovu.
Ovde nemam želju ni za kakvim konfliktom, jedino što imam potrebu da se umešam ako se neko iživljava nad nekim drugim, čisto da podsetim da nije lepo
uvek ima načina da se nešto saopšti na lepši način, više ljudski
na kraju, ako nekog neko želi kritikovati, što to ne uradi na pp nego radi javno
to se ne odnosi na diskusije i rasprave oko stavova, to je nešto drugo