Konfiguracija ???

Ali jel vi ljudi kontate da 2900XT je slabija u vecini testova od 8800GTS 320 MB do rezolucije 1600 x 1200.... O 2900PRo nemoramo ni da prichamo.... ( isto tako kad se ukljuchi AA i AF razlika je josh veca u korist nVidie )..... Moze ATi/AMD da im stavi nek imaju 1024 bita i 10 GB DDR5 memorije kad ce i dalje nVidia da uradi karticu sa 256 bita i 512 MB memorije koja je bolja od te ATI-jeve :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda je slabija od 8800GT ali od 8800GTS je bolja.
ATI HD 2900XT-100%
nVIDIA 8800GTS-91%
;)

Pa bolja struktura, manji proizvodni proces sto samim tim znaci manju cenu, sto samim tim znaci da trosi manje struje, sto samim tim znaci da se manje greje, sto samim tim znaci da mogu da stave jeftinije hladjenje. Plus da ne pricam o novoj memoriji, plus sto ima vise tranzistora zbog manjeg proizvodnog procesa, plus sto starija tehnologija poskupljuje......ima tu jos mnogo......

Pa sto da ne, kad im pada cena, skuplji je gram kokaina nego hard od 160gb ;)
:D:D :mrgreen:
vicpv2dy3.jpg

A je si li ti cuo za DVDRW ?

Ne ti si chuo :lol::lol::lol:.... Pa shta je danas 4.5 GB ??
Kako da narezem image od igre koja ima 8 GB na DVD5 a da je nerarujem i nedelim na dva dela ?? kako da narezem HDTV film u 720p na DVD5 kad ima 9 GB i da ga nerarujem ??? jel kontash shta pricham ??
Ja sam moj DVDRW platio 90 € 2004 godine ( negde pochetkom ) i sad cu chekati nek Bleu Ray rezach padne na neku prihvatljivu cenu ( ~ 100 € ) i nema veze shto cu chekati 1-2 godine.....

Ma bolje je kad imam na DVD sve, onda manje przim drustvu jer ne mogu da se snadju. . . hihihihihi . . . . zaborave sta je bilo na proslom sto su gledali. . . . a i ja izvalim pricu kako nemam mesta pa treba da snimam sa ovog DVD na HDD, pa ovo pa ono, i na kraju ako im sprzim 1-2 kom oni presrecni. . . hihihihihi. . . . manje posla za mene . . . .

Back