Kondomi

U vezi sam sa deckom vec 3 godine i imamo redovne seksualne odnose, medjutim, stvar je u tome sto do sada nismo nikada spavali bez zastite ( tacniije bez kondoma) . E sad, naravno da ja njemu verujem ,znaci ne dovodim poverenje u pitanje vec prosto ja imam neki trip da cu ostati trudna ( plus imam ne redovan menzis pa bih bila u jos vecem tripu) a i nekako mi je sperma gadna:eek: Iako mi svi kazu da sam luda i da trebam do sada vec da prestanem sa tim i da je ovako osecaj mnooogo bolji. Pa me zanima kakav je vas stav vezano za zastitu tokom seksa i da li je mozda vreme da prestanemo da koristimo kondome?

Ako se odlučiš za seks bez zaštite, bićeš u tripu prva dva tri meseca, brinućeš kad će menstruacija, itd, a posle će te proći. Ipak savetujem da se ne odrekneš sto posto kondoma. Pogotovo u periodu ovulacije, tj onih najplodnijih dana. Opet kao što ti svi rekoše nije to sto posto pouzdano, ali ako baš nećeš nimalo da rizikuješ odluči se na pilule. Srećno šta god da odlučiš!!!

Користи кондом бре и не брини уопште, шта ће ти те параноје и та лудила, овако користиш кондом и мирно спаваш, мирна глава, веруј ми нема већег зента од тога да ли си трудна и шта ћеш да радиш ако будеш..

Користи кондом бре и не брини уопште, шта ће ти те параноје и та лудила, овако користиш кондом и мирно спаваш, мирна глава, веруј ми нема већег зента од тога да ли си трудна и шта ћеш да радиш ако будеш..

Svaka cast, ovako i ja razmisljam.

Back