stankovicso991
Obećava
- Poruka
- 87
Da li neko ima iskustva sa Playboy kondomima? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video so verovatno da kada se kondom razvije do kraja na samom rubu postoji oznaka sa dimenzijama, tu možeš da vidiš koji ti odgovara. Posle guglaj.Ovako stoje stvari, nikada nisam upotrebljavao kondome ali za sutra su mi potrebni.Kupio sam nekoliko razlicitih velicina durex kondoma i nijedan mi ne odgovara,durex extra safe(koji bi trebalo da je malo veci od prosecnog), durex elite, durex performax.Ova tri kondoma bi trebalo da su najveca ako izuzmemo xl i xxl.Njihova sirina je do 56mm, odnosno 5,6cm, a to mi ne odgovara jer je sirina mog penisa od 5,5cm pa do 6,2cm u najsirem delu..Bitno mi je da kondom bude sto siri jer mi je obim u najsirem delu penisa 17,5cm a duzina je 19cm.Da li postoje negde u Beogradu XXL velicine kondoma,ne mora da bude durex, molim vas, hitno je.
Izgleda da je BG premali za tako golem organ.Hvala, ali kao sto sam vec napisao, obisao sam sve sex shopove i apoteke po Beogradu, nisam napravio nalog na forumu da mi bi neko rekao da odem do sex shopa i tamo objasnim problem.
シサククラク ovi kod kinezaKoje brendove kondoma preporučujete?
![]()
prvo nauci sta je obimOvako stoje stvari, nikada nisam upotrebljavao kondome ali za sutra su mi potrebni.Kupio sam nekoliko razlicitih velicina durex kondoma i nijedan mi ne odgovara,durex extra safe(koji bi trebalo da je malo veci od prosecnog), durex elite, durex performax.Ova tri kondoma bi trebalo da su najveca ako izuzmemo xl i xxl.Njihova sirina je do 56mm, odnosno 5,6cm, a to mi ne odgovara jer je sirina mog penisa od 5,5cm pa do 6,2cm u najsirem delu..Bitno mi je da kondom bude sto siri jer mi je obim u najsirem delu penisa 17,5cm a duzina je 19cm.Da li postoje negde u Beogradu XXL velicine kondoma,ne mora da bude durex, molim vas, hitno je.
kada pomenu seckanjeKad su gaćice tesne mogu se malo secnuti makazicama po rubovima dole oko butina, sa kondomom to nije slučaj, mora se reklamirati i uzeti drugi. Zapravo ne mora, može i bez njega, čudi me da nije lupio šakom o sto i rekao to dragoj, nema smisla da njega žulja tesan kondom, a ona da uživa.
To je Hrvatski film Nina.secam se one price iz stampe pre vise godina u jednom mestu u srbiji kada je prodavac na kiosku
busio iglom kondome da poveca natalitet u svom gradu![]()
Тај тип је био куртонтерориста.kada pomenu seckanje
secam se one price iz stampe pre vise godina u jednom mestu u srbiji kada je prodavac na kiosku
busio iglom kondome da poveca natalitet u svom gradu![]()