Kondilomi

ja predlazem vise citanja, to barem nije tesko
ako moze da se bleji po krsti po ceo dan onda moze i da se progugla nesto pre nego se lupe onakve gluposti
a na teme o kojima se ne zna nista treba cutati, a ne svoje frustracije od razvoda/raskida/sovinizma istresati na nekoga ovde

pa ne postoji drugi nacin
skidanje na vulvi i oko ulaza u vaginu, a kod nekih i u vagini, nije jednostvana stvar, i nije za zezanja da u vaginu guras sad razne gluposti
to je virus, leka nema, samo se uklanjaju siptomi - te bradavice

postoji tecnost, zove se alfa-beta film i sluzi za uklanjanje bradavica ali samo na kozi, ne i na sluzokozi, u sastavu ima salicilnu kiselinu, koja je dobra za keratozne i slicne promene na kozi, ali samo na kozi, uopste ne sme na sluzokozi da se stavlja

moras da razumes da kad su promene na sluzokozi nije isto ko kad imas na prstu, i da svako mackanje raznih cuda na sluzokozu moze da izazove gadna nezeljena dejstva

moras kod ginekologa, ne vidim zasto ti je to problem, to je besplatan pregled u domu zdravlja

Procitala sam na netu da su mnogi resili problem sa jabukovim sircetom, ali posto odmah ispod klitorisa na ulazu u vaginu imam nekoliko njih koji su bas izrazeni i koji su roze boje, plasim se da stavljam tu bilo sta jer je tu koza i previse osetljiva.. Dobro otici cu kod ginekologa sto pre budem mogla. Ali pre toga sam zelela da makar malo ublazim bradavice. Imam ih vec duze vreme ali nisam obracala paznju jer sam mislila da su od brijanja. :(

- - - - - - - - - -

nemoj se pod nož kad imaš prirodni lek
smokvi ima više no što misliš...samo se raspitaj
ali što kaže metla najbolje je kod ginekologa

Da, ali nigde u mom okruzenju nema smokvi nazalost. :(

imaju ih i deca po rukama, prstima, ili bilo gde na kozi, vidjo si sigurno....jel treba sad da zamisljamo sta su deca radila???
hpv virus je sirokorasprostranjen, razlika je samo u tipu gde ce koji deo tela da napadne
malo manje malogrdjanstine, malo vise citanja bi valjalo

Dobro, dobro, o'ladi malo, nisam znao, mada sam negde čitao da se to prenosi samo polnim odnosima, na polne organe naravno, ali neću da dozvolim da me neko ko piše "vidjo" naziva malograđaninom. Svi nešto ne znamo, mogao bih i ja ovde da te ispitujem celu našu nacionalnu istoriju i kad nešto ne znaš, nazvati te malograđaninom. Ako hoćeš da se svađaš samo reci, mogu ja i tako.

Žene su primarini nosioci HPV-a, da se nije taj virus izlegao kod njega pa je preneo ovoj?

- - - - - - - - - -

Batina je iz raja izašla. Ako može petting može i prut.

sedi 1
kod muskaraca se jako retko jave siptomi, i to najcesce oko cmara, ako je gej, inace na penisu i oko njega moze ali je jako retko
ali nose virus u sebi i sire ga dalje
kod zena se u vecini slucajeva javljaju siptomi, jer je imuni sistem drugaciji, jer je anatomija polnih organa drugacija...kod njih se uklone siptomi ali i dalje je tu virus, siri se dalje
i tako imamo divnu cinjenicu da retko koja osoba nece doci u kontakt sa tim virusom, samo je pitanje opsteg imuniteta, lokalnog, i anatomije da l ce dobiti simptom

tipovi hpv virusa koji napadaju samo kozu javljaju se kod svih, pa tako imas kod vecine dece bradavice po prstima ili bilo gde na kozi, imas i kod odraslih
vrlo se lako siri, sto je u opisu posla svakog virusa, leka nema, vecitno ti je u organizmu, ma koji tip da imas bio svestan njegovog postojanja ili ne

ista ti je prica i sa herpesom, isto ima vise tipova, isto je vecina dosla u kontakt sa njim, a kako ce i kod koga ce da se ispolje siptomi je vec pitanje raznih faktora

ginekolog...a ako njegovo ne pomogne onda alternativna medicina

Mislim da je altrenativna medicina ipak bolja i da ce mi vise pomoci.. Jer nisam u mogucnosti da sebi obezbedim skuplje lekove itd..

- - - - - - - - - -

Ma da zezanje je zezanje..ali je ovo jako ozbiljna stvar.
Ono najgore sto joj jako zeznuta situacija sa svim u krug..
ovi bi mozda i bili od neke pomoci..slobodno ih kontaktiraj,vidim da ima dosta strucnjaka .:heart:

http://www.stetoskop.info/Ginekologija-24-qarea.htm

Hocu, hvala ti :( :heart:

Dobro, dobro, o'ladi malo, nisam znao, mada sam negde čitao da se to prenosi samo polnim odnosima, na polne organe naravno, ali neću da dozvolim da me neko ko piše "vidjo" naziva malograđaninom. Svi nešto ne znamo, mogao bih i ja ovde da te ispitujem celu našu nacionalnu istoriju i kad nešto ne znaš, nazvati te malograđaninom. Ako hoćeš da se svađaš samo reci, mogu ja i tako.

ovo nije tema o istoriji, nisi duzan sve da znas, ali nema smisla da onako lupis i ponizavas postavljacicu, neznanje nije opravdanje za drskost i malogradjanske komentare
niko ti ne brani da ne znas, ali zakoci sa prosipanjem bljuvotina po temi
i ne samo ti

omalovazavati negoga zbog zdravstvenog stanja je vise nego jadno
ne znas o temo nista? nema frke, idi na temu o kojoj znas

ovo nije tema o istoriji, nisi duzan sve da znas, ali nema smisla da onako lupis i ponizavas postavljacicu, neznanje nije opravdanje za drskost i malogradjanske komentare
i ne samo ti

ok, ja sam se već povuko

Mislim da je altrenativna medicina ipak bolja i da ce mi vise pomoci.. Jer nisam u mogucnosti da sebi obezbedim skuplje lekove itd..

- - - - - - - - - -

Hocu, hvala ti :( :heart:
Neznam dali rade Nedeljom,za sad namazi ako imas rakije ili jod.
to ne moze da skodi,nadam se da rakija je ok ali za jod sam siguran da je dobro,za spoljnu upotrebu samo!
I uloguj se nemoj da zanemaris ovaj sajt jer koliko sam procitao jako su obazrivi i trude se da pomognu.
Kako si nama objasnila tako i njima napisi.

ako moze da se bleji po krsti po ceo dan onda moze i da se progugla nesto pre nego se lupe onakve gluposti
a na teme o kojima se ne zna nista treba cutati, a ne svoje frustracije od razvoda/raskida/sovinizma istresati na nekoga ovde

Žene su nežni cvetovi koji dobijaju ovakve odvratne boleštine od prvljavih muškaraca koji su leglo zaraze... a da, valja pomenuti da oralni sex sa zaraženom ženom nije preporučljiv jer možete dobiti rak usta, grla, jednjaka... HPV...
Kad se kaže istina odma mora da su u pitanju frustracije, ajde beži bre...

Pretrazivala sam bas puno o tome, ali nisam mogla da nađem ništa posebno. Osim ono za jabukovo sirce. Ali mislim da je previse jako i da bi od njega imala vise stete nego koristi jer mi se kondilomi nalaze na bas osetljivom mestu.

Neznam dali rade Nedeljom,za sad namazi ako imas rakije ili jod.
to ne moze da skodi,nadam se da rakija je ok ali za jod sam siguran da je dobro.
I uloguj se nemoj da zanemaris ovaj sajt jer koliko sam procitao jako su obazrivi i trude se da pomognu.
Kako si nama objasnila tako i njima napisi.
gde rakiju na sluzokožu, i to još dole :sad2:
misim neznam ja, evo neka kažu ovi što znaju...možda i može :sad2:

i ne samo ti

Eto, ja sam malograđanin, ali ako je oralnim seksom dobila kondilome na vagini, onda je ona stvarno fenomen. A vi večno pametni i zaštitnici jadnih forumaša koji postave temu o svom životu, a u drugome su potpuno druga osoba, kakvo preobraženje u samo nekoliko dana. Ne bih me čudilo da za mesec dana saznamo da nam je "Nevena" u stvari "Neven". Uglavnom, srećno sa lečenjem profesori doktori...

Procitala sam na netu da su mnogi resili problem sa jabukovim sircetom, ali posto odmah ispod klitorisa na ulazu u vaginu imam nekoliko njih koji su bas izrazeni i koji su roze boje, plasim se da stavljam tu bilo sta jer je tu koza i previse osetljiva.. Dobro otici cu kod ginekologa sto pre budem mogla. Ali pre toga sam zelela da makar malo ublazim bradavice. Imam ih vec duze vreme ali nisam obracala paznju jer sam mislila da su od brijanja. :(

- - - - - - - - - -

Da, ali nigde u mom okruzenju nema smokvi nazalost. :(
nema sanse da jabukovo sirce resi problem
ima slucajeva gde se bradavice smanje, kod nekih povuku skroz, ali to je zasluga samog organizma, i vrlo je retko

nemoj se zezati sa sluzkozom gadne posledice mozes da napravis
drzavni ginekolog, idi otvori karton, idi na pregled i sve ce ti lepo reci
slobodno, ne ujedaju ;)

svrati do koznog instituta vidi posto je tecnim azotom, znam da nije skupo kako rekoh ali da me ubijes nemam pojma koliko mi je rekla da ju je kostalo
kod privatnika ti se motaju cene negde 5 000 negde 10 000 din i vise, zavisi dosta od mesta i kolicine....individualno je
mozes slobodno da zoves par ordinacija i raspitas se za cene da ti kazu okvirno....

nije strasno, nije hitno, mozes da polako skupljas pare pa odes i na lasere ako neces azotom....
samo idi kod ginekologa da utvrde da li je uopste to to, moze da bude i nesto drugo
pa ako su ipak kondilomi, polako, raspitaj se po klinikama za cene i metode i odluci se, pa skupljaj parice, nije frka da mora sad odmah

samo je jako bitno da sama nista ne diras dole, jer ako napravis rane od tih sirca i slicnih gluposti za koje ces cuti, vrlo verovano ces tako prosiriti bradavice na celu tu oblast, jer pravis mikro rane u koje se virus nastanjuje i razmnozava....dakle ne mazi nista sama

Back