Procitala sam na netu da su mnogi resili problem sa jabukovim sircetom, ali posto odmah ispod klitorisa na ulazu u vaginu imam nekoliko njih koji su bas izrazeni i koji su roze boje, plasim se da stavljam tu bilo sta jer je tu koza i previse osetljiva.. Dobro otici cu kod ginekologa sto pre budem mogla. Ali pre toga sam zelela da makar malo ublazim bradavice. Imam ih vec duze vreme ali nisam obracala paznju jer sam mislila da su od brijanja.
- - - - - - - - - -
Da, ali nigde u mom okruzenju nema smokvi nazalost.
nema sanse da jabukovo sirce resi problem
ima slucajeva gde se bradavice smanje, kod nekih povuku skroz, ali to je zasluga samog organizma, i vrlo je retko
nemoj se zezati sa sluzkozom gadne posledice mozes da napravis
drzavni ginekolog, idi otvori karton, idi na pregled i sve ce ti lepo reci
slobodno, ne ujedaju
svrati do koznog instituta vidi posto je tecnim azotom, znam da nije skupo kako rekoh ali da me ubijes nemam pojma koliko mi je rekla da ju je kostalo
kod privatnika ti se motaju cene negde 5 000 negde 10 000 din i vise, zavisi dosta od mesta i kolicine....individualno je
mozes slobodno da zoves par ordinacija i raspitas se za cene da ti kazu okvirno....
nije strasno, nije hitno, mozes da polako skupljas pare pa odes i na lasere ako neces azotom....
samo idi kod ginekologa da utvrde da li je uopste to to, moze da bude i nesto drugo
pa ako su ipak kondilomi, polako, raspitaj se po klinikama za cene i metode i odluci se, pa skupljaj parice, nije frka da mora sad odmah
samo je jako bitno da sama nista ne diras dole, jer ako napravis rane od tih sirca i slicnih gluposti za koje ces cuti, vrlo verovano ces tako prosiriti bradavice na celu tu oblast, jer pravis mikro rane u koje se virus nastanjuje i razmnozava....dakle ne mazi nista sama