Kondilomi

Nevenaa_

Zainteresovan član
Poruka
137
Pozdrav svima. Moj problem je sledeci, oko vagine su mi se pojavile sitne bele bradavice, ima ih i unutar vagine ali su roze boje i malo su izrazenije. Ima ih bas puno. Pretrazivajuci po netu zakljucila sam da su u pitanju kondilomi. Da li neko od vas moze da mi preporuci neku kremu, rastvor ili bilo sta sto bi moglo da uzrokuje da otpadnu ili da se povuku? Hvala unapred svima :(

Da, ovde se pojavljuje jedna mala caka ''dušo''. Ti si bila otvorila temu ''gubljenje nevinosti'', znači da si još nevina, a kondilomi se prenose samo polnim odnosima. Pitanje je sad, zašto nas ovde sve zamajavaš, jedino ako stvarno nisi izgubila nevinost u prethodnom periodu...

ja ću sad možda da odvalim glupost, al pošto su mahom svi moji postovi glupost pa su ljudi navikli, dajem sebi za pravo da odvalim još jednu u moru mojih gluposti...
jedno vreme sam imao par bradavica na prstima, izgleda da je to bilo nešto virusno, mazao sok smokvinog lista i otpalo samo nakon jedno mesec dana...
:mrgreen:

Da, ovde se pojavljuje jedna mala caka ''dušo''. Ti si bila otvorila temu ''gubljenje nevinosti'', znači da si još nevina, a kondilomi se prenose samo polnim odnosima. Pitanje je sad, zašto nas ovde sve zamajavaš, jedino ako stvarno nisi izgubila nevinost u prethodnom periodu...

Dobila sam ih ili oralnim ili analnim putem. A i imala sam peting sa deckom, dovoljno je bilo da on prisloni penis na moju vaginu, i bakterije odmah prelaze na sluzokozu, jer smo bili goli. A i dalje sam nevina, inace.

Probaj namazati taj predeo oko i unutar vagine masti. U neku soljicu kasicicu masti stavis, i operes tu mast 9x vodom naspes vodu promessas prospes i tako 9x to se zove mast od 9 voda jako zdrava i pomaze pri zubobolji, kad se utlja na bolno mesto. ..) E sad tu mast uzmes prstom malo samo namazes tvoj mucni problem tj uniutar i spolja vagine i sodu bikarbonu pospes po toj masti. Slobodno naspi sodu i unutar. Tako se lece inace i infekcije i svrab u vagini,,,to zaprasivanje imala sam prilike slusati i pokazalo se jako delotvorno..inace to zaprasivanje vrse ginekolozi. To je moje mame iskustvo koje se pokazalo veoma uspesno :)
Probaj tako kod kuce...:)

Back