Kondilomi

Joj ovo je vrlo aktuelna tema (i) u mom životu već nekoliko meseci nažalost. Ja imam haos od dijagnoza na relaciji kondilomi - papilomi, 10 lekara (uključujući i načelnike) - polovina tvrde da su papilomi, polovina da su kondilomi! Što je još interesantnije, moj dugogodišnji dečko nema ništa, a ja imam ovaj problem već godinu dana. I takođe to što gastroenterolog i neki kožno-venerični lekari tvrde da imam kondilome, a svi ginekolozi do jednoga kažu da mogu da potpišu da to kondilomi nisu! Na kraju, imala sam jedno vreme pojačan sekret, i tu 3 grupu (ureaplazmu) o kojoj vi govorite i sad kapiram da je vrlo moguće da su to ipak papilomi tad nastali, a i koristim always al bar ih menjam često...
 
pre pet dana imala sam spaljivanje kondiloma.prva dva dana bilo mi je dobro,nisam imala nikakvih problema.zadnjih 2-3dana osecam iritaciju,peckanje,bol prilikom pranja i stvara me nervoznom.koristim jomelop,vaginalete na bazi kantariona,tantum rosu.pa me interesuje da li je to normalna reakcija ili je nesto drugo u pitanju?hvala unapred:bye::bye:
 
Pa veliki broj virusa ne samo HPV kad udje u telo tu i ostaje,tako je i sa herpes virusom,varicelom,kod velikog broja osoba hepatitis b,c...jednostavno takav je virus.
Истина. Знам особу која добије херпес на уснама ако ноћу спава у соби где је мало отворен прозор. Ваљда промаја или хладноћа утиче.
 

Back
Top