Kondilomi i narodni lekovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Azygos

Početnik
Poruka
8
Pozdrav svima!

Moja drugarica je dugo imala probelm sa kondilomima, isla je kod ginekologa, skidala to, skidala i laserom i stalno ju joj se vracali. Na kraju je isporbala neki kucni lek, koristila je sirce, ricinusovo ulje i aspirin i kaze da su kondilomi nestali. Ona je postena osoba, ne verujem da laze ali ja sam dosta skeptican po tom pitanju. Ako neko nesto zna vise o ovome zanima me da mi odgovori: Da li ovi lekovi imaju nekakvog efekta uopste? Da li postoji neko relevantno istrazivanje o tome? Ja sam guglao ali nisam nasao nista pametno, sem da se sirce moze koristiti za detekciju kondiloma.
Hvala!

Pozdrav svima!

Moja drugarica je dugo imala probelm sa kondilomima, isla je kod ginekologa, skidala to, skidala i laserom i stalno ju joj se vracali. Na kraju je isporbala neki kucni lek, koristila je sirce, ricinusovo ulje i aspirin i kaze da su kondilomi nestali. Ona je postena osoba, ne verujem da laze ali ja sam dosta skeptican po tom pitanju. Ako neko nesto zna vise o ovome zanima me da mi odgovori: Da li ovi lekovi imaju nekakvog efekta uopste? Da li postoji neko relevantno istrazivanje o tome? Ja sam guglao ali nisam nasao nista pametno, sem da se sirce moze koristiti za detekciju kondiloma.
Hvala!

Sirće i acetilsalicilna kiselina (koja se u organizmu odmah razara na salicilnu kiselinu) na sluzokožu vagine....
Kakva glupost....Ako neko želi da ostane bez vagine, neka izvoli...Kondilomi su pre svega virusnog porekla i hirurško ili lasersko uklanjanje je jedina ispravna metoda lečenja istih...

Pozdrav svima!

Hvala!

Verujem da je tvoja drugarica postena osoba, ali mozda bi bio kraj toj nezgodaciji da joj mozda padne na um da se to dobija preko )s)polnih odnosa.
Mozda da promeni partnera ili da sa ovim svojim ode zajedno kod cika doktora.

Inace,ima raznih metoda za unistavnje kondiloma,tuberkoloze,nebuloze i slicnih bolesti.
Kazu da je super stvar i tucano krilo od slepog misa. Ali se pije sa crnom kafom ujutru.

Verujem da je tvoja drugarica postena osoba, ali mozda bi bio kraj toj nezgodaciji da joj mozda padne na um da se to dobija preko )s)polnih odnosa.

Inace,ima raznih metoda za unistavnje kondiloma,tuberkoloze,nebuloze i slicnih bolesti.
Kazu da je super stvar i tucano krilo od slepog misa. Ali se pije sa crnom kafom ujutru.

nemoj da pišeš svašta, neko će da pomisli da je to istina...:lol:

Bojim se da se nismo razumeli. Znam ja vrlo dobro kako se lece kondilomi i kako se prenose, ona ih se vec otarasila, tako da nije pitanje o konvecinalnom lecenju konmdiloma i o kondilomima kao bolesti uopste. Ako vec smatras da je ovaj tzv narodni lek koji j eona primenila pogresan ili da ne deluje, onda obrazlozi i zastio tako mislis. Labman je potvrdio moje sumnje da to moze samo da nagrize sluzokozu a cak i da nije tako, ne vidim kako i kojim mehanizmom bi aspirin i sirce uklanjali virusne bradavice. Rekao sam joj da su joj kondilomi prosli mozda spontano ili mozda abog toga sto je dok je primnjivala tu svoju terapiju vodila racuna generalno o zdravlju pa je podigla imunuitet. Dakle, sprdacina je ok, i ja sam se u prvi mah sprdao sa tim njenim izjavama ali vise bih voleo kad bi mi neko ponudio konkretno obajasnjenje ili me bar uputio gde da ga nadjem. Sve ostalo je bespredmetno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back