Koncerti i muzički događaji

Samo 3 dana do progressive/power metal svetkovine! :D

c2ccopy.jpg

Ljudi koji generalno vole ove žanrove a ne znaju o kakvim se bendovima radi, bolje neka ih overe na vreme, da ne bi žalili posle! Takođe treba napomenuti da će Circle II Circle svirati i 4-5 Savatage pesama, pošto je frontmen benda Zak Stevens bivši pevač Savatage-a.

Off With Their Heads u Žici

Američki punk rockeri Off With Their Heads (na slici) održaće koncert u ponedeljak, 1. juna, u beogradskom klubu Žica.

Osim njih, sviraće i domaći bendovi Red Union (Novi Sad), Krš (Beograd) i Skin Rash (Beograd).

Off With THeir Heads su prošle godine objavili album From the Bottom, koji je po izboru čitalaca sajta punknews.org izabran za album godine.

Poznati su po dugim i intenzivnim turnejama, a muzička kritika njihovu melodičnu gitarsku muziku često poredi sa sugrađanima iz Mineapolisa Hüsker Dü.

Početak događaja najavljen je za 19 h; karta košta 300 dinara.

Sto ponedeljak?! Cert za pankere, koji se bore protiv sistema tako sto nista ne rade? :D

J*beno neverovatno!!!!
6 sati su svirali i bilo je....:eek::klap:
Najbolji koncert na kome sam bila.
Strange Brew(Zemun) su svirali neki bluz-rok, a basista ima glas...da se upiškiš.:lol::brus:
St. Johnny band(Češka) su svirali stare stvari, od 1915. pa naovamo...Usna harmonika :eek: padala sam u trans...Svirali su i neki bugi, tako da smo igrali ko ludi ispred bine...A kad krene Elvis:whistling::brus:
I na kraju, Šinobusi iz Novog Sada...:klap:
Oni su svirali neke svoje stvari. Najviše mi se svidela Prašina. Na kraju su svi zajedno svirali i to Killing floor. Bespotrebno je reći da je podijum eksplodirao. Igrala sam 6 sati bez pauze, jedva sam se dovukla do kuće u 3.30.

Dakle, In wires 11/10!

Strange brew(svirali su jedno 10 puta bolje nego na ovim snimcima, a ni basista im se ne čuje dobro ovde :D )

Poslednja izmena:

Back