Koncerti i muzički događaji

Zdravo, ja sam se htela informisati da li neko zna da li ce Paul McCartney iz The Beatles u toku svoje turneje posetiti mozda Beograd ili ako ne bar u kojim zemljama u Evropi ce gostovati??? Da li neko informaciju??? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav od Ane
Evo Ana:
July 2009
11 - Halifax, Nova Scotia - Halifax Commons
17, 18, 21 - New York, NY - Citi Field

August 2009
1 - Landover, MD - FedExField
5-6 - Boston, MA - Fenway Park
15 - Atlanta, GA - Piedmont Park
17 - Tulsa, OK - BOK Center
19 - Dallas, TX - New Dallas Cowboys Stadium

Hvala Panamaman.. A sta je sa Evropom? Cula sam da startuje 2010. god, ne znam koliko je tacno i ne znam gde ce sve biti u Evropi?????? A u Ameriku necu moci da odem, a ne zelim da propustim ovu Paul-ovu turneju.. :o) Ko ima informaciju, molim vas neka mi javi..

A sta je sa Led Zeppelin-om u Beogradu?

:o) Bila sam na Exitu i divno sam se provela uz Planta. Ali on je jos tada u Novom Sadu najavio dolazak ponovni u Srbiju, u Beograd. A cula sam da Led Zeppelin sprema neko okupljanje. Ocito sam pogresila. U svakom slucaju hvala na obavestenju :o)

I cekam ako neko nesto zna o turneji Paul MacCartney u Evropi? Posto ja ni za sto godina necu moci da odem u Ameriku. Da li postoji sansa da dodje u Beograd? Negde izmedju 60-tih i 70-tih The Beatles-i su bili u Hrvatskoj, pa se ja nadam da ce, makar samo Paul doci u Beograd.. :o)

Hvala Panamaman.. A sta je sa Evropom? Cula sam da startuje 2010. god, ne znam koliko je tacno i ne znam gde ce sve biti u Evropi?????? A u Ameriku necu moci da odem, a ne zelim da propustim ovu Paul-ovu turneju.. :o) Ko ima informaciju, molim vas neka mi javi..

A sta je sa Led Zeppelin-om u Beogradu?

Evo ti ovo, nema tacno datum ali je sve krajem 2009-pocetkom 2010:

Paul McCartney - London tba 2009/2010
Paul McCartney - Manchester tba 2009/2010
Paul McCartney - Dublin tba 2009/2010
Paul McCartney - Paris tba 2009/2010
Paul McCartney - Amsterdam tba 2009/2010
Paul McCartney - Berlin tba 2009/2010

Satnica Bombshellfest-a...
l_ad870412b1bc453ca35cf44648144ed6.gif

Bombshellfest:Site
Bombshellfest:MySpace
Bombshellfest:Facebook

:cool:

Evo ti ovo, nema tacno datum ali je sve krajem 2009-pocetkom 2010:

Paul McCartney - London tba 2009/2010
Paul McCartney - Manchester tba 2009/2010
Paul McCartney - Dublin tba 2009/2010
Paul McCartney - Paris tba 2009/2010
Paul McCartney - Amsterdam tba 2009/2010
Paul McCartney - Berlin tba 2009/2010

Panamaman opet ja.. :) Jel mi mozes reci gde si nasao ovu informaciju, Paul-ovo gostovanje u Evropi? Na njegovom zvanicnom sajtu se nikako ne mogu snaci, sve je zamrseno. Razgovarala sam sa drugaricom i postoji sansa da odemo u Amesterdam na koncert. E sada, kako da saznam kog tacno datuma ce biti koncert u Amsterdamu?! Pozdrav

Par predloga za naredne dane:

ZATVARANJE BASTE KST-a 1. oktobra
Bjesovi, Kristali...

202 NA TRGU 3. oktobra
Bjesovi opet, Irish Stew i neki mjetalci...

DOM OMLADINE 8. i 9. oktobra
Darkwood Dub

BG ARENA 10. novembra
Underworld, D. Ramirez

KC GRAD 24. oktobra
Petrol!

KC GRAD 15. novembra
Jeniferever!

Back