Koncerti i muzički događaji

. . .:
E postoje one vec odvno ;) Samo teleportacija malo duze traje a doticna masina se u narodu zove voz ili autobus ili sopstveni prevoz :P

Zbog ranijih bliskih susreta sa drugarima u plavom, sopstveni prevoz ne koristimo čak ni da odemo do centra Beograda ako to podrazumeva da se ide na neku svirku ili u neki kafić! :)

Ova preostala dva teleportaciona sredstva su isuviše spora, ali ako bi trebalo da se ode na Cock Sparrer, Misfits, Brutal Attack, Rancid, Social Distortion, itd. i ona bi poslužila svrsi, ali ovako ne... A i čini mi se da i nismo baš poželjni na tom dešavanju! he! he! he! 8-)

milentisha:

Zbog ranijih bliskih susreta sa drugarima u plavom, sopstveni prevoz ne koristimo čak ni da odemo do centra Beograda ako to podrazumeva da se ide na neku svirku ili u neki kafić! :)

Ova preostala dva teleportaciona sredstva su isuviše spora, ali ako bi trebalo da se ode na Cock Sparrer, Misfits, Brutal Attack, Rancid, Social Distortion, itd. i ona bi poslužila svrsi, ali ovako ne... A i čini mi se da i nismo baš poželjni na tom dešavanju! he! he! he! 8-)
Za prvo prevozno sredstvo necu nista reci jer ga ja nikad i ne koristim. . . A za ostala dva cu reci da su medjusobno suprotna, voz spor ali jeftin (cistocu cemo zanemariti i ako je u opstem slucaju nemoguce), a bus je brz (oko 1:15-1:30) ali i kosta. . .
A sto se tice pozeljnosti bilo koga na svirci necu komentarisati nista. Moja svirka nije. . .
Mada se za Bajnonete isplati ici u svakom slucaju. . .

Utorak 11.4. Dollar: Sonic Youth night!!!!! Yeee...Znaci sve je jasno! Ne moram mnogo da smaram. Pored njih cucete i Nirvanu, Jane's Addiction, The Birthday Party (Nick Cave-ov prvi bend), Radiohead, malo Bauhaus, mozda maaaalo starog dobrog Seattle zvuka kao npr. Soundgarden, Zeke itd...Ovo je samo mali deo onoga sta se sprema. Ma sve u svemu bice do jajcov icon_wink.gif!!! Ne verujete mi? Znate i sami koji je jedini nacin da vas uverim! Kao i uvek: slobodan ulaz, a pivo je 100 kinti, do jaja rakija (kajsijevacha) 80 din :-)!!!!!! Muziku pustaju "Souljackers".

Back