Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
jedenja okrutnih ptica grabljivica uči nas da ne smemo biti okrutni", navodi se u jednom od košer pravila.
Narucito. Grabljivice se ne jedu jer jedu strvine i meso, a svi mesozderi smrde i nisu za jelo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedenja okrutnih ptica grabljivica uči nas da ne smemo biti okrutni", navodi se u jednom od košer pravila.
Narucito. Grabljivice se ne jedu jer jedu strvine i meso, a svi mesozderi smrde i nisu za jelo.
Da, ribe su tu neki izuzetak.
Al' pazi ono - Madona prati koser dijetu, pa zato izgleda mladoliko. Pa sto onoliki Jevreji ne izgledaju divno i mladoliko!?
Malkice si preterala sa "epitetima", inače si u pravu.Na Zapadu je sve to reseno mnogo humanije, nego na Balkanu. Ovde je ljudima van pameti sto je Brigitte Bardot dala donaciju za azil pasa, ne mogu da prihvate da se psi cipuju, da se stoka humanije ubija (ako se to, uopste, moze nazvati humanim). Nije ni cudo, kada se usred Beograda seku glave macetama i nalaze po ulicama, nije ni cudo kad se premijeri ubijaju ispred zgrade Vlade. Sve je ovde naopako postavljeno. Naravno, ovde se kao najbolje jede, najludje provodi, mi smo najpametniji, najlepsi, najbolji ljubavnici... ma, nebeski narod. Svi nas mrze zato sto smo tako divni i nemaju druga posla nego da smisljaju kako ce nam nauditi. Po ceo dan samo misle o tome. Koja paranoja, ***.![]()
Ma sam čuo - opet mi govori-
jedan narod tamo zmije jede.
Kakve zmije, čestiti principe?
A gadno je na put pogledati-
sve se dlake naježe čovjeku!
E yebiga sad... Ispada da su svi dobri koljači sa područja Srbije...
![]()