Koncar ili Tesla

andram

Početnik
Poruka
29
Ljudi znam da o ovoj temi ima rasprava ranije na internetu. Interesuju me najnovija iskustva. Zavrsavam osmi razred. Znam da koristim Blender,MMF2,HTML5 i CSS3. Pomalo JAVU. Isao sam i na Animaciju, godinama.(DKC) Bolje dizajniram nego programiram.Skola..nisam bas lud za njom. Gde ce me manje boleti glava? Koiliko mi treba bodova i u jednoj i u drugoj za ogled multimediju?Da li moram da budem strebercina?Hvala!!!:ok:
Ovakvu poruku je poslao moj sin...Podrzavam:heart:

Ni jedna ni druga. Od svih ljudi iz tih škola, znam da 95% kaže da je pogrešilo što ih je upisalo. Niti se šta nauči, nikakva praksa, raspad sistema, radi se na programu iz osamdesete kroz čitavo školovanje(DOS i Paskal), pritom je očajna atmosfera.

Nemoj se sekiraš ništa, raspad sistema ćeš videti kad završiš školu

Za elektrodistribuciju ti treba političko-geografska veza
Što znači džaba tebi bilo što si sa beogradske kaldrme kad ne znaš šiptarsko-bosanski

Ni jedna od ove dve škole ne priprema djake za elektrotehnički fakultet niti fon
tako da bolje upiši gimnaziju

Budalaština ali je tako

Kasnije će ti nakupci C i D klase računara koji nivelišu cenu sa A klasom pametovati kako za kompjuter treba fakultet
Mislim, firma u kojoj ćeš se zaposliti smatraće da Bil Gejts mora da ima fakultet da bi napravio Windows i upregao ceo svet da ga koristi
za 10 godina., jednu jedinu deceniju...

Poslednja izmena:

Back