Konan Varvarin i Crvena Sonja

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Devojčice, devojke, žene... dečaci, momci, kuronje ... koja je granica grubosti u seksu koju tolerišete i volite?
Po koja masnica na vratu, spank po guzi, nokaut u glavu, šibanje korbačem... i tako to... nisu svi nežni i nedodirljivi, svako voli da barem malo pritegne... e sad koliko pritežete, grizete i spankujete?

Znači opet sam pogledala da proverim jesi muško ili žensko :(

Ne znam u čemu je fora, najstvarnije :(

Natakni je na istu, pa da bude kao sladoled na štapiću :lol:
warriors.jpg

:cool:

worijorsss ....ken ju diiiig it looool

Devojčice, devojke, žene... dečaci, momci, kuronje ... koja je granica grubosti u seksu koju tolerišete i volite?
Po koja masnica na vratu, spank po guzi, nokaut u glavu, šibanje korbačem... i tako to... nisu svi nežni i nedodirljivi, svako voli da barem malo pritegne... e sad koliko pritežete, grizete i spankujete?

.............do trenutka pushtanja krvi ,ja se u sushtini prilagodjavam damama a imam veliki prag tolerancije bola .................volem pomalo grubo ..................i divlje naravno .............:per:

Volim sve sto ne ostavlja posledice u vidu oziljaka,modrih masnica i ostalih tricarija:manikir:Malo grubosti nikome nije skodilo

Ma u klinču je sve dozvoljeno.
Kom obujci kom opanci.

Back