- Poruka
- 11.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srce moje naivno...
A jes' primetila da princip alfi postoji kod srodnika ljudske vrste.... da ne imenujem...
E sada, ako pogledas prostor izmednju njih i ljudi videces jednu veeeeeliku prazninu.
Pa u toj praznini su davno istrulele kosti svih varijeteta koji nisu bil shvatili
da dominantna predatorska vrsta je ona koja svakoj svojoj susi obezbedi pravo utiska da je gospod bog,
sa sve glavom i sedom bradom.
Nemoj se previse kaciti sa njom. Jer ima je tusta i tma.
Samo kazem, da znas zasto ides okrajcima ljudskih puteva,![]()
i zasto oni koji joj povladjuju idu carskijem drumovima.
Hteo sam da kazem da nisi bila na casovima biologije kada se objasnjavalo da ljudska vrsta ne zivi u porodicnim coporima.'si hteo da mi otvoriš oči ovako naivnoj?
pa to je cilj i svrha postojanja muškog sveta, majmunisanje... ili alfa dokazivanje, zar ne?
za ostalo mi treba prevod.
Hteo sam da kazem da nisi bila na casovima biologije kada se objasnjavalo da ljudska vrsta ne zivi u porodicnim coporima.
I da gubis vreme na samodokazivanje u prirucnoj okolini. Ali sta da ti radim. Nisi bila, pa nisi...
Nego, danas (pardon) juce, sam vozio rolere, da vidim kako meni stoje.
Ne kazem da su losi, ali,... znas sta...
Cinjenica je da sve sto nisu skije su zalostan nacin kretanja,... bar po kopnu.![]()
a što se tiče kretanja, nije žalosno sve dok ne kreneš da gmižeš.
Pa otkad si ti otišao ni žene više neće da dolaze....Eee,nekada je bio forum religija pun naroda,danas je ovo prazno mesto,da praznije ne moze biti.
Pomozi mi molim te da ispratim fabulu radnje... šta je tačno bio cilj postavljanja vuka koji jede krvav leš na kafani podforuma "religija".... ako sam nešto propustio, lako ćemo ispraviti grešku.Mogu li dobiti link ka pravilniku po kojem je zabranjeno staviti sliku zivotinje.... jesam li pomenuo nekog, napisao ruznu rec?
bila sam dovoljno da znam da je čovek socijalno biće... i još uvek mi je teško za prihvatiti tako nešto.
a što se tiče kretanja, nije žalosno sve dok ne kreneš da gmižeš.
Pomozi mi molim te da ispratim fabulu radnje... šta je tačno bio cilj postavljanja vuka koji jede krvav leš na kafani podforuma "religija".... ako sam nešto propustio, lako ćemo ispraviti grešku.