KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
19944-09bc60f03bda66fe5c38d7139e6f3a2d.gif

:hahaha:

Srce moje naivno...
A jes' primetila da princip alfi postoji kod srodnika ljudske vrste.... da ne imenujem...
E sada, ako pogledas prostor izmednju njih i ljudi videces jednu veeeeeliku prazninu.
Pa u toj praznini su davno istrulele kosti svih varijeteta koji nisu bil shvatili
da dominantna predatorska vrsta je ona koja svakoj svojoj susi obezbedi pravo utiska da je gospod bog,
sa sve glavom i sedom bradom.

Nemoj se previse kaciti sa njom. Jer ima je tusta i tma.

Samo kazem
cekam.gif
, da znas zasto ides okrajcima ljudskih puteva,
i zasto oni koji joj povladjuju idu carskijem drumovima.

'si hteo da mi otvoriš oči ovako naivnoj?
pa to je cilj i svrha postojanja muškog sveta, majmunisanje... ili alfa dokazivanje, zar ne?

za ostalo mi treba prevod.

Gde je nestao gif vuka?

Mogu li dobiti obrazlozenje od kada je to zabranjeno postaviti gif zivotinje koja jede i koji je razlog tome, da nije koriscenje funkcije obicnog moderatora sa tvoje strane pa brises moje regularne postove jer sam te razbio na intelektualnom pre neki dan..... mislim, ako supermoderatoru Nini nije smetalo koja je pisala i pre i nakon obicne slike vuka, onda reci koje je to tvoje pravilo da brises korisnicima postove, cisto da znamo, da sutra ne bude i prekrsaj.

Uzas kakvih ljudi ima.

Ta slika vuka ispederisana i nasminkana ljubicastom bojom uradjena u fotosopu ce stajati i nece je brisati, a kada se postavi kako zivotinja jede hranu koju inace jede i za koju je isprogramirana da jede ista se izbrise. Alo ljudi koji je vama?

Uputite me na pravilnik pdf Religija po kojem je zabranjeno u Kafani postaviti sliku zivotinje kako izgleda u spoljnom svetu u svom prirodnom okruzenju. Sramota. Nije ni cudo sto vam je pukao forum na kojem kruzi deset istih ljudi.

'si hteo da mi otvoriš oči ovako naivnoj?
pa to je cilj i svrha postojanja muškog sveta, majmunisanje... ili alfa dokazivanje, zar ne?
za ostalo mi treba prevod.
Hteo sam da kazem da nisi bila na casovima biologije kada se objasnjavalo da ljudska vrsta ne zivi u porodicnim coporima.
I da gubis vreme na samodokazivanje u prirucnoj okolini. Ali sta da ti radim. Nisi bila, pa nisi...

Nego, danas (pardon) juce, sam vozio rolere, da vidim kako meni stoje.
Ne kazem da su losi, ali,... znas sta...
Cinjenica je da sve sto nisu skije su zalostan nacin kretanja,... bar po kopnu
cekam.gif
.

pauza za vic:
Mujo kod zubara

Bio Mujo u Zagrebu i zaboleo ga zub, te odluči poći kod zubara. Išao je kod privatnog i ovaj mu kaže:
- Vađenje zuba sa injekcijom 100 kuna, a bez injekcije 50 kuna.
Mujo ima samo 50 kuna. Ode on kod drugog zubara i ovaj mu kaže isto. Vrati se Mujo kod prvog i kaže:
- Vađenje s injekcijom.
Zubar mu dade injekciju i kaže mu da malo pričeka vani.
Mujo ode i dođe kod drugog zubara i kaže:
- Vađenje bez injekcije.

Hteo sam da kazem da nisi bila na casovima biologije kada se objasnjavalo da ljudska vrsta ne zivi u porodicnim coporima.
I da gubis vreme na samodokazivanje u prirucnoj okolini. Ali sta da ti radim. Nisi bila, pa nisi...

Nego, danas (pardon) juce, sam vozio rolere, da vidim kako meni stoje.
Ne kazem da su losi, ali,... znas sta...
Cinjenica je da sve sto nisu skije su zalostan nacin kretanja,... bar po kopnu
cekam.gif
.

bila sam dovoljno da znam da je čovek socijalno biće... i još uvek mi je teško za prihvatiti tako nešto.

a što se tiče kretanja, nije žalosno sve dok ne kreneš da gmižeš.

Eee,nekada je bio forum religija pun naroda,danas je ovo prazno mesto,da praznije ne moze biti.
Pa otkad si ti otišao ni žene više neće da dolaze.... :P

De si bre Boky, nema te ko turpije u zatvoru....

Mogu li dobiti link ka pravilniku po kojem je zabranjeno staviti sliku zivotinje.... jesam li pomenuo nekog, napisao ruznu rec?
Pomozi mi molim te da ispratim fabulu radnje... šta je tačno bio cilj postavljanja vuka koji jede krvav leš na kafani podforuma "religija".... ako sam nešto propustio, lako ćemo ispraviti grešku.

Pomozi mi molim te da ispratim fabulu radnje... šta je tačno bio cilj postavljanja vuka koji jede krvav leš na kafani podforuma "religija".... ako sam nešto propustio, lako ćemo ispraviti grešku.

Zar se u kafani ne jede meso?... Ajde, reci da se u kafani prica, pije, slusa muzika a da se ne jede meso?
Jedes li ti meso, jedes. Zasto onda brises sliku kako vuk jede meso, u cemu je problem, Jel tome uci ateizam?

Ovako. Slika predstavlja impresiju ili jednostavno produkt utiska koji sam prebacio ovde nakon citanja nekoliko tekstova o Neopaganizmu koji uci zivotu u skladu sa prirodom i prirodnim zakonima. Iz tog razloga je postavljena najprirodnija slika kako vuk jede meso. Naravno, kako gubis od mene svakodnevno u intelektualnim diskusijama izmislices ko zna koji razlog da brises moje postove koji nikog ne diraju sluzeci se tom funkcijom moderatora za koju razmisli sam, da li je koristis posteno i casno. Seti se i one tvoje prozivke sa slikom kako pas naskace na coveka i ne brisanja provokacija od moderatora sa drugog pdfa. Sve ce to doci na svoje, sa moje strane moram ti reci da nisi dorastao toj funkciji jer se vodis afektima.

Da zakljucimo, po tvojim pravilima mogu se postaljati u Konaku slike vukova, konjica i slicnih zivotinja u pink roze varijantama uradjenih u fotosopovima, a zivotinje u prirodnom okruzenju ne. Cisto da znam da sledeci put ne dobijem prekrsaj.... ako ima jos nesto sto nije navedeno pravilnikom ti navedi.

Ah, u tom grmu leži zec. (vuk)

Imaš na PDF "Životinje" baš temu o vukovima (OVDE), pa postavi tamo, tu dolaze ljudi koje to interesuje.

Što se tiče toga ko je veštiji u debatovanju, budi skroman pa dozvoli drugima da procenjuju.
(ako je skromnost uopšte u skladu sa tvojim energijama i frekvencijama.... )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back