KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
можда је био ребаланс буџета на крсти а да нисмо обавештени
па ди џејеви закинути :D

:hahaha1:

- - - - - - - - - -

мислиш
она воли само црвене
а ти знаш на шта су све спремни да дођу до циља

Ali preduslov je da ga ubedi da postane kršteni JS...a to izgleda neće moći...:whistling:

ето кад је човек алав па оће само за паре да ради:D
о какав је ово свет

а и таб би више могао да скине оно обавештење, барбарита се већ хвалила у кафанама да је пржила преко андроида :hahaha:

ето кад је човек алав па оће само за паре да ради:D
о какав је ово свет

а и таб би више могао да скине оно обавештење, барбарита се већ хвалила у кафанама да је пржила преко андроида :hahaha:

Sada sam pogledao to obaveštenje pročitao par rečenica i odustao od daljeg čitanja. To je za mene u domenu naučne fantastike. A i nemam mobilni jer ne vidim nikakvu ni potrebu ni razlog zbog čega bih ga imao.

Sada sam pogledao to obaveštenje pročitao par rečenica i odustao od daljeg čitanja. To je za mene u domenu naučne fantastike. A i nemam mobilni jer ne vidim nikakvu ni potrebu ni razlog zbog čega bih ga imao.

разумем те
мени је чак било довољно да видим наслов обавештења па да ништа не разумем :D

разумем те
мени је чак било довољно да видим наслов обавештења па да ништа не разумем :D

A vidi ovo. Nikako ne mogu da shvatim kada bih ja to mogao sve i da kupim odgovarajući mobilni mogao da budem negde i da onda ''dodjem'' ovde...:whistling:

A vidi ovo. Nikako ne mogu da shvatim kada bih ja to mogao sve i da kupim odgovarajući mobilni mogao da budem negde i da onda ''dodjem'' ovde...:whistling:

па ваљда
чекаћемо неког ко се разуме да објасни на срБском:D

мислим да је битно чим је у обавештењу:hahaha:

е све хоћу да питам па заборавим
открио си шта значи сталковати?

ninistalk.gif

A u vezi sa tim ima i onaj termin iz psihologije...persekucije...u smislu paranoidne umišljenosti da te neko ...proganja ili ti onako u trendu....stalkuje...:hahaha1:

па ваљда
чекаћемо неког ко се разуме да објасни на срБском:D

мислим да је битно чим је у обавештењу:hahaha:

I ja bih voleo da nam neko to konkretno objasni...Kako će kada izadje iz kuće ili stana ode kod nekog recimo u goste pa hajde malo na forum. Ili ode sa društvom negde na pičence pa ...hajde malo na forum. :dontunderstand:

I ja bih voleo da nam neko to konkretno objasni...Kako će kada izadje iz kuće ili stana ode kod nekog recimo u goste pa hajde malo na forum. Ili ode sa društvom negde na pičence pa ...hajde malo na forum. :dontunderstand:

Instaliraš aplikaciju tj program "Krstarica" na telefon sa android operativnim sistemom ili na iphone i onda možeš da telefona da pišeš poruke i primaš obaveštenja o novim porukama.

Pogledajte prilog 287629

A u vezi sa tim ima i onaj termin iz psihologije...persekucije...u smislu paranoidne umišljenosti da te neko ...proganja ili ti onako u trendu....stalkuje...:hahaha1:

ако само добро разумео наша мона по овој дефиницији је сталкер жаргонски речено:confused:

- - - - - - - - - -

Instaliraš aplikaciju tj program "Krstarica" na telefon sa android operativnim sistemom ili na iphone i onda možeš da telefona da pišeš poruke i primaš obaveštenja o novim porukama.

значи то је добро за нас зависнике:D

OK to. Ali vidi ovako. Odem kada je lepo vreme preko dana u divljinu reke Djetinje gde se tišina prosto nekako čuje i treba da nosim mobilni i da krstarim ovde...Tako nešta je meni nezamislivo.

- - - - - - - - - -

значи то је добро за нас зависнике:D

A za Monu posebno...:hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back