- Poruka
- 11.784
Joj ticu, za moje spasenje je potrebna cela cheta...
Promenljivo oblachno sa povremenim padavinama, ni hladno ni toplo...![]()
mestimicno delimicno oblacno...

ovde kod nas ko u kaliforniji...ma i bolje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj ticu, za moje spasenje je potrebna cela cheta...
Promenljivo oblachno sa povremenim padavinama, ni hladno ni toplo...![]()

mestimicno delimicno oblacno...
ovde kod nas ko u kaliforniji...ma i bolje....![]()

A ti u ladovini, cccc...![]()
sa cu jos malo na gusterisanje....i na kaficu.....![]()

Pametno... Ja cu teshko izmileti pre noci... S Kim cesh n'a kafu?![]()

to ako ti kazem mora te ubijem....![]()

Slobodno, samo mi kazi...![]()

necu,bolje da se spases nego da te ja likvidiram.....
- - - - - - - - - -
odo helenche cujemo se....![]()
svi se trude da budu tajanstveni...
A ti bi da tračariš, tako značiPIh, ni forum vishe nije shto je bio... Nema iznoshenja d'étalja iz privâtnog zivota, niti tracha...svi se trude da budu tajanstveni...
Pozzz. Neo...![]()

Cela četa treba za spašavanje.........koliko nas još treba, imaš samo 4 na broju, još nas faliShta cu kad sam dokona...![]()

Dobro PLP možda je neki deo romantizma malo i ostao kod mene, negde se sakrio pa preživeo istrebljenje...Marduk,
CT::"Slažem se sa navedenim i znam da je istina, ali ja nisam tip za to, kod mene se greške ne praštaju, nikada.
E Marduk,nisi kao romanticar,a gledaj pesma za pesmom,ma jesi ti romanticar bar malo,a to sto ne prastas greske,polako samo"sve dodje na svoje mesto",o tom potom.![]()
PiramidaT'amni, ko je chetvrti?![]()

Ovo mi je draže od originalne verzije spota....undo za....sve....
- - - - - - - - - -
Piramida![]()

Dva spasioca, piramida pa ja, tako reče Neo, ta dva pojma nemam ko kako ide, ma ne znam ti ja sve ovde, samo poneštoÀ redosled ostalih?![]()

Dva spasioca, piramida pa ja, tako reče Neo, ta dva pojma nemam ko kako ide, ma ne znam ti ja sve ovde, samo ponešto![]()
Ne zezaj, znam samo redosled, a ja sam samo spomenuo nekoga iz nizaPA shto ga stavi onda n'a chetvrto mesto, kad znash samo za vas dvojicu...![]()

Pa i ne bih, posebno ne po nekim pitanjima.....Vidim ja ti bi stalno iz pochetka...![]()
tc,tc,tc........'ko bi rekao....pa dobro ako je takoE pA slushaj je onda sam...![]()