KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ti znas koliko je sirok asortiman:hahaha1: a povrsan kao i populacija cijoj se pripadnosti oseca:fdlan:
Nažalost znam, tačnije znam kolika im je umna "dubina" odnosno plićak u kojem egzistiraju....mada znam i one druge koji su od tamo, ali su puno ozbiljniji i nisu za potcenjivanje....

čovek koji toliko ramantičnih pesama zna .......................kako može reći da nije romantičan......................rekla bih da si postao ciničan :think:
Hajde da to preformulišemo malo.......najveći protivnik Boga u religiji i biće koje ga mrzi iznad svega je Vrag lično, a on nije ni čovek već pali anđeo....
Tako i ja, ako sam poznavalac ogromnog broja romantičnih pesama, a kažem da nisam romantičan ni najmanje, ne moram da budem cinik, već samo neko ko je jednom pogrešio, ali dva puta neće pogrešiti.
Najveći neprijatelji nečega su upravo oni koji su istovremeno i najbolji poznavaoci toga, ne nužno, ali zna se desiti....

naravno da znam, dugo sam radio za njih, ali...oni i ne nastupaju tako:D
Nisam radio za njih, ali imam neka iskustva sa njima, smatram da je najveća greška odnos njihove adminisracije koja gomila greške, a obični ljudi plaćaju sa zateznim kamatama...
Ako nešto žele ozbiljno da urade biće kvalitetno, inače znaju biti površni i aljkavi, nema ništa bez nemaca....:D

- - - - - - - - - -

pozdrav i od mene

Ma ko tebi srce lomi Moonshine* ? :think:
Dobro nam došla u novu(staru) kafanu :cmok:

Za tebe samo.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back